Wat ze zeggen komen ze na

Voedingssupplementen besteld, die op voorraad stonden, inderdaad netejes de volgende dag afgeleverd.

Super snelle levering!

Precies het gewenste product.

x

x

Resultaat moet ik nog ontdekken, prijs wel hoog voor mij maar als product goed is ok.

Top service!

Snel en kwaliteit

Goed en Snel

Altijd Zeer te Vreden

Erg goed

Snelle actie

reliable and responsible webstore

Although the item I selected was in their store and should have been marked as unavailable on the website, they needed to inform me about the delay in receiving it. However, after contacting them, they responded very quickly and provided several options to resolve the issue. In the end, I am happy because I received the item as promised.

Assortiment !

De superfoodstore heeft een fijn assortiment. Fijn omdat de EkoPlaza bepaalde producten niet Meer in het assortiment opneemt. Dus bestel ik ze bij Superfoodstore, helemaal blij ook met de snelle levering. d oo rtje de haan

Snelle levering, prima bevestiging per mail qua bevestiging bestelling en versturen

Aanrader

Ben een zeer tevreden klant. Goede producten en fijne prijzen. Eenmaal besteld, de volgende dag in huis. Absoluut een aanrader om uw producten hier te kopen.

Twijfelend

Twijfelend .Omdat ik geen bevestiging via de e-mail kreeg van het bestelde product.Ook na betaling geen bevestiging via de e-mail. Wel weer bij telefonisch kontakt goed geholpen en sneel bezorging Een keuze maken tussen ja en nee maakt het dus moeilijk,moet eigenlijk in dit geval geen verplichtend zijn

Bestellen betalen en geleverd krijgen zo eenvoudig

Bestellen, betalen, geleverd krijgen snel efficiënt en eenvoudig.

Service als vanouds

Mijn product was nog in aantal '1'op voorraad en verder overal uitverkocht. Heb gebeld en er werd direct aangegeven dat er een magazijnmedewerker ging kijken of het artikel er inderdaad nog was. Ook werd aangegeven wanneer en hoe ik daar bericht over zou krijgen. Deze belofte is keurig ingelost en mijn artikel bleek er inderderdaad als enige nog te zijn. IK heb ghet inmiddels ontvangen en ben er heel blij mee. Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid zou zijn je e-mail adres achter te laten om een seintje te krijgen als het artikel weer op voorraad is.

snel en goed

snel geleverd en prima. Plasticvrij verzenden zou nog beter zijn

Goede prijs en bijzonder snelle levering. Dankjewel

makkelijk bestellen en heel snel verzenden

makkelijk bestellen en heel snel verzenden.

Site is een prima. Bestelling snel geleverd.

Snelle levering.

De eerste keer dat ik een aankoop in deze winkel en ik was erg blij.

Een geweldige winkel. Een grote selectie van verschillende producten. Ik bestelde een Ayurvedische remedie en vond tegelijkertijd veel goede eco-en bio-producten. Ik zal het zeker bestellen. Ik vond ook de snelheid van de levering de volgende dag erg leuk. Goed gedaan.

fijne shop

goede kwaliteit producten

Supersnelle levering

Dag na bestelling was het al netjes afgeleverd, de communicatie is helder en het product netjes verpakt

Bestelling was niet compleet maar na een mailtje direct de volgende dag ontvangen

Snelle levering verder kan ik nog niets zeggen want de pillen die ik besteld heb moeten eerst hun werk doen, heeft tijd nodig.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.