Kan vinden wat ik zoek.
Hi Bonnie, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. We willen je bedanken voor je bijdrage aan onze missie! Groetjes, Eva - Correctbook
Handig
Hi, Bedankt voor je positieve review over ons product en onze service, daar worden we blij van! We wensen je nog veel schrijfplezier toe :) Groetjes, Eva - Correctbook
In mijn drukke baan werk ik met too do lijstjes, nu poet ik weg wat gedaan is, werkt heel fijn, door de tabbladen heb ik het slim ingedeeld in werkplanning, too do, dossiers, overleg en projecten. De dossiers kunnen wat langer staan maareenmaals afgehandeld erg fijn dat ze met een vochtig doekje weggepoetst kunnen worden. Correct ook heeft bij mij voor overzicht, ik heb al vele collega's die mij zijn gevolgd en er ook blij mee zijn
Hi Jannie, Wat leuk om te horen dat je zelf zo enthousiast bent over je Correctbook producten én je je collega's aansteekt met je enthousiasme! :) We wensen je nog heel veel en lang plezier met je aankopen en willen je bedanken voor het steunen van onze missie. Groetjes, Eva - Correctbook
Was al bekend met correctbook door mijn werk en heb nu zelf wat accessoires aangeschaft. Omdat ik mijzelf heb voor genomen om het vaker te gaan gebruiken. Bewuster omgaan met het milieu!
Hi Charissa, Super om te horen dat je bewustere keuzes maakt voor het milieu en dit linkt aan Correctbook. Dat is iets wat wij zelf ook heel erg belangrijk vinden. Naast de missie, staat milieu voor ons hoog in het vaandel. Bedankt voor jouw bijdrage hieraan en we wensen je heel veel plezier met je Correctbook producten :) Groetjes, Eva - Correctbook
Alles geleverd in 1 keer en snel
Hi Hans, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering! We hopen op net zo veel tevredenheid over de producten zelf :) Bedankt voor de positieve review en je bijdrage aan onze missie. Groetjes, Eva - Correctbook
Een gemelde manco en beschadiging aan een blad werd heel snel opgelost. De volgende dag lagen de producten al in de bus. Handig product.
Hi Marga, Fijn dat we het probleem samen hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je begrip en geduld en we wensen je veel plezier met je producten! Groetjes, Eva - Correctbook
Tevreden met mijn aankoop, goede service en kwaliteit
Hi Marie, Drie complimenten in één, dat is fantastisch! We wensen je nog veel schrijfplezier toe. Groetjes, Eva - Correctbook
Het is een erg handig hulpmiddel bij het vastleggen van notities. Het bespaart veel papier en het gebruik geeft me het gevoel dat ik een bijdrage lever aan hulp aan ontwikkelingslanden en zorg voor het milieu. En dat is voor mij een goed gevoel.
Hi Jan, Wat super positief, we zijn blij om je enthousiasme te lezen! Je draagt ook daadwerkelijk je steentje bij aan onze missie, dat is niet alleen je gevoel ;) Bedankt voor alle support en we wensen je nog veel plezier met je Correctbook producten! Groetjes, Eva - Correctbook
Echt zo fijn..werkt perfect
Hi Bob, Wat een mooie woorden, meer kunnen we ons niet wensen! Veel schrijfplezier toegewenst :) Groetjes, Eva - Correctbook
perfect!
Hi Hennie, Dubbel perfect; beter kan niet! Bedankt voor je positieve review en je bijdrage aan onze missie. Groetjes, Eva - Correctbook
Mooi en goed product en ook nog eens met een goed doel erbij. Jammer dat A6 geen muziekpapier heeft.
Hi Alyde, Leuk om te horen dat je met plezier gebruikmaakt van je Correctbook producten. Suggesties voor het uitbreiden van ons assortiment zijn altijd welkom en ik zal A6 muziekpapier dus zeker op het lijstje zetten. Wie weet zie je deze bladen in de toekomst in ons assortiment terug! :) Groetjes, Eva - Correctbook
While a paper-less office can be established top-down, you will always find that people find it hard to lose their habits. There will be little post-its and bits of paper in your office, wether you want it or not. Our correctbooks have helped alleviate that "problem". A correctbook is simply more convenient than a post-it or a piece of scrap paper. And what bigger compliment could I make? A solution that is both more sustainable and more convenient. Please make erasable post-its:)
Hi Sebastian, What a thoughtful review, thank you! Nice to hear that you still managed to solve this 'problem' with the help of Correctbook. That's a great compliment. You give a very nice suggestion; erasable post-its. Are you already familiar with our flashcards? (https://www.correctbook.com/nl/correctbook-flashcards) It's not exactly the same as a post-it, but can be used for the same purpose. Thank you for supporting our mission and we wish you continued enjoyment with your Correctbook products! Kind regards, Eva - Correctbook
Het werken met de materialen is gemakkelijk en prettig.
