Supersnelle levering

Product moet ik nog uitproberen.

Snelle verzending, beste prijs

De producten waren de volgende dag al binnen. Ze hebben een groot assortiment. Ik heb hier besteld omdat ze de meest voordelige prijs hadden voor de producten die ik zocht. Voor herhaling vatbaar dus.

Hele snelle service

Pakket besteld en de volgende dag al bezorgd Keurig en netjes verpakt in een doos.

Goede producten! En snelle service

Goede producten! En snelle service

Helemaal top

Overzichtelijke site. Mooie aanbieding van de vitamine van mijn keuze. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de staat van mijn bestelling. Hele snelle levering.

Altijd blij met Superfoodstore. Snelle verzending en goede service. Ditmaal kreeg ik na bestelling een mail dat niet alle artikelen op voorraad bleken te zijn en dat de levering iets langer zou duren. Ik had maandag namiddag besteld (2e paasdag) en kreeg de bestelling alsnog woensdag binnen. Heel netjes. Ik ben altijd blij dat ze ook de lekkere zuivere Soria honing in het assortiment hebben! De verzendkosten zijn wel hoog dus ik bestel alleen de grotere bestellingen. Voor de kleinere dingen ga ik door de verzendkosten wel ergens anders naartoe. Al met al toch een top webshop!

Snel en correct

Snel en correct

Is goed en netjes afgeleverd

Kwam zeer goed verpakt aan

Alles is keurig en heel erg snel geleverd

Niets te melden

Alles prima behalve bezorging: de tijd was veel eerder dan 1e melding. Melding wijziging zijn mij ontgaan

Goede prijs en supersnel

Een van de beste prijzen (laagste) die ik kon vinden, en op 2e paasdag besteld en volgende dag al geleverd. Super!

De bestelde kaarsen zijn aan de onderkant geen 22 mm, passen dus niet: moeten met kaarsvet vastgezet

Omslachtig om de kaarsen in de houders te zetten , 22 mm stond er en ze lopen naar de onderkant ietstoe, waardeloos

Goede producten geweldige service en snelle levering

Goede producten geweldige service en snelle levering

Snelle verzending bio gierstmeel

Snelle verzending, goede kwaliteit en goede prijs/kwaliteitverhouding

Goed verpakt, snel geleverd

Zeer goede service

Ik ben steeds tevreden van de vlugge levering

Geweldig zeer snelle levering/afwerking.

zeer tevreden

geweldig

Prima bedrijf. Komen afspraken heel correct na.

Super ( foodstore ) snelle levering

snelle levering en alles netjes verpakt, heel blij mee

Snelle levering, goed product

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.