Prettig en gebruiksvriendelijk

Fijn product in gebruik. Prettig om te beseffen dat ik geen papier verspil met de vele aantekeningen die ik in mijn werkzaamheden maak.

Super handig!

Geen gezoek meer in mijn notitieblok waar ik wat heb geschreven. Overzichtelijk en duidelijk door de tabbladen die ik er bij heb genomen. Als een aantekening is in gevoerd in de computer of een taak volbracht dan wis ik het weg. Hoe lekker is dat. En mooi meegenomen dat ik ook nog een bijdrage lever aan een beter milieu. Ik heb een aantal collega's ook zover gekregen er een te kopen.

Heel goed.

Makkelijk te bestellen op een duidelijke, vriendelijke site. Bestelling binnen 24 uur in huis. Je moet maar op zo'n idee komen en met een dergelijke impact voor de medemens. Chapeau!

Prachtige en 'perfecte' uitvinding.

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Mooi handzaam en duurzaam boek

Compleet geleverd met doekje en pen. Ik heb extra pagina's erbij besteld. Als het doekje een beetje vochtig is werkt het uitvegen het best. De app is overzichtelijk en duidelijk zonder veel poespas. Meerdere opties zoals bewerken of inzoomen zouden nog wel een aanvulling kunnen zijn. De duurzaamheid om minder papier te verspillen en het goede doel wat gekoppeld zit aan correctbook zorgde icm met de prijs dat ik de keuze heb gemaakt voor dit merk. Erg tevreden en zou het iedereen aanraden.

Mooi papier besparende schrijfblokken

Prachtige schrijfblokken/schriften. Correctbook is stevig, ziet er mooi uit en werkt perfect! Je kunt er losse bladen bij bestellen, zodat je verschillende soorten papier in één blok hebt. B v ruitjes, blanco en gelinieerd.

Zo mooi en goed

Het werk super goed allemaal, het is allemaal heel mooi en het allermooiste vind ik dat ik op deze manier duurzaam mijn studie kan voldoen EN andere kinderen kan helpen in ontwikkelingslanden die niet alle bevoorrechten hebben die ik ervaar in Nederland. Eigenlijk is het kopen en gebruiken van Correctbook een makkelijke en goede manier om de wereld en andere studenten te kunnen helpen!

Correctbook als product is handig en duurzaam. Correctbook als onderneming is correct en duidelijk

Wat ik sterk mis, is de doelen die bereikt zijn: mn hoeveel kinderen hebben via correctbook kunnen lezen en schrijven. De doelen blijven nu onduidelijk en niet concreet. Gezien de gevallen, waarbij misbruik van het ingezamenelde geld is gemaakt, stel ik meer info over bereikte doelen en toekomst visie bijzonder op prijs.

witheboardmarker schrijft goed op bladen

snel geleverd en bladen gebruikt. De standaard whiteboardmarker houdt goed op de bladen en het is ook eenvoudig weg te vegen.

Leuk om uit te proberen.

Ik hou erg van opschrijfboekjes en pennen etc. Via via hoorde ik van Correctboekjes. Het schrijft lekker. Zeker op reis is het handig.

Goed product

De levertijd was prima, precies zoals aangegeven. Het product was goed verpakt.

Duidelijke site. Prima product. Goede levering.

Ontzettend handige wijze om papier te besparen en overzicht te bewaren. Moet alleen nog eens combinatie App en IPad bekijken. Dat werkt nog niet goed bij mij.

Ben super blij met correctbook.

Ik ben verwonderd over het feit dat er nu pas iets op de markt is als correctbook.

Top product

Zeer handig in het gebruik voor werk en studie, een echte aanrader!

heerlijk om mee te werken

Werken met Correct heeft de hoeveelheid weg te gooien papier heel erg verkleind. Heb nu de navulsets voor de pennen gekocht (blauw + zwart), zodat we ook nog minder pennen na gebruik hoeven weg te gooien.

Super fijne schrijfervaring. Net een echt schrift.

Super fijne schrijfervaring. Net een echt schrift.

Jammer van de foto’s en maar 3 weken per maand

Het is niet een heel jaar, dus heb er eigenlijk niks. Ook de foto’s zijn zonde van de schrijfruimte.

Een fijn boekje en snelle service

Ik ben heel blij met het correctbook. Mijn pen kwam uitgedroogd binnen doordat het dopje eraf was gevallen ergens tijdens het bezorgen. Dat is op zich geen probleem. Ik werd erg snel door de klantenservice geholpen dmv tips. Die hebben gewerkt en sindsdien gebruik ik met plezier mijn boek. Het schrijft lekker en makkelijk. Het uitwissen gaat ook moeiteloos. Erg mooi dat ik door het kopen van een correctbook een ander kan helpen.

Snelle levering goed doel

Vriendelijke en snelle reactie nadat ik eenmaal had gestuurd met een vraag

Erg blij mee.

In het begin moest ik even wennen aan het uitvegen. Nu heb ik bijna alles uitwisbaar! Bevalt me prima. Door gebruik te maken van verschillende soorten stiften, heb ik mijn draai gevonden in het gebruik van correctbook. Heb ze nu in drie verschillende maten..

Vlotte levering, fijn product en mooi doel

Gebruik de notitieblokken van CorrectBook nu al een aantal maanden en werkt erg fijn. Combi van To Do lijst, lijntjes en blanco pagina’s maakt dat ik aan 1 schrift genoeg heb.

Fantastisch doel, goede producten en service

Makkelijk bestellen via de website en snelle levering. Wat een geweldig product en een fantastisch doel

vlot geleverd, mooie agenda

vlot geleverd, mooie agenda

Zeer prettig in gebruik.

Ik zweer echt bij de correctbookproducten. Zo fijn om op deze manier mijn papierverbruik in te dammen.

Snel bezorgd, goed doel, fijne notitieboeken

Snel bezorgd, goed doel, fijne notitieboeken

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.