prima produkt

Eindeloos schrijven, tekenen, opslaan of wissen en opnieuw beginnen.

Oneindeloos lang prettig

Het is ten eerste heel erg lekker om in de correctbook te schrijven en het is fijn om het ook tegelijk te kunnen wissen als ik een fout maak. Het is soms wel een vermoeiende taak om alles in een keer weg te vegen.

Precies wat we zochten.

Als dorpsraadbestuur zochten we naar duurzaam schrijfmateriaal voor meerdere personen. Dat hebben we gevonden bij Corectbook. Graag hadden we er gekocht met naam en logo maar dat was (nog) niet mogelijk. Helemaal tevreden.

Schrijft super lekker!

De dunne pen schrijft erg fijn op het papier. Uitwissen gaat goed. Formaat A4 is erg handig.

Fantastisch product!

Ik ben een ouderwets en gebruik veel papier. Dit product heeft mij 100% doen veranderen en ik gebruik nauwelijks meer papier. Vrienden en familie zijn nu ook fan. Voor de juffen op school heb ik ook een correctbook gekocht. Het feit dat het de strijd aangaat met analfabetisme vind ik inspirerend!

Schrijft verrassend goed.

Prima.

Geen papierverspilling meer! Top!

Geen papierverspilling meer! Top!

Snel en betrouwbaar

Correctbook

Correctbook makkelijk weg wissen met mircodoek en met writing schrijven. Snelle levering bij het bestellen.

altijd goede kwaliteit

Je begint met een basic schrift en als je meer bladzijdes toevoegt dan word het steeds meer een groter schrift. je kan zelf bepalen hoeveel en welke bladzijdes je erin wilt. ook als je een klein schrijf foutje maak dan kan je die heel makkelijk en snel weg halen. als je er een foto van maak of de app gebruikt kan je alles ook nog eens heel goed opslaan. als de tekst er al een tijdje staat (langer dan een maand), dan is het iets moeilijker om weg te halen maar met de achterkant van de pen en het doekje met water is het heel goed te doen

Moest even wennen, maar nu ben ik fan

Ik gebruik mijn correctbook nu al bijna twee jaar en ik kan niet meer zonder. Ik moest even wennen aan het "schrijf op whiteboard" gevoel, maar dat was van korte duur. Ik heb later ook een bambook gekregen, maar daar ervaar ik dat de inkt makkelijk uitveegt. Daar heb ik met mijn correctbook geen last van. Het schoonmaken van het boekje kost even tijd, maar dat vind ik ook wel een fijn meditatief taakje tussen het werken door.

werkt top, heb hem altijd bij me

topconcept, ideaal om te gebruiken als een soort kladblok. kaft is wel erg dun, niet erg handig en voelt erg goedkoop. Soms heeft de pen er even moeite mee om leesbaar op het papier terecht te komen.

Mooi en handig schrijfboek

Mijn eerste ervaring was dat mijn vrouw ermee thuis kwam. Super handig, dus ik wilde het zelf ook ervaren dus kreeg hem cadeau van mijn vrouw. Super blij ermee.

Accuraat en zorgvuldig en snel

Duidelijke website maakte keuzes maken eenvoudig, de afhandeling van mijn bestelling was bijzonder snel. Zorgvuldig verpakt alles bijelkaar maakte dit mij enorm enthousiast. Zo kan het ook!

Dit product en initiatief klopt aan alle kanten!

De books en stiften gebruik ik al een aantal jaar. Superpraktisch. Het schrijft ook nog 's heerlijk. En het is altijd een praatstuk bij meetings. Stuur ze ook regelmatig als geschenkje naar klanten, ook die zijn er blij mee. Vooral ook vanwege de goed doen-gedachte. Aanrader dus!

Help een ander en doe jezelf tegelijk een plezier met Correctbook!

Met een steengoed product in deze tijd van thuiswerken help je kinderen in ontwikkelingslanden aan schrijfmateriaal! Prachtige combinatie!

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Binnen 1 dag geleverd. Netjes verpakt. Altijd fijn om te gebruiken.

Prima.

direct bericht over verzending, alles goed aangekomen.

Ben er super blij mee, behalve met dat malle doekje wat er bij zit. Heb ook al enkele collega's overstag gekregen. Overweeg ook a4 aan te schaffen.

Prima maar geen afzender vermeld

In de notitie had ik gevraagd om een tekst bij te voegen. Het was een cadeautje. Daar kreeg ik geen reactie op. Ook niet dat het niet kon. Vervelend dat de ontvanger niet wist van wie het kwam.

Super service

Bestelling is snel geleverd en ik ben super blij met mijn correctbook.

Handig notitieboekje zonder papieren afval

Ik heb er setjes gemengde bladen en blanco bladen, en andere kleuren stiften bij gekocht. Ik gebruik het voor verschillende dingen. Mijn "to do" lijstje, aantekeningen, tekeningen en schetsjes. Dingen die me te binnen schieten. Doe wel steeds de dop op de stift als je even niet schrijft. De punt droogt even uit waardoor je eventjes niet kunt schrijven. Het gum op de achterkant van de stift is handig maar voor grotere oppervlaktes is een bijbehorend sponsje effectiever.

Beste uitkomst geen papierverspilling!

Top product, voor iedereen die veel opschrijft, maar daarna het weggooit, want is klaar! Nu opschrijven en weer herbruiken. Mooi product en goed voor mileu

Snelle en keurige bezorging

Makkelijk bestellen via de website, keurige en vlotte levering. Goed verpakt.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.