Goede producten en snelle levering

Snelle en nette levering van bestelling

Mijn bestellingen worden altijd op tijd en netjes geleverd.

Goede communicatie en alles vlot verzonden en bezorgd.

goede service

goede producten voor een goede prijs

Kreeg onmiddellijk bericht toen product weer op voorraad was en dat werd vervolgens heel snel geleverd. Topper!

Supersnelle levering; prima producten

Supersnelle levering; prima producten

Super snelle service én nog korting ook!!

Super snelle service én nog korting ook!!

supersnelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Supersnelle levering en keurig ingepakt!!

Een zeer vlotte verzending en binnen 24 uren in huis

Besteld en snel geleverd!

Snelle levering en goed geprijsd.

Mooie producten, op tijd geleverd

Ik kreeg een mail dat de bezorging later zou zijn door dat er vertraging was ontstaan bij de levering. De volgende dag werden de producten toch bezorgd

Duidelijke site, vlotte en keurige bezorging

Al meer keer besteld product, altijd snel en correcte levering!

goede service

Vriendelijke hulp, op vragen die ik stelde. Ook geduldig met het antwoorden. Werd zeer gewaardeerd.

Goed en snel

Goed en snel

Goed verpakt. Snelle bezorging. Gewoon top!

Snel en acuraat!

Prima hoor.

Geweldige service

Ik had het verkeerde produkt ontvangen en dat werd direkt volgende dag gecorrigeerd en nageleverd

We willen eerst bij superfoodstore.nl aankloppen voordat wij verder op onderzoek uit gaan

Onze bestelling was super snel en goed ontvangen, we zullen vast en zeker meer bestellen als u dat in voorraad heeft Vriendelijke groet Matthijs

Niet reageren op mails

Ze maken een fout .. en dan verwacht je wat van hun stuur je een mail reageren ze met kom er aan en stuur je nog een mail dan wordt je gewoon geskipt

Prima geregeld

Prima geregeld

Snelle bezo

Rging

Duidelijke site, betrouwbare levering

—-

——

Snelle service!

Super snelle service en juiste producten geleverd, helemaal top!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.