De koelap die wij besteld hebben voldoet aan onze verwachting

Afhandeling en verzenden ging duidelijk en snel. De koelap past mooi in ons vernieuwde interieur. Wij bevelen Koelap zeker aan.

Perfect.

De foto en beschrijving van het vel was correct. De levering ook.

Diidelijke website. Correcte levering.

Mooi tapijt en top service!

Ruime keuze aan huiden, zeer goed geprijsd. Extra uitleg wordt vlot gegeven via de mail of app. Zeer snelle levering. Top!

Prima service, persoonlijke behandeling

Alles super

Alles verliep heel vlot Voor mij was het de eersye keer dat ik iets heb besteld via internet .Was wel eventjes geschrokken dat de betaling met de kaart niet gelukt was en daardoor een beetje argwaan kreeg .Maar jullie hebben mij gerust gesteld en uiteindelijk is alles via overschrijving gelukt.De dag daarna had ik mijn supermooi koevel waar ik al zolang nr verlangde .Het past perfect in mijn interieur en heb via facebook goede reacties gehad Zal zeker jullie firma aanbevelen.Bedankt grtjs lut

Super mooi vel

Exact het vel wat k besteld had.

Prachtproduct

De huid die wij besteld hebben voldoet aan al onze eisen. Echte eyecatcher in ons interieur. Snelle levering. Top

Super 😀

Ben ontzettend blij met mijn kleed echt aan te bevelen snelle levering toppie

Snelle levering & hoge kwaliteit leer.

Afbeelding kwam precies overeen met het geleverde. Lekker snel en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

keurig bezorgd, een prachtig kleed

het koekleed is ,zoals vermeld op de website , precies zoals op de foto. Het was keurig verpakt. Het kleed staat prachtig op mijn net wit geverfde vloer. Mooie kwaliteit. Ben er ontzettend blij mee.

Erg tevreden!

De 1e huid die we bestelden was supermooi maar vonden we toch net iets te klein. We hebben deze geruild voor n XL exemplaar en vinden m heel erg mooi. Blij mee!

Super Koelap

Snelle levering van mijn uitgekozen koeienhuid. Mooie kwaliteit! De huid is precies hetzelfde als op de foto en we zijn er superblij mee:)

Zeer snel en correcte levering van goede kwaliteit.

Heel tevreden.

Super blij!

Heel tevreden over mijn bestelling bij koelap! Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, precies zoals op de website staat.

Uitstekende service

Exact zoals op de foto. Heel mooi !

Prima produkt en keurige levering

Het koeienkleed en het schapenvel dat ik heb gekocht zijn prima! Allebei mooie kwaliteit en netjes verpakt afgeleverd. Op mijn mail mbt de aflevertijd is snel en vriendelijk gereageerd.

Goede snelle service en een mooi product

Goede snellen service en een mooi product

Snelle levering, kwalitatief product

Snel en goede service!

Hele fijne afhandeling

Snelle en nette levering

Een kadoo, wat een prachtige mooie huid!!

Super snelle levering, En een mooie koelap! Wat een uitmuntende kwaliteit en kleur, echt onderscheidend goed van wat we bij sommige andere aanbieders gezien en gevoeld hebben. De huid is extreem zacht en soepel, dik gelooid en ruikt niet. De vacht is prachtig, nergens een kaal plekje en heel dik in het haar, tot aan de randen aan toe. Top!

Er ging wat fout bij bestellen. Ik gemaild en super snel antwoord gekregen en alles werd meteen opgelost. Mooie nette koeienkleed, ben super tevreden

Supr snelle levering ,hij is echt prachtig.

15 Grote Looierstraat F

Maastricht 6211 JH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire