Eerder moeten kopen

Had eerder moeten beginnen met correctbook. Als ik nu klaar ben met het werk uitwissen en je bent echt klaar. Ideaal

Mooi product, waarmee je ook iets goeds doet!

Mooi product, mooi doel, makkelijke website, snelle levering. Kortom: aanrader!

Beste koop van het jaar

Fantastisch product, super klantenservice

Geen papier meer te versnipperen!

Super fijn en super handig. Wil niet meer anders. Alleen het vullen van de stift is me niet gelukt. Dat is jammer.

Love my correctBook!

I love my Correctbook - it's great for me as I much prefer writing things down to help keep me focused and spend less time getting distracted on my phone. It's great for keeping important things together in one, once-off note-taking, to-do lists, and creating flow diagrams. I bring it everywhere with me from the office to Dutch classes to meetings. I especially love the impact the company is having. Win-Win!

Super handig

Mijn correctbook ipv al die notitieboekjes die ik had. Aangevuld met een weekplanner en agendabladen. Heel handig, praktisch en duurzaam. Blij mee!

Mooi product, snel geleverd

Dat was het eigenlijk wel. :-) Ik heb het over het kleine notitieblokje. Het zou mooi zijn als er ook een formaat 'kladblok' kwam. Geen schrift, maar kladblok. Lijkt me reuze handig.

Uitstekend product voor snelle notities

Stijlvol Gemakkelijk Doordacht

Duurzaam en handig in 1

Duurzaam doordat je geen papier meer nodig hebt. Het werkt erg fijn. Notities blijven goed leesbaar ook als het wat langer staat. Notities niet meer nodig dan kun je met bijbehorend doekje of spray alles goed uitwissen

Correctbook werkt erg goed. Het werd snel geleverd, goed contact gehad en ik kreeg goede service. Daarnaast natuurlijk heel goed tegen verspilling en belangrijk dat bij de aankoop van elk Correctbook ze kinderen in ontwikkelingsgebieden voorzien van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.

Schrijft goed en je helpt een goed doel!

Beetje teleurgesteld

Ik had meer pagina's verwacht en ringband, heb het zelf niet goed bekeken voor ik het bestelde. Maar omdat ik een goed doel steun, heb ik het gehouden

Veilig

Ik maak tijdens mijn werk aantekeningen die zsm vernietigd moeten worden. Een correctbook gebruiken is daarom super voor mij.

Zo handig herbruikbaar, mooi in zijn eenvoud

Aantekeningen zo gemaakt en altijd binnen bereik, ook om verder uit te kunnen werken. Het schrijft uitstekend, als met een vulpen en is meteen corrigeerbaar. Wat een rust in een digitale wereld!

Heel gebruiksvriendelijk!

Lekker schrijven en moeiteloos fouten verbeteren of alles na gebruik wissen.

Was een cadeautje voor mijn dochter!!

opgeruimd bureau

fijn om mee te werken. Geen losse briefjes meer op mijn bureau.

Bestelling niet ik één keer geleverd

Helaas ging het bestelproces niet goed en is de helft van mijn bestelling geleverd. Na klantcontact is dit overigens snel opgepakt en het tweede deel van de bestelling wordt alsnog geleverd. Verder zeer tevreden met de artikelen die reeds zijn ontvangen.

Handig

Handige tool, zeker door de mogelijkheid om dit boek helemaal aan te passen naar wens en verwachtingen.

Snelle correcte levering

Vlotte afhandeling van de bestelling. Mooie producten

Snel besteld en geleverd

Makkelijke website en snel geleverd. Echt top.

Super Leuk!

Leuk boekje om kado te geven en om te gebruiken. Wat je hebt geschreven blijft echt goed zitten, maar is ook goed weg te poetsen

Fijn product, add-ons wat prijzig

Fijn product, maar de add-ons, de bestelbare extra's zijn wel wat prijzig.

Zo ontzettend handig

We hebben de grotere versie al en dat bevalt zo goed dat we een kleinere uitvoering wilden. Ideaal om inlog gegevens en wachtwoorden in op te schrijven. Deze veranderden nogal eens omdat we ze vergeten waren. De tafel lag altijd vol met losse briefjes. Variërend van boodschappenlijstjes, to do lijstjes, dingen onthouden voor mijn vader van 90 en mijn schoonmoeder van 92. Ik miste in de de lijntjes, blokjes en to do lijstjes, dus heb ik deze meteen bijbesteld. Echt, tis super handig. Geen gestreep erdoor maar uit gummen met het doekje. Correctbook, jullie hebben top producten!!

Schiehavenkade 166

3024 EZ Rotterdam

Over Correctbook

Correctbook is een sociale onderneming die strijdt tegen wereldwijd analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.