Geen papier meer nodig, super handig in gebruik. Echt ideaal product!
Dat vinden wij nou ook Lindy ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Handig notebook, keuze uit diverse lay-outs, pen kleur. Goed schoon te maken met de spray en sponsje, scans goed digitaal op te slaan. Groener en je helpt er ook nog kinderen mee! Ik ben om
Wat fijn dat we je hebben weten te overtuigen Bianca ;) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Kreeg het als kerstpakket in A4 formaat nu zelf A5 formaat gekocht. Prettig in gebruik. Help zo ook op meerdere fronten.
Wat leuk om te horen dat de producten zo goed bevallen Nas! Bedankt voor je positieve review :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Mijn CorrectBook aangevuld met tabbladen, to do bladen en weekplanners! Helemaal blij mee!
Zo heb je lekker een compleet pakket he Chantal! Goed om te horen dat je er zo tevreden mee bent :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Het schrijven met een pen die snel uitdroogt bevalt niet goed. Even nadenken zonder de dop op de pen te doen en dan weer verder willen schrijven levert een opgedroogde pen op. Dat opdrogen gaat vrij snel, een minuut niet schreven en de pen is gedroogd. Met het doekje dan de penpunt weer van opgedroogde inkt ontdoen en dan kan je weer schrijven. Ik had verwacht ook met een gewone pen te kunnen schrijven en een soort frixion pen idee. Het schoonmaken van het papier gaat met het doekje niet echt goed. om het goed schoon te krijgen is whiteboardcleaner nodig. Anders poets je je een lamme arm.
Vervelend om te horen dat het schrijven je niet bevalt! De inkt in de pen van Correctbook is speciaal ontworpen om snel te drogen. Hierdoor wordt voorkomen dat de geschreven tekst wordt uitgeveegd. Dit zorgt er inderdaad voor dat de pen snel uitdroogt wanneer de dop een tijdje niet (goed) op de pen zit. Onze tip is dan ook om na het schrijven de dop direct weer op de pen te doen. Wat betreft het schoonmaken, is het handig om het wisdoekje een beetje nat te maken voor het wissen. Ik hoop dat jouw schrijfervaring met deze tips beter zal worden! Groetjes, Eva - Correctbook
Ik gebruik de Correctbooks als jaren. Als copywriter/journalist is het prefect materiaal. Schrijft heerlijk snel weg tijdens interviews, brainstroms etc. Ook perfect als klantgeschenkjes! Dubbelfijn: je doet wat goeds als je Correctbook aangeschaft. Top!
Bestelling bestond uit een aantal producten. Helaas werkt de refiller niet goed, hierdoor is hij nutteloos. Dit is dan ook niet duurzaam en blijf je alsnog pennen kopen. Tenzij je lege pennen kan laten vullen? Een hoge score voor het mooie concept en bijdrage aan de ontwikkellanden.
Vorige week heb ik mijn agenda van correctbook ontvangen. Losse bladen erbij besteld om ook notities te kunnen maken. Het in de agenda doen van de losse bladen, bleek nogal een uitdaging om dit zonder scheuren voor elkaar te krijgen. Het schrijft fijn in een correctbook, veegt makkelijk en goed uit en kwalitatief ben ik dan ook zeer tevreden. Bij mijn bestelling ook nog eens een erg fijne rugzak gekregen, met ruimte voor laptop, drinkbeker etc.
Ideaal schrijfblok
Mooie producten , leuke cadeautjes én je ondersteunt een goed doel!
Mijn lijstjes afwerken is doelbewuster geworden. Aantekeningen en snelle sommetjes gaan niet meer kwijt en verdwijnen pas als ze verwerkt zijn.
Fijne pennen voor in het correctbook.
Nog veel schrijfplezier Karin :) Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Ellenoor
Super makkelijk! Het werkt echt perfect, ook met extra bladen voor bijvoorbeeld tekeningen, tabellen of taken te maken. Ik mis echter een speciale map waar mijn correctbook in bewaard en meegenomen kan worden, zodat hij netjes blijft en ik de diverse kleuren pennen makkelijk mee kan nemen. Maar het notitieboek zelf is zeer aan te raden.
Leuk dat je zo enthousiast bent over onze producten Amanda :) Ook fijn om te zien dat je meedenkt; we gaan hierover nadenken! Tot die tijd kun je de sleeve - de verpakking - gebruiken als bescherming voor je Correctbook. Groetjes, Ellenoor
Ik zag Correctbook toevallig liggen bij het Office Centre. En hoewel ik een fervent iPad tekenaar en notitie maker ben, liggen er ook de nodige tijdelijke todoblaafjes op mijn bureau. Dus een A6 boekje meegenomen. Ik had wel eens zo’n ‘whiteboard’ boekje gehad. Maar Correctbook bevalt me beter omdat - de bladen uitneembaar en verplaatsbaar zijn - je losse bladen (ruitjes, blanco, en meer) kunt bij bestellen - ze een deel van het geld dat er binnen komt projecten tegen analfabetisme ondersteunen. Alleen in Nederland is al 18% laaggeletterd, en heeft dus minder toegang tot informatie. En dat probleem is vooral in Afrikaanse landen nog veel groter. Direct meer Correctbooks gekocht. Ook leuk om cadeau te geven.
