voldoet aan de verwachtingen

prima product en met de koop een goed doel steunen1

fijne schriftjes

makkelijk uitwisbaar maar vlekt niet

werkt perfect.

werkt zoals vermeld.

Tot nu toe super goed.

Na een week in gebruik te hebben, super fijn! Ik hoop dat de pagina's zo mooi blijven. Na langer en intensief gebruik. Erg tevreden en snelle levering.

Mensgericht

Netjes geholpen en snel geleverd.. Na de aankoop ook direct reactie op mijn mails met vragen gehad.

Mooi en ook nog eens de link met een goed doel.

Schrijft fijn vlekt niet.

Werkt goed en mooi!

Werkt erg fijn en goed. Met het weghalen nadat een tekst er meerdere dagen stond, moet je wel erg hard drukken. Met de spray is de tekst dan zo weg. Echt super!

Op zich superhandig maar 1 maar

Ik vind het wissen niet altijd even goed gaan. Maar verder zeer tevreden over het product

Mooi, overzichtelijk en milieuvriendelijk correctbook

Ik heb correctbook gekozen als mij kerstpakket via mijn werkgever. Direct aanvullende producten gekocht om mijn book aan te vullen. Correctbook is zeker een aanrader om te gaan gebruiken!

Praktisch en prettig schrijfmateriaal

Zo handig eindeloos kunnen schrijven

Mooi notitieblokjes in korte tijd bij mij.

Prima service. Goede keuze en snelle levering. Ook mooi verpakt. Dank.

Heel gemakkelijk in gebruik. Volledig naar eigen zin in te delen. Pennetje schrijft heel goed

Prachtige agenda

Na geruime tijd het notitieboek te hebben gebruikt nu de agenda besteld. Helemaal top!

Mijn dochter vindt het fantastisch om er mee te werken in de blok!

Boek heel fijn en medewerkers zeer behulpzaam

Had het boek gekregen voor kerst en vind het geweldig. Had wat problemen met online bestellen van extra stiften, maar de helpdesk was zeer behulpzaam. Na betaling werd het dezelfde dag nog verzonden.

Handig, mooi en zeer bruikbaar

Ik heb mijn correctbook gekregen en ben zeer verrast over het gebruik ervan. Echt een aanrader mede omdat er extra bladen zijn te bestellen. Ik heb deze besteld en een extra pen.

Super goed doel en een geweldig boek

Ziet er mooi uit en is heel handig in gebruik

Oen schrijft goed op de ondergrond van het boekje. Met de app erbij helemaal top

Snelle en goede service

Ik ben erg blij met mijn inktpotje. Een prima en duurzame oplossing. Hij was binnen 1 dag geleverd, dus erg veel dank daarvoor!

Goede idee goede uitgewerkt.

Toevallig ontdekt. Werkt goed daarom extra pagina’s en pennen besteld.

Bijzonder nuttig

Ik gebruik het op een creatieve manier om schetsjes en korte aantekeningen te maken

Verrassend!

Ik had een A4-correctbook besteld als kerstcadeautje van het werk. Een prima initiatief dat je er gelijk een goed doel mee steunt. Ik wist niet wat ik kon verwachten, want ik kende Correctbook niet. Bij binnenkomst heb ik het gelijk uitgeprobeerd voor mijn thuiswerk en op zich ging dat goed, maar het formaat was niet praktisch, dus ik heb nog een A5-formaat besteld en een notitieboekje. Ik ben er blij mee, maar ben wel heel benieuwd hoe lang de bladen mooi blijven na zoveel keer uitwissen, want dat kan ik nu nog niet beoordelen in zo'n korte gebruikstijd. Ik vind dit wel een mooi, duurzaam, natuurvriendelijk product.

Schrijft fijn, blijft netjes, mooie aanvullingen, handig.

Na uitproberen van verschillende vergelijkbare producten kwam ik uit op correctboek. Door de structuur van de bladen schrijft het prettiger en kan ik netter werken.

Fijn

Schrijft prettig, zowel op tabbladen als de andere bladen. Ook weer goed uit te wissen. Makkelijk te organiseren doordat je bladen makkelijk in en uit kan halen.

duurzaam product

zeer snel bezorgd, wel prijzig maar mooi duurzaam product en fijn dat ik kan bijdragen aan goed doel, daar heb ik het voor over

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.