Super service.

Gemakkelijk kiezen aan de hand van goeie foto's.woensdag besteld en vrijdag al in huis.

Snelle levering en mooi product.

Verkeerde vel ontvangen!

Ik heb een niet besteld vel ontvangen.

Heel goede service en kwaliteit

Ze zijn altijd bereid om te helpen.

Koeilap ontvangen zoals aangegeven op de website.

Zeer tevreden over de goede afwikkeling. Wij zijn er erg blij mee. Martin en Loes Kool Heemstede

Snelle en zeer behulpzame service!

Zeer vriendelijke service, zowel via e-mail als Facebook messenger. Ik twijfelde tussen 2 koelappen en de eigenaar heeft een filmpje toegestuurd om de keuze te vergemakkelijken. Verzending van pakket was door Post NL misgelopen, Koelap heeft dit snel rechtgezet. Bedankt voor de hulp !

Goede service en precies de kalfslap die we hadden besteld !

Mooie huid

De huid die ik had uitgezocht ook idd. gerkregen Snelle bezorging. Geen bon of garantiebewijs in de verpakking.Hoe is dat geregeld?

goede service en huid is van zeer goede kwaliteit!

goede service en huid is van zeer goede kwaliteit!

Ruime keuze, duidelijke beschrijving en snelle levering.

Prima, de koeienhuiden worden heel zorgvuldig ingepakt, zodat het product prima uit de verpakking komt. Aanrader! De keuze is enorm en de huiden zijn prachtig.

Tevreden

heel vlugge levering. Product was zoals op de foto. Ik ben heel tevreden !

voldoet geheel aan mijn verwachtingen

mooi produkt..geen verrassingen! hoop op jaren koelapplezier :-)

Mooi kleed maar krult wel om

Het kleed is echt supermooi maar doordat de onderkant erg dun is (dunner dan ons vorige koeienhuidkleed) krult hij om bij de flappen wat ik er vervelend vindt. Voor de rest is de levering super en het kleed is ook mooi qua kleurstelling!

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Betrouwbaar bedrijf met persoonlijke benadering. Snelle respons en snelle levertijd. Huiden zijn mooi en van goede kwaliteit. Zelf net mijn 3e huid aangeschaft bij Koelap.

Heel plezierig

Fijn behulpzaam contact gehad. Mooi product, snel geleverd

Uitstekende kwaliteit en snelle service.

Mooie koehuid zoals verwacht op de foto.

Alles was heel goed in orde

Alles goed geregeld en goed ontvangen

Precies als op de foto ben er blij mee dan je wel voor de snelle levering

Zeer tevreden.

Snelle bezorging, netjes ingepakt, goede kwaliteit.

tevreden, allen jammer dat..

Het tapijt krult aan 1 kant omhoog. Dit uiterste deel van het tapijt is harder dan de rest. Het is gevaarlijk om over te struikelen.

Mooie kwaliteit, snelle reactie op een vraag, snelle levering.

Alles is met het bovenstaande gezegd.

Geweldig!

Vandaag een prachtige koeienhuid ontvangen! Mijn woonkamer is een sieraad rijker. Wat een geweldige service en zeer vriendelijke eigenaar! Ik kan iedereen Koelap aanraden! John bedankt voor de goede service en veel succes met je prachtige bedrijf!! Gr. Karin.

geweldig

snelle afhandeling van de bestelling, en hetgeen u op foto besteld, is ook hetgeen u werkelijk ontvangt

Super snelle levering!!

Super snelle levering, lag de volgende dag al in de huiskamer.

Prachtige huiden en erg klantvriendelijk!

Bij Koelap precies gevonden wat ik zocht! Ik had 2 verschillende huiden besteld om thuis te kunnen besluiten welke het mooist stond: de huiden waren netjes verpakt en gelijk de dag na betaling geleverd! Ik heb beide huiden rustig binnen mijn interieur kunnen vergelijken en 1 huid retour kunnen zenden zonder enig probleem. De communicatie verloopt soepel en wordt er met de klant meegedacht, een aanrader!

15 Grote Looierstraat F

Maastricht 6211 JH