Super blij met mijn thee bestelling. Snel geleverd!

Uitstekend!

Uitstekend! Snel en netjes geleverd.

Heel goed!

Correcte afhandeling van minder goede Produkten (waarvan nu zou blijken dat ze goed zijn)Atrimove.

Heel fijn

Fantastisch Product, had mijn bestelling om 10:00 uur ‘s avonds besteld en de volgende ochtend was die al in huis. super!

snel en goed.

snel en goed.

Misleidende aanbieding gehad

Tot nu toe was mijn ervaring met superfoodstore prima. Maar het aanbod wat ik nu kreeg in een mail is misleidend. In oktober kocht ik een product. De aanbieding die ik nu kreeg was hoger dan wat ik ervoor heb betaald in oktober. Eerst de prijs omhoog doen en dan 11% korting geven, is niet oké!!!

Supersnel geleverd alles was in orde

Tevreden. Prima produkt en snelle levering.

Goede producten

Hele snelle levering

Goed product.

Bestelsnelheid versus duurzaamheid

Al na dag had ik mijn bestelling: homeopathische geneesmiddelen die ik nodig had. Maar twee kleine 20 ml flesjes zaten in een, volgens mij, te grote kartonnen doos, zónde van het papier/karton.

Super service

Ze doen wat ze beloven

Na besteld,snel geleverd . Prima producten.

ZEER GOED EN BETROUWBAAR

ZEER ACCURATE EN SNELLE LKEVERING./NETJES VERPAKT IVM VERVOER. ZEKER AAN TE RADEN.

Prijzen en levering is top!

Besteld en volgende dag in huis.

super geholpen

zeer snelle levering

Verkeerd geleverd maar uitstekend opgelost

Had een verkeerd produkt ontvangen maar werd heel snel opgelost en het juiste produkt toegezonden. Wel jammer dat ze geen antwoordnummer hebben om het verkeerde produkt retour te sturen.

Ene dag besteld en de belofte waar gemaakt. Snelle levering!!

Supersnelle levering.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Super snelle bezorging en fijn klantcontact!

De volgende dag was de bestelling al binnen!

Juiste producten snel geleverd voor een goede prijs!

Uitsluitend

Prima ervaring

Goede prijs snelle levering en product zoals t hoort te zijn.

Goede ervaring

snelle service

Snelle levering, scherpe prijzen, betrouwbaar

Betrouwbaar!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.