Voorlopig TOP !!

Voorlopig.... omdat ik nog niet van de zaden heb kunnen eten, maar de Merken zijn Prima en ook de andere Producten van deze winkel zijn de Normale Hoge Kwaliteitsproducten, dus verwacht ik daar eigenlijk géén problemen! TOP.... voor de Supersnelle Levering, goed Beschermd en Degelijk verpakt!

Doen we moeten doen.

Redelijke prijzen en snelle bezorging

Hele vlotte bestelling die volgende dag al in huis was.

Goede prijs, groot assortiment en snel geleverd

Alle vitaminen in één website te bestellen. Heel fijn, prima prijs en snelle levering.

Snel en heel goed echt top

Alles OK, eenvoudig bestellen, prijs goed, levering goed;wat wil je nog meer?

zie boven

Tevreden prijs/kwaliteit en levering

Goede en snelle service

Snelle aflevering producten, goede klantenservice.

perfecte afloop en dienstvaardigheid

van bestelling tot aflevering, inclusief tussenkomst bij de pakketdiensten: alles prima. De producten moet ik nog proeven

Snel, klantvriendelijk en goede producten

Uitstekend.

Goed assortiment, bestellen makkelijk en snelle levering.

Supersnelle levering

Biopads senseo aangeschaft. Zeer snelle levering en prijs dik ok

snel en goed

Snel geleverd, goed verpakt. Goed verzorgd.

Vlot verwerkt

Goede ervaring, goede prijzen en snelle levering!

Goede ervaring, duidelijke website, goede, concurrerende prijzen en snelle levering! Enige wat ik jammer vind is dat er nooit een kortingscode of iets wordt verstrekt.

Super snelle levering!

's Avonds een bestelling geplaatst en de volgende ochtend al in huis.

Goede service en snelle verzending

Je spulletjes snel en zorgvuldig verpakt in huis

Snelle en correcte levering

Mooie prijzen en overzicht van de producten

Mijn producten van Viakruit waren stukken voordeliger als op hun eigen site. Er is een ruim aanbod van alles voedingsupplementen

Conform geleverd

Kwaliteit en prijs alsmede leversnelheid uitmuntend.

ze hebben wat ik zocht, ze bezorgen supersnel, dank je!

ze hebben wat ik zocht, ze bezorgen supersnel, dank je!

Super website

Goede prijzen, snelle afhandeling en levering. Iedere keer op de hoogte gehouden via mail over status van de bestelling. Top!!!

Geweldig product, hele snelle service

Snelle verzending

Super blij met hoe snel ik de vitamine pillen binnen had en alles zag er netjes uit.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.