Levering liet op zich wachten

Goede en snelle levering

Ze hebben alles op voorraad en de volgende dag heb je het in huis

Snel verzonden product zoals ik heb verwacht

Snel verzonden product zoals ik heb verwacht

Goede communicatie snelle levering

Makkelijke website en snelle levering

Ik heb in korte tijd dat ontvangen wat ik besteld heb.

wat ik vooral fijn vind dat er snel en adequaat gereageerd wordt

Mijn bestelling was de volgende dag in huis, maar er bleek een potje te ontbreken. Ik heb even een mailtje gestuurd en direct de volgende dag werd het gebracht. Dus goede service!!

Prima geregeld mijn bestelling

Aan de telefoon had ik ook een vriendelijke mevrouw die mij verder hielp met mijn bestelling,

I dag wachten

Ik zelf woont in Roermond Limburg. Als ik een bestelling toe, is het dan dat ik 1 dag moet wachten. Als ik om ongeveer om 6.00 uur s'morgens wilt bestellen.

voordelig en supersnel geleverd!!

super service

quick, reliable, good tracking & communications

De prijs is oké en deze versie van hepar sulphur kon ik niet elders aanschaffen

snel de bestelling geleverd

alles prima, maar vervelend dat ik het moment van afleveren niet zelf kon kiezen en het pakket niet kon laten bezorgen op een post.nl afleverpunt. De bezorger legt het dan maar ergens neer ipv het opnieuw te bezorgen de volgende dag, waarop ik dan weer thuis zou moeten zijn.

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit.

Prima, goed geregeld

Supervlotte, keurige levering

Scherp geprijsd, goed verpakt en een snelle levering; kortom een toptransactie!

Scherp geprijsd, goed verpakt en een snelle levering; kortom een toptransactie!

Snelle verzending

Super snelle verzending en goed geprijsd. Alles was netjes netjes verpakt

Het product kan ik nog niet beoordelen, ik heb het gisteren ontvangen.

Superfoodstore is een geweldige webshop

Ik bestel hele specifieke producten op Superfoodstore.nl als onderdeel van mijn dieet. Altijd super snelle levering binnen een dag en alles netjes verpakt. Ik heb ook wel eens wat terug moeten sturen omdat ik producten had besteld die plotseling niet meer binnen mijn dieet paste en dit is altijd snel afgehandeld. Ik bestel nergens anders meer!

Ruime keuze in echt goede producten en vlotte bezorging

Bij het bestellen van voedingssupplementen vergelijk ik altijd eerst een aantal websites. Voor een aantal van deze supplementen was ik bij Superfoodstore het goedkoopste uit, maar er was 1 potje dat maar liefst €12 duurder was. Dat heb ik dus ergens anders besteld, waar bovendien de verzending gratis was. Grote prijsverschillen dus soms…..

Next day delivery and sharp prices. All very good.

Snel en netjes

Mijn bestelling ging super makkelijk en werd super snel (volgende dag) al geleverd. Was goed verpakt en ook wordt je goed om de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Aanrader!

Fijne producten.

Ik ben dol op de Italiaanse jams. Heb net weer 5 potten besteld. En de volgende dag waren ze eral. Top!!!

super!

makkelijk bestellen, snel en netjes geleverd. Top producten.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.