Great!

Ik ben heel blij met Correctbook. Een klein minpunt is dat de blauwe stift niet helemaal uitwisbaar blijkt, dus die is niet echt handig te gebruiken. Waar tekst in blauw heeft gestaan, blijft een blauwe vlek over. Voorts ben ik benieuwd naar de stift met de kleur groen. Deze heb ik nog nergens kunnen ontdekken/kopen.

Minder verspilling! Top. Schrijft heel fijn. De verschillende blaadjes (to do, lijntjes etc) zijn erg fijn en voldoen!

Waardeloos

Te weinig agendabladen. 6 onbruikbare pagina’s met reclame. Gekleurde pennen laten vlekken achter. Bijbestelde agendavellen zijn anders qua ley out. Al met al waanzinnig duur voor een zeer matig product. Ik stuur de hele handel terug.

Helemaal prima!

Mooie producten die ook nog eens snel geleverd werden. Helemaal tevreden.

Klantvriendelijkheid ten top!

Ik had onlangs wat problemen met mijn correctbook pennen en de medewerkers kwamen direct met een geschikte oplossing. Ik gebruik correctbook nu sinds een jaar en schaf geen andere notebooks meer aan. Als iemand die graag lijstjes en notities maakt is dit echt een MUST! En vergeet het goede doel niet die je ermee steunt! Winwin situaties: love it!

Super product

Een must voor mijn werk scheelt een hoop klad papier

Na bestelling van inkt blijkt, dat dit niet werkt bij een lege pen. Omdat dit op de website niet vermeld is kreeg ik spontaan een nieuwe pen opgestuurd. Klasse !

Goed uitgewerkt concept, functioneert uitstekend.

Het idee erachter spreekt me enorm aan. Daarnaast is het productaanbod goed doordacht. Eén aspect blijft achter en dat is de app. Zeer lage resolutie en niet in kleur. Dat mag van mij nog wel verbeterd worden. Voor de rest niets dan lof.

Degelijk en goed concept

Correctbook is degelijk en het over het concept is goed nagedacht. Vele mogelijkheden met extra bladen. Uitveegbaar en herhaaldelijk te gebruiken nadat je eventueel je tekst hebt bewaard via de app. Dit scheelt mij heel veel papierenboekjes en uiteindelijk het milieu.

Superfijn

Zeer handig, s heelt veel papier en nog belangrijker: Je helpt kinderen in Afrika. Ga zo door!

fantastisch

altijd een boekje bij de hand, ideaal

Effectief en steeds bruikbaar

Geen papier verslinden: even noteren en wegpoetsen , na gebruik , en weer opnieuw opnieuw opnieuw

Mooi produkt. Al vaak cadeau gedaan.

Goede service!

Pen doet t niet goed

Pen schrijft niet goed

Super producten

Met de extra producten die correctbook bied, heb je geen agenda, to do lijstjes of wat dan ook meer nodig naast je correctbook. Ik gebruik hem nu om mijn hele leven te plannen. Het enige nadeel is dat als je 2 sets aan weekplanners koopt, je in het midden een lege pagina hebt. Het zou mooi zijn als je weekplanner sets kan kopen zonder de voor en achterkant, zodat je deze in combinatie met een andere weekplanner kan gebruiken om een uitgebreidere agenda te maken

helemaal blij, dubbel goed werk!

Ik heb mijn lijntjesschrift aangevuld met de to do bladzijden. Het werkt helemaal zoals gehoopt! Schrijven, wegpoetsen en weer schrijven. Nu al blij. Fijn om nu geen ander notitieblokje meer nodig te hebben (papierbesparing!) en dan ook een kind in Afrika weer te helpen. Hoe mooi is dat!

handig

Mooi compleet pakket om direct aan de slag te gaan met flitsen! Leuk dat er verschillende kleuren kaarten zijn en handig doosje. Aanrader voor in de klas.

Duidelijke website, snelle levering, goede producten

Duidelijke website, snelle levering, goede producten

Zeer praktisch en werkt overzichtelijk!

Zoveel minder papier in de papiermand! Ook fijn dat je er een goed doel mee steunt!

Werkt goed

Fijn product. Het boek is niet zwaar. Stiften schrijven fijn. Het uitgummen gaat niet altijd makkelijk. Maar met een microvezeldoekje gaat het prima

Werkt fijn

Ik mis alleen een aantal weken. Helaas passen op de ringen ook niet echt uitbreidingen.

Makkelijk in gebruik en prachtig product!

Ben heel blij met de agenda. Als HSP er is het heel fijn dat er geen overbodige informatie bij staat. Het geeft voor mij een rustig beeld, lekker strak en overzichtelijk. Mooi gemaakt! Super dat ik deze agenda elk jaar opnieuw kan gebruiken :)

Heel leuk boek, eindelijk iets duurzaam!!

Mooie vervanging voor papieren boekjes

Fijn schrift

Ik gebruik ze al langer en vind t fijne schriften. Vind alleen de layout niet mooi van bv lettertype bij to do lijst etc

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.