Hi Pieter, Bedankt voor je positieve review; daar worden we blij van! We wensen je nog veel schrijfplezier toe. Groetjes, Eva - Correctbook
Een handig schrift wat je steeds weer opnieuw kan gebruiken IPV steeds weer nieuwe kladblokken te kopen En dan ook nog voor een goed doel 1+1=2
Hi Eva, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop! We wensen je nog veel schrijfplezier toe en we willen je bedanken voor het steunen van onze missie :) Groetjes, Eva - Correctbook
Snelle service. Prima product.
Hi Joke, Bedankt voor je review over het product en onze service; daar worden we blij van! We willen jou graag bedanken voor je bijdrage aan onze missie :) Groetjes, Eva - Correctbook
Heel goed!
Hi Erna, Kort maar krachtig, bedankt voor je review! We wensen je nog veel plezier met je Correctbook producten :) Groetjes, Eva - Correctbook
We ontvingen één van de 4 stiften zonder dop (en dus uitgedroogd…).
Hi Annya, Super vervelend om te horen dat er iets is misgegaan met de levering van de pennen, onze excuses! We hebben inmiddels gelukkig contact gehad en je hebt je nieuwe pen ontvangen. Mocht er in de toekomst iets verkeerd gaan met de levering, laat het ons a.u.b. weten met een belletje of een mailtje. We lossen dit namelijk graag zo snel mogelijk op :) Groetjes, Eva - Correctbook
Het is een onmisbaar schrift. Handig en overzichtelijk! nu ik er de weekplanner bij heb is het boekje helemaal compleet!
Hi Liesbeth, Onmisbaar; dat is nog eens een mooi compliment! Bedankt voor je mooie review en je bijdrage aan onze missie :) Groetjes, Eva - Correctbook
geen papier maar duurzame schrijfboekjes, handige indeling te maken. pennen, etui en schoonmaak sponsje werken prima. en dan te bedenken dat met deze investering andere mensen kunnen leren lezen en schrijven..... Echt de moeite waard!
Hi Grietje, Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Wat een mooie complimenten, bedankt daarvoor. We willen je ook bedanken voor je bijdrage aan onze missie en wensen je nog veel plezier toe met je Correctbook producten. Groetjes, Eva - Correctbook
2 pennen besteld. Kreeg alleen een pakbon binnen via de brievenbus… vervolgens gebeld .. uitgelegd .. de mevr gaf aan dat het wel eens kan gebeuren. Ze zou 2 nieuwe versturen. Nooit meer wat vernomen nu bijna 2 weken verder..
Hi Barbara, Heel erg vervelend dat het fout was gegaan met de levering, nogmaals onze excuses. Gelukkig hebben we meermaals telefonisch contact gehad en heb je je producten snel ontvangen! We wensen je veel plezier met je Correctbook producten :) Groetjes, Eva - Correctbook
Wat is dit een geweldig product voor iemand zo als ik. Iemand die graag lijstjes maakt, zodat de dingen die ik dan op schrijf om ze te onthouden uit me hoofd zijn. En als ik het dan gedaan had of er klaar mee was, dan gooide ik vroeger de lijstjes weer weg. Eigenlijk zonde van al dat papier. Nu wis ik het uit in me notebook/to do list en gooi ik het lijstje uit de app. En dat het ook een goed doel is voor die scholen in Afrika is een geweldig iniatief. Ook de service toen ik een vraag er over had en belde was erg goed. Maar koop er ook zo een schoonmaakset bij. Echt een groot verschil.
Hi Nanna, Wat een complimenten, bedankt daarvoor! Fijn dat je zo graag gebruik maakt van je Correctbook, enthousiast wordt van het steunen van de missie en blij bent met de service. Mooiere woorden hadden we ons niet kunnen wensen :) Groetjes, Eva - Correctbook
Wat goed om papier verspilling tegen te gaan. Heel blij met mijn correctbook.
Hi Kaatje, Bedankt voor je aanbeveling en we wensen je nog veel plezier met je Correctbook! Groetjes, Eva - Correctbook
Ik vind het een mooi product. Je kan zelf je book samenstellen zoals jij het nodig hebt of handig vind. Geen pagina’s meer die je niet gebruikt. Gegevens die je verzameld hebt zijn weer uit te wissen. Daarbij help je met het kopen van deze producten kinderen naar school te gaan.
Hi Miranda, Superleuk om te horen dat je de modulariteit van onze Correctbooks hebt ontdekt en dat het zo goed bevalt! Je bijdrage aan onze missie waarderen we ook heel erg en we wensen je nog veel schrijfplezier toe :) Groetjes, Eva - Correctbook
Eerst moest ik eraan wennen, maar Wil niet meer zonder!
Hi Lara, Hoewel 'Correctbook papier' aardig in de buurt komt van normaal papier, is het natuurlijk wel anders. Des te leuker is het dan voor ons om te horen dat je helemaal om bent en niet meer zonder wil! We wensen je nog heel lang plezier van je Correctbook en willen je bedanken voor het bijdragen aan onze missie :) Groetjes, Eva - Correctbook
Prima product. Duidelijk, makkelijk.
Hi Ben, Bedankt voor je positieve review en aanbeveling van ons product. We wensen je nog lang plezier van je Correctbook :) Groetjes, Eva - Correctbook
Schiehavenkade 166
3024 EZ Rotterdam
Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.