Filter

Superselle en goede service, prachtig product!

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Echt geweldig. Schitterende koelap, heel blij mee.

Enorm tevreden!

Deze week voor de eerste keer een koeienhuid besteld bij Koelab. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en de levering gaat heel snel. En het belangrijkste is dat de huid helemaal top is zonder oneffenheden brandmerken e.d.

Snelle en fijne service!

Snelle levering, wel vervelende site

Nihil

Mooie huid met wat plekjes

De koeienhuid is supermooi maar er zitten een paar plekjes op die met stift zijn bijgewerkt. Ik ben er verder heel blij mee.

Heel mooi kleed, snelle levering

1e keer besteld bij Koelap, prima bevallen. Het kleed is in het echt ook heel mooi, goede kwaliteit en snel geleverd. Aanrader!

Mooi tapijt!

Mooi, perfect in overeenstemming met de foto en snel geleverd

Goeie, snelle levering. Mooi tapijt. Ik had ook een vraag en kreeg meteen uitgebreid antwoord. Heel fijn.

Vlot geleverd

Kwaliteit uitstekend goed verpakt, vlot geleverd, ik raad Koelap aan.

Koelap besteld. Snelle levering.Product zoals beschreven en op de foto. Ben zeer tevreden

Super mooi kleed. En super aardig geholpen,kleed was volgende dag binnen.

Mooie winkel

Vandaag een koelap gekocht, fantastische winkel, heel fijn en vriendelijk geholpen. Niets was te veel. Bedankt wij zijn heel erg blij met onze aankoop.

prachtig product goede service !!!

Wij zijn zeer tevreden prachtig vacht precies zoals het op de site staat afgebeeld

Alles perfect!

Zeer goede communicatie. Super snelle verzending. Woensdag besteld en donderdag een prachtige koelap ontvangen!

Zeer goede service!

Eerste dierenhuid voldeed niet 100%. Die sturen we terug. De ander gekozen huid ondertussen al ontvangen. Top!!

Snel, net, precies zoals besteld.

Zoals hierboven

Tevreden

Mooie kwaliteit, Kleur is idem als de foto online. Mooi verpakt en snel geleverd !!

Je ontvangt ECHT het product zoals afgebeeld!

Super mooi

De bestelde koelap is heel mooi van kleur. De afmetingen op de website zijn ook correct.

Top! Vandaag besteld, morgen geleverd!

Vkotte communicatie, mooi overzichtelijke webshop, product ontvangen zoals beschreven, doe zo voort!

Positief!

Snelle levering, artikel volledig volgens verwachtingen.

Snelle levering en hele mooie producten. Ben er heel blij mee !

goede service

duidelijke site en foto's. Vlotte levering en goed verpakt.

Mooie huid, prettige communicatie, snelle levering.

Mooie huid, prettige communicatie, snelle levering.

Vriendelijk en snel

15 Grote Looierstraat F