Prima service!!!

Goede sortering en vlot geleverd

Fijn dat er zoveel van wat ik nodig heb op voorraad is én vlot bij mij thuis gebracht is!

prima en een zeer snelle service

Zeer goede en vlotter levering.

Alles op tijd en netjes ingepakt

Ik heb voor 20.00 uur besteld en de volgende dag is alles netjes en op tijd verstuurd. En er was deze keer een mooie actie!

Het bestellen ging moeizaam, de producten zijn uitstekend!

Een heel klantonvriendelijke webshop, onduidelijk, maar vooral rommelig. De bezorging en inhoud zijn echter conform mijn wensen

Snelle orderverwerking en levering

Prima. Heel tevreden.

Prima en snel bezorgd

Heerlijke drop

Prima in alle opzichten !

Heldere website, grote keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie, snelle levering

Correct en snel geleverd

Volgende dag volgens afspraak geleverd

Prima.snelle correcte levering

Prima.snelle correcte levering

Ik zal een volgende hier weer bestellen

Vandaag besteld morgen in thuis

Heel snelle dienst. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen.

Vlotte verzending, vriendelijk geprijsd

Wat ik normaliter bij de apotheek moet halen per drie maanden, kreeg ik nu binnen een dag voor de dubbele hoeveelheid.. Goedkoper dan mijn apotheek, vlotter en thuisbezorgd.

Goede prijs en snelle verzending!

Tevredenheid

Dat de bestelling heel snel wordt verwerkt

Prima webwinkel

Overzichtelijk, duidelijke product omschrijving, meerdere betaal mogelijkheden en levering zoals afgesproken. Voor 23:00 uur besteld volgende dag geleverd.

goedkoop

De nicotine vervangers die ik hier koop vind ik negens anders goedkoper. Top.

Weer keurig netjes geleverd.

Supersnelle bezorging

Top ervaring!

Snel verstuurd, gezond en lekker jam gekregen.

Dienstverlening blijft mensenwerk

Er was iets mis gegaan met de levering. Een mailtje was voldoende om dit naar volle tevredenheid af te handelen. Zonder gedoe.

Keurig

Snelle levering toppie

Snelle levering, heel Fijn!

Razendsnel!

Zondagavond om 20:30 iets besteld, en de volgende ochtend al bezorgd. Geweldig!

Snelle levering en klantenservice

Zondag besteld, maandag in huis!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.