Snel geleverd en handig product

Snel geleverd en bestelde producten zijn handig in gebruik (correctbook, los bestelde bladen, pennen)

Goede kwaliteit

Gebruik mijn correctbook al jaren en heb er nu een cadeau gedaan. Zeker met een app om pagina’s op te slaan is het enorm handig.

Top snelle levering

Positief

Handige book en een super service

Een mooi formaat lay out ziet er prima uit. Ik had nog vragen voor de klantenservice en het werd via WhatsApp snel en goed geregeld. Top service. De verzending was ook echt vandaag besteld morgen in huis. Ik ben helemaal verrast.

Prima werkdocument

Ik gebruik dit dagelijks op mijn werk. Het is enkel jammer dat de app niet automatisch synchroniseert met een map op mijn pc.

Zorgvuldigheid op alle gebieden

Mooi product, mooi verpakt en mooie missie.

Goed en snel, maar...

Ik heb inkt en de schoonmaakvloeistof gekocht. Dit werd snel verzonden en ik ben blij dat ik mijn Correctbook nu op de meest duurzame manier kan gebruiken. Wel heb ik een kanttekening bij de schoonmaakvloeistof. Ik had het uit het doosje gehaald en zag zowel op het doosje als op het flesje geen bijzonderheden over het gebruik. Maar omdat het spul tijdens het schoonmaken nogal op mijn longen sloeg, ben ik nog eens gaan zoeken. Toen bleek er een klein wit papiertje in het doosje te zitten met een waarschuwing voor isopropanol. Dat had ik graag eerder geweten. Het lijkt mij in het geval van een schadelijke stof verplicht om een waarschuwing OP het flesje te zetten in plaats van los op een onopvallend briefje. Een gewaarschuwd mens...

Makkelijk

Snelle en nette bezorging. Bespaard echt veel papier gebruik. Makkelijk in gebruik. Handiger dan digitaal. Geen onnodige opslag van aantekeningen.

Duurzaam en handig

Ik gebruik mijn CorrectBook dagelijks op het werk en ben er heel tevreden over. Een handig en gebruiksvriendelijk systeem zonder afval. De notities die je niet meer nodig hebt, wis je gewoon uit.

Fijn schrift

Ik neem het al een jaar lang overal naartoe. Onlangs blanco bladen gekocht zodat ik ook onbeperkt kan schetsen.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Eerder bij n iemand anders z on schrift geprobeerd. Veegde dan steeds alles uit. Zag bij de recensies staan dat dit bij deze niet was dus toch maar geprobeerd. Inderdaad veeg je t niet meteen allemaal uit. Zeer tevreden en dat je bijdraagt aan een mooi doel is altijd fijn.

Ik heb zelf verkeerde product besteld maar kan gewoon omruilen. Zeer aardige klantenservice.

Wordt elke dag veel gebruikt

Wordt elke dag gebruikt voor school om te oefenen, aantekeningen te maken en natuurlijk tekeningetjes te maken.

Mooi product en goede service, blij mee!

Quick delivery - easy process to recharge my pen

The prices was competitive compared with other sides, the delivery was quick and so far the recharge process seems to work. Glad to have my pen back.

Geldige service

Wat een cover!

Prachtige olijfgroene cover voor mijn Correctbook gekocht. Ik had de originele groene cover, maar toen ik de linnen cover voorbij zag komen heb ik deze aangeschaft. Mooi elastiek om de cover. Dikke upgrade voor mijn Correctbook. Ook gelijk de mooie etui aangeschaft voor de extra stiften en het doekje. Mooie duurzame artikelen kopen én een goed doel steunen, prima combinatie, vind ik.

Prachtig duurzaam product!

We gaan nu de re-fill proberen!

Geweldig idee

Een nuttig product voor een goed doel en bovendien ecologisch verantwoord. Ik ben fan en gebruik d het schriftje iedere dag.

Mooie sociale onderneming voor praktische hulpmiddelen

Ik werk als een aantal jaren met de materialen van Correctbook. Het scheelt veel papier en de materialen blijven goed (weinig slijtage). Het is ook een mooi product om cadeau te geven. Twee punten die mogelijk kunnen verbeteren/veranderen: de schoonmaaksponsjes zijn niet meer apart te koop (alleen met een flesje schoonmaakmiddel). Toevoegen van 1 cm ruitjespapier (wiskundepapier) aan het assortiment?

Makkelijk bestellen

Besteling is makkelijk te plaatsen wa mij bij levering wel opviel is dat op de blauwe pen geen correctbook maar stedler staat.

Wie schrijft die blijft

Wie me kent als HR Business Partner ziet me (iets te kwiek) lopen met telefoon, pasje, soms laptop, maar altijd een (iets té vrolijk) A5 Hema notitieblok met een ringband. Ik schrijf graag. Het helpt me naar je luisteren en wat we bespreken samen omzetten naar concrete ‘next actions’, ‘wachten op’ of ‘later misschien’ lijstjes. Na het afvinken gaat een vol boekje in de papier vernietiger. Nu vond ik na al die jaren HR zowaar iets beters. En kies toch weer voor offline en mijn eigen handschrift. Call me a boomer. I don’t care. Zoek je nog iets duurzaams voor je #verlanglijst, #goodiebag of als #kerstgeschenk? Laatst kreeg ik een #correctbook van mijn broer en I love it. Ze hebben ook losse pagina’s (blanco/bullits/werkplanner etc) en een met prachtige harde linnen kaft. Nu ga ik het dus personaliseren. Het voelt als papier, schrijft en tekent lekker en de inkt droogt snel. Desgewenst kun je digitaliseren via een app. Tenslotte geeft het #dubbelgeluk; je steunt kids in de derde wereld om ook te kunnen schrijven.

Prima deal!

Snel besteld wat ik wilde hebben. Snel ontvangen, keurig verpakt.

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.