Snelle leveringen

Snel en goed

Geen opmerkingen

correct en spoedig verzonden

Komt na wat ze beloven

Snel secuur en voldoet aan de verwachting

Tevreden over al mijn aankopen

Sinds kort heb ik een account, want na eerdere bestellingen was ik overtuigd. Snelle bezorging. O.a kruiden en pijlwortel.

Dit wordt mijn vaste besteladres!

Super service. Prijs kwaliteit is perfect, snelle levering. Zeer tevreden over superfoodstore!

Snelle service maar niet kloppende aanbiedingen

Goede service qua verzending, maar een black friday deal neerzetten, terwijl het drie maanden daarvoor goedkoper was is een beetje vreemd…

Eerste ervaring is prima

Medicatie besteld. Volgende dag afgeleverd. Ziet er allemaal prima uit.

Snel

Top producten.

Mooi en overzichtelijk website met duidelijk informatie.

Netjes .

Wel het idee dat de bestelde dtank niet het meest verse is gezien de aanslag in de flessen.

Op alle fronten super

Mijn ervaring met Superfoodstore is op alle fronten goed. Zij hebben een duidelijke website en de levering is snel en de verpakking is verzorgd.

Mijn supplementen kwamen een dag nadat ik besteld had. Super snel!

Snel en goed

Supersnelle verzending en levering, normale prijs en verzendkosten, goed product, veel keus. Tip: minimum orderbedrag 17,50 ook op homepage aangeven.

Koek en ei

zeer goede en vriendelijke telefonische klantenservice

Een hele fijne en goede ervaring door de zeer vriendelijke en goede klantenservice via de telefoon. Dat je dit bedrijf telefonisch kunt benadering is ook een absoluut pluspunt. Alle bedrijven die deze optie niet hebben en alleen contact bieden via een chatbot digitaal, hebben het hebben van een goede klantenservice niet begrepen. Dankjewel!

Snelle levering fijne website

Snelle levering fijne website

Alles prima

Super snelle levering!

Fijne website en super snelle levering die goed verpakt is!

Zeer snelle levering

Ik heb 's avonds besteld en de volgende middag al in huis. Helemaal geweldig

Eerste ervaring Superfoodstore, prima

Dit was mijn eerste aankoop bij Superfoodstore. Bestelling plaatsen ging simpel. Voldoende informatie over het verloop van mijn bestelling. De volgende dag in huis. Verpakking producten goed. Prima ervaring

Super snelle levering

Gewoon geweldig

snel geleverd, en goed geholpen aan de telefoon. goede producten.

Positief!

Ik slik nu een aantal weken Orthovitaal Ortho menopauze complex op advies van de gynaecoloog i.v.m. overgangsklachten, en ik moet zeggen m'n energy is verbeterd en ik lekkerder in mijn vel, ik kan het zeker aanraden voor andere vrouwen die in de pre-overgang/overgang zijn. Tevens is mijn bestelling snel geleverd en is de website gebruiksvriendelijk.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.