Nette service en snelle levering

Duidelijke site, via mail van elke stap op de hoogte gehouden. Snelle levering

Wat ik zocht en vlot bezorgd

Ik was op zoek naar een homeopathisch middel, dat in andere online winkels niet meer beschikbaar was. Superfoodstore had ‘m gelukkig wel!

prima best

Altijd snel en compleet

Ik bestel altijd mijn vitamines via superfoofstore. Makkelijk te vinden op de website, volgende dag al in huis en prima verpakt. Altijd tevreden!

Super service!

Fijn product. Makkelijke en heldere betalingsregeling, goede transport communicatie en snelle levering!

Netjes op orde allemaal

Van bestelling tot levering netjes op orde allemaal

Vlotte bezorging

Snelle verzending. Goede communicatie en medewerking via whatsapp. Prima prijzen.

Duidelijke webshop met voldoende artikelen die weer makkelijk te vinden zijn. Bij het product heldere uitleg.

Snelle en correcte levering

Na bestelling volgende dag keurig en goed verpakt geleverd.

Super snel geleverd

Super snelle levering!

Betrouwbaar bedrij.

Houden zich keurig aan de levertijd! Was super snel in huis.

Goede producten, snelle service.

De ene dag besteld, de andere dag bezorgd. Als er eens iets kapot is, wat uiteraard wel eens gebeurd als je zo vaak besteld als ik, wordt het per ommegaande vergoed. Ik kom graag en steeds weer bij Superfoodstore terug!

Supersnel geleverd, alles in orde, goed verpakt -top!

Super snel geleverd!

Wederom alles goed geregeld

Regelmatig schaf ik iets aan bij Superfoodstore.nl. Tot nu altijd een tevreden klant geweest. Ga zo door.

Uitstekend!

Snelle correcte levering.

Fijn aanbod, leuke aanbiedingen en snelle verzending! Het mail verkeer is wat intens na bestellen doordat je van superfood updates krijgt en ook vanuit post NL dus houd rekening met een volle inbox. Duidelijke communicatie is fijn alleen voor mij voelde het als een overload, vandaar vier sterren.

Top producten en super snelle levering!!!

Top producten en super snelle levering!!!

Zeer tevreden over superfoodstore, snelle verzending en levering !

Top producten Top service

Goed assortiment, snelle levering, prima klantenservice

De Superfoodstore heeft een uitgebreid assortiment, ook in natuurvoeding. Vaak zaken die je ergens anders moeilijk kunt krijgen. De levering gaat snel: meestal de volgende dag. Heel belangrijk bij webshops vind ik de klantenservice. Die is bij de Superfoodstore erg vriendelijk en altijd bereid om te helpen en oplossingen te bieden.

Snel en goed geleverd

Zeer adequaat en snel!

Zie hierboven.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.