Je krijgt wat je besteld. Op tijd, veilig verpakt en klaar voor direct gebruik.
Goed om te horen dat ons product naar verwachting is Rob! Bedankt voor je positieve review Groetjes, Ellenoor
Was er al mee bekend en heb bijbesteld. Ik schrijf nu één keer een to-do lijst en stuf weg wat ik gedaan heb en vul aan. Heerlijk! Zorg alleen dat de dop op de pen is, als je niet schrijft. De pen lijkt leeg, maar na een tijdje blijkt toch van niet.
Wat goed om te horen dat onze producten zo goed bevallen Heleen :) Bedankt voor je positieve review en de tip voor andere gebruikers! Groetjes, Ellenoor
Correctbooks A4 en startset A5 besteld en zeer snel ontvangen. Wat een geweldig boek is dit. De inkt droogt na een paar minuten, dus uitvegen is niet mogelijk tot je zelf besluit te wissen. Ik heb ook het setje A5 besteld, meerdere kleuren pennen en en heel prettige sponsjes! Alles werkt super goed. Ik kan nu mijn aantekeningen bewaren tot ze gewist kunnen worden. Halleluja minder papier nodig!! En dan ook nog een correctbook naar gebieden die dit zeer goed kunnen gebruiken, heel goed. Wel een verzoek: zouden jullie ook pennen kunnen maken met een dikkere (b v. 1.6) punt. Dat schrijft echt heel lekker en zou het helemaal perfect maken.
We zullen jouw verzoek onthouden! Thanks voor het schrijven van de review. :) Groetjes, Eva - Correctbook
Heldere website, snelle levering. Proces van leveren goed te volgen. En fijn om wat extra pagina’s aan mijn schrift te kunnen toevoegen.
Bedankt voor je positieve review Janny! Heb je ook onze to do en muziek pagina's al gezien? Groetjes, Ellenoor
Heel tevreden met mijn Correctbook, schrijft prettig, droogt snel, vlekt niet als je eroverheen veegt maar kan met het doekje makkelijk gewist. Goede klantenservice, reageerde snel en behulpzaam toen er een pakketje verdween bij PostNL.
Gelukkig is het pakketje snel weer terecht gekomen! Bedankt voor de review :) Groetjes, Eva - Correctbook
Voor ons kantoor heb ik Correctbooks aangeschaft, dit pst helemaal in ons duurzaamheidsbeleid. Iedereen is super enthousiast en er wordt direct al minder papier gebruikt. Ik heb ook andere kleuren pennen erbij gekocht, daar ben ik wat minder enthousiast over. De blauwe pen laat een blauwe gloed achter wanneer je het wegveegt terwijl de zwarte wel goed schoongemaakt kan worden. (Daarnaast heb ik al van meerdere de vraag gekregen of er ook niet wat leuke kleurtjes te verkrijgen zijn, dat zou wel nog een leuke toevoeging zijn)
Wat leuk dat je enthousiaste reacties hebt gekregen! Wat betreft de blauwe pen, misschien kan je proberen het doekje een beetje nat te maken voor het wissen. Verder werkt onze schoonmaakspray ook erg goed om de waas weg te halen. Groetjes, Eva - Correctbook
Mooie agenda fijne werkbladen Mis alleen een soort van boekenlegger in agenda zodat je kunt zien welke week je in je agenda zit
Dankjewel voor de positieve review Henriette! We gaan de tip onthouden. Groetjes, Eva - Correctbook
Ik heb een a3 en een a4 correctbook gekregen en ben enthouisiast. Mijn eerste pennen zijn leeg en daarom de website bezocht. Nu een inkt refill en een notitieblok gekocht plus extra paginas voor mij a3 boek. Ik wordt heel blij van deze manier van werken. Makkelijk bestellen, snel thuis. Mooie manier om iets goed te doen voor medemens en milieu.
Geweldig om te horen Ingrid! Dankjewel voor jouw bestelling. Groetjes, Eva - Correctbook
Eenvoudig via de website de benodigde spullen besteld en geleverd gekregen. Voor zakelijk gebruik ontzettend fijn omdat je met de app een foto maakt en deze eenvoudig in het CRM systeem te uploaden is.
Super om te horen dat het product en de app zo goed bevallen Erwin! Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Vanuit keuze kerstgeschenk aangeschaft. Uitgebreid met extra bladen. Schrijft fijn, vlekt niet. Ik steun n goed doel en belast het milieu minder door geen gebruik standaard schrijfblok. Voelt goed. Erg blij mee.
Fijn dat je net zo enthousiast bent als wijzelf Angela :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Snelle levering prettig in gebruik Handig met tabbladen en de specifieke pagina’s die ik heb besteld
Bedankt voor je positieve review Monique! Houd onze socials en website in de gaten voor nog meer komende specifieke pagina's :) Groetjes, Ellenoor - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.