Snelle en correcte levering

Duidelijke site en makkelijk. Veel product keuzes en toch overzichtelijk. Voor geldbesparing raad ik iedereen aan een voorraad in te slaan.

Prima we winkel

Goede producten en snelle levering.

Gewoon goed

De side is duidelijk en snelle lever tijd.

Tevreden

Snelle bezorging

Duidelijk, voorradig, snel

De website werkt fijn, duidelijk en overzichtelijk. De verschillende supplementen die ik zocht, waren hier wel in een keer te vinden én op voorraad. Daarnaast was het bestelproces prima en de levering lekker snel. Zeker een aanrader!

Goede site, goede service

Bestellen, betalen, verzonden. Volgende dag ontvangen. Duidelijke communicatie

Snelle levering.

Prettig contact en bestelling snel afgehandeld.

Ik gebruik best wel een aantal voor mij benodigde supplementen. Daarbij krijg ik zeer professionele hulp van een aantal vriendelijke medewerkers die goed kunnen luisteren en daarop hun advies geven. De levering via postnl is goed gegaan. Al met al, ben blij dat ik bij The Superfoodstore een goede klant ben geworden.

Geen aanmerkingen. Prima verzorgd.

Het is allemaal super verlopen. Was snel bezorgd.

Super.

Klantenservice is super!!

Ik kreeg een bericht via facebook van een persoon uit Groningen, dat mijn pakket bij hen bezorgd was. Ik woon in Brabant, dus wel een beetje uit de richting. Mijn goede adres stond op de doos en het zijne erboven geschreven met pen. Ik heb contact op genomen met de klantenservice (16:55 uur) en kreeg direct een nieuw pakket opgestuurd dat ik de volgende dag netjes in ontvangst heb mogen nemen.

Goeie site

Goede service, snelle bezorging

Superfood store levert goede kwaliteit. De bestelling wordt ook super snel verstuurd. Nu nog wachten tot het met de container naar Bonaire wordt vervoerd want daar wonen we. Duurt dus nog een maandje voor we het daadwerkelijk in huis hebben.

Er was wat misgegaan met de verpakking van de zending, waardoor de flessen stuk waren. Gelijk gebeld, tijdens het gesprek de foto van defecte zending ge-upload. De volgende dag had ik nieuwe spullen. Perfect geregeld!

Gewoon super food

Kort en krachtig en betrouwbaar.

Best geregeld

Alles keurig netjes en op tijd bezorgd. Heel tevreden!

het verliep uitstekend

Miste alleen de mogelijkheid om te kiezen voor aflevering bij het postagentschap...maar GELUKKIG waren de buren thuis !!!

Duidelijke website en supersnelle levering

Duidelijke website en supersnelle levering

Snelle levering, goed ingepakt, goede kwaliteit

Lage prijs

Scherpe prijzen, ruim aanbod, snelle levering

Ik was opzoek naar een goede vitamine D en K. Deze gevonden van goede kwaliteit en een goede prijs. Meteen besteld en de volgende dag al in huis! Top aanbod, service en levering.

prima en snelle levering, toppie

geleverd artikel is prima, verzending verliep niet super vlot

Vlotte verzending van het pakket. Helaas werken jullie samen met een pakketdienst die mijn pakje niet thuis afleverde, maar wel in een postpunt een paar km verderop. Dat is helaas niet fijn.

Super snelle levering

Snelle levering en een goede prijs

Gezonde kwaliteit producten die betaalbaar zijn

Snelle levering en makkelijke website. De bestelling ging snel. Ik ben blij met mijn producten

Snelle levering binnen 1 dag

Bestelling gedaan via het internet. Snel geleverd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.