Helemaal TOP!!!

Als ouder iemand teveel problemen deze producten online aan te vragen. Geen of weinig computerkennis. Gelukkig kan ik de bestellingen telefonisch doen waar ik steeds een heel vriendelijke dame aan de lijn krijg. Zij gaat met mij stap voor stap mee om te kijken wat ik allemaal nodig heb. Zo is de factuur dan klaar. Ik ontvang de link voor de betaling. En klaar is kees! De producten heb ik binnen een dag of twee thuis. Heel erg bedankt voor deze service!

Correct en supersnel

Altijd keurige levering en aantrekkelijk geprijsd!

Snel en overzichtelijk

Makkelijke website en snelle levering

Goedkoper dan bij Vitakruid zelf, snelle verzending dus helemaal toppie!

Prima producten van Vitakruid en snelle bezorging

Bij andere webshops kreeg ik volgende moeilijkheden 1/ Product niet leverbaar in België 2/ Bepaalde bankkaarten zaten niet in de keuze 3/Soms levertijden van 3 à 5 dagen. Van al het bovenstaande geen probleem bij Superfoodstore.nl Dank U.

Superfood, Supersnel!

Ik bestel hier vaak als ik iets snel nodig heb. Je weet dan, mits voor een bepaalde tijd besteld. Je de boodschappen de volgende dag in huis hebt.

Snel en goed

Snelle levering , goede website

@

@

Supersnel.

Product niet aanwezig, ik kreeg een ander product toegewezen of kon wachten,ik koos voor het eerste en had het de volgende dag in huis .

Altijd perfect

Al heel lang een vertrouwd adres

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Top zoals altijd

Ruime keuze in biologische producten en snelle levering...

Goed product

Snelle levering.

Supersnel geleverd

Prima amandelolie

Makkelijk te bestellen duidelijke site. Prijstechnisch goed. Duidelijkheid over en snelle levering van je bestelling.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

goed verpakt en snelle levering.

Snelle en goede levering

Makkelijk te vinden op de website en qua prijs zeer gunstig

Snelle levering!! Goed aangekondigd door mails.

Snelle levering!!!

Supersnelle levering

Goed assortiment en doet wat het beloofd. Ondanks drukte volgende dag in huis. Top

Gemakkelijk bestelbaar en snelle levering

Binnen 1 dag in huis

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.