100% TOP

Ik had al het A5 boekje, nu de A6 gewoon omdat ik dat ook handig vind, een kleiner formaatje erbij! Ik heb gekozen voor de special edition botanical en hij is LEUK!!! Ben er erg blij mee, ook alle kleuren pennen besteld, nice! En het geeft een heel goed gevoel dat je geen bloknoten papier meer verspild en dat je een heel goed doel steunt. Echt wel. En hoge kwaliteit. Ik zou zeggen: allemaal gewoon DOEN.

Super handig

Voor als je veel dingen noteert, is dit heel handig. Ik maak to do lijstjes erin als je alles hebt gedaan dan veeg je het zo weg en kan je weer nieuwe to do lijstjes maken. Ik wil niks anders meer!

Fijn en handig

Prettige manier om aantekeningen te maken of te gebruiken als to do list. Overzichtelijk en makkelijk schoon te maken.

Superbook!

Ik heb al meerdere boekjes besteld. Ik werk in de zorg, echt superhandig om snel vanalles op te schrijven. Altijd bij me in mijn jasje en geen losse briefjes meer.

fijne set stiften

stiften en boek passen perfect bij elkaar. Schrijft erg fijn. Bespaart veel papier.

Mooi product en snel geleverd

Om notities te maken bijv. aan de telefoon en onderweg is een Bambook met pen heel handig gebleken, want daarna weer te wissen. Ook handig voor kinderen! En natuurlijk is het fantastisch dat een deel van de opbrengst wordt gebruikt om het analfabetisme te bestrijden.

Werkt prima

Ik kan mijn info niteren, delen en bewaren. Heel prettig.

Erg blij met Correctbook.

Inmiddels gebruik ik Correctbook ruim 2 jaar. Het bevalt mij heel goed. Een nadeel vind ik dat als je aan het schrijven bent en even niet schrijft gelijk de dop op de stift moet anders droogt hij uit en duurt het even voor hij het weer doet. Een ander nadeel is, als hetgeen je geschreven hebt een week duurt voordat je het wegveegt je de tekst vaag blijft zien. Verder ben ik er blij en zou niet zonder willen. Het heeft mij enorm veel kladblokken bespaart!!

Makkelijk te vervangen

Ik had een tijd geleden een Correctbook gekocht en heb daar veel te veel papier enzo tussen gedaan en doordat hij zo dik werd en constant in en uit de tas ging, raakte de omslag kapot. Een nieuwe omslag besteld en erom heen gedaan. Super easy. En een nieuw kleurtje was ook leuk!

Handig

Ik gebruik het Correctbook nu enige maanden en ben zeer enthousiast. Het schrijft heel licht en veegt niet uit, terwijl je schrijft. Het is gelijk droog. Nadat ik de aantekeningen heb verwerkt kunnen ze heel gemakkelijk weer worden verwijderd, mede door het handige doekje.

Handig, duurzaam en daarnaast een prachtig initiatief

Bij ons op het werk is het zelfs onderdeel van het 'on board' pakket voor nieuwe collega's geworden

Fijne materialen en een goede webshop

Van een zakelijke relatie kreeg ik een Correctbook. Schrijven van notities en todo-lijsten met een pen is minder afleidend dan electronisch, vooral in een meeting. Maar TODO lijsten op papier zijn lastig omdat je vaak enkele resterende punten moet overnemen in een nieuwe lijst. Daarin is Correctbook fantastisch. Recent wat pennen in verschillende kleuren bijbesteld via de webshop. Deze werden vlot geleverd en met de juiste factuur.

Goed!

Hele fijne kaartjes. Ik had er 5000 besteld om uit te delen. Er waren 'maar' 4 kaartjes gebogen aangekomen.

Prima!!

Doet wat het beloofd een ziet er leuk uit.

Super handig

Heel goed alternatief voor papier

Uitvegen soms lastig na een tijdje Vorige week paar extra’s besteld, kwam in een veel te grote doos. Ook besparen op verpakking draagt bij aan het milieu!

Heel handig, goed voor mens, dier en milieu

Ik gebruik het boekje voor mijn to-do-lijstjes voor mijn opdrachten. De app werkt ook prima, zodat wanneer je je vel weer hebt leeg gemaakt, toch een back-up hebt op je mobiel. Ik heb hem nog maar kort, maar ga hem ook voor bridge scores gebruiken. Fijn dat je de blaadjes ook makkelijk uit de spiraal kan halen zodat je alleen je vel en stift hoeft mee te nemen. Het idee erachter vind ik ook heel mooi.

Wat een uitvinding! Werkt top en bespaart zoveel papier

Brilliant concept. Many uses

The ordering process is simple and easy

Nuttig en handig

Geen verspilling van papier. Handig voor winkellijstjes en bvb afspraken. Uitvegen en terug gebruiken. Geen notablokjes of blaadjes meer nodig.

Snel met een prima service met een goed doel

Prima webwinkel met een goed doel voor ogen.

Fijne flashcards en schriften

Ik gebruik de flashcards om te leren en de agenda en notebook voor planning en korte lijsten. Heel fijn, handig uit te wissen en de pen gaat lang mee. Gebruik wel de hervulling voordat de pen uitdroogt, anders werkt het niet meer

Handig en duurzaam!

Ik gebruik het correctboek met bijbehorende stiften elke dag voor mijn to-do lijst!

Schrijft fijn, handig systeem

Mijn 1e correctbook heb ik nu zo'n 1,5 jaar en nu een A5 erbij gekocht voor op reis (werk). Tevens de reinigingsset. Ik maak waar nodig foto's van mijn notities met Lens-app en bewaar deze. Dat werkt goed. Het enige nadeel vind ik dat het schoonmaken toch echt even werk is en mij niet lukt zonder vieze handen en gebruik van een meerdere vellen keukenpapier.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.