Snelle en prima levering.

Goede bezorging

Pakketje keurig de volgende dag ontvangen zoals beloofd.

Fijn en betrouwbaar.

Wat ik nodig had was snel geleverd, de prijs was prima en de informatie voorziening to the point. Hier ga ik vaker bestellen!

Ik had mijn pakket snel binnen, goede communicatie en tevreden met mijn aankoop

Super product en heel snel bezorgd

Snelle bezorging veel keus

Veel producten

Altijd goede ervaring

Snelle levering, altijd op voorraad wat ik nodig heb/had.

Heel goed!

Bijna perfect: snelle levering, zorgvuldig verpakt, goede producten, en mogelijkheid tot achteraf betalen. De prijzen zijn een tikkie aan de hoge kant. Ook zou ik graag nog net iets meer natuurvoedingsproducten en alledaagse producten in het assortiment zien!

Snelle levering!

Het gemak van achteraf betalen,en genoeg voorraad! Daar ben ik heel blij mee zal ,zeker weer hier bestellen!

vlot

Binnen de verwachte tijd netjes afgeleverd. Product moet ik nog beoordelen.

Ik heb de spullen niet ontvangen

Post NL zegt dat het is afgeleverd. Maar het is nergens. Niet afgeleverd. Geen briefje in de bus. Niet bij het afhaalpunt. Kortom geen spullen!!

Uitstekende online shop voor mijn supplementen

Zondag aan het einde van de middag een bestelling gedaan, met flinke korting! en de volgende ochtend kon ik m’n pakket al ophalen bij het postagentschap!

Een duidelijke site en zeer snelle levering

Ik vergelijk altijd de prijzen en kom dan steeds bij jullie uit. Ik heb nu al meerdere keren bij jullie besteld. Wat ik bestel is de andere dag al binnen.

Super service

1e keer besteld, gebruiksvriendelijk order plaatsen, bestelling snel geleverd.

snelle en correcte levering naar Belgié!

Vlotte afhandeling en levering van mijn order.

zeer tevreden

Concurerende prijs en snelle levering. Zeer tevreden.

Snel en goed!

Altijd snel en goed!

Super snelle levering!

s’avonds besteld en de volgende dag geleverd, na 18 uur!!!

snelle levering van producten

Goed en snel

Site is duidelijk en goede prijzen.

Goede prijs en direct geleverd.

Snelle en correcte levering

Producten makkelijk te vinden. Verwerking prima. Snel producten in huis

Goed geregeld

Op tijd en goed geleverd

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis.

Vitamine Ester C was op. Superfoodstore had de laagste prijs EN de volgende dag al in huis en het was weekend. Ik moest wel verzendkosten betalen (ik zat onder het minimumbedrag), maar dan nog waren de vitamines voordeliger dan elders.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.