Filter

Top service en produkt

Mooie huiden

Twee besteld om keuze te maken en allebei prachtig Fijne communicatie met John van Koelap

Een aanrader, een perfecte service

Je hebt een ruime keuze, goede uitleg op de website. Bestellen gaat heel vlot. Snel geleverd. En je krijgt precies wat je besteld hebt, van zeer goede kwaliteit.

Overzichtelijke website, snelle levering, topproduct! Voelt heel zacht aan, mooie afwerking, heel tevreden!

Uniek product en binnen 2 dagen geleverd

Unieke huiden, geen twee zijn hetzelfde, goed geprijsd en binnen 2 dagen geleverd. Niks mis mee!

Voldoet aan mijn verwachtingen!

De vacht lijkt inderdaad niet verharen. Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit en uitstekende klantenservice!

Aanvankelijk had ik gekozen voor een grijze Koelap. Bij levering bleek deze toch meer bruin te bevatten dan grijs. Ik heb contact opgenomen met de vriendelijke directeur van Koelap. Tot mijn vreugde kon ik hem retourneren. Het pakket heb ik aangetekend geretourneerd, dan heb je tevens Track en Trace en is het pakket verzekerd. Een nieuwe bestelling daarop volgde waarbij ik bewust heb gekozen voor een witte Koelap. Was wel wat duurder maar wist nu zeker dat het met de kleur goed zat. Zijn lichte kleuren met mooie haren geeft een prachtige opvallende zijdeglans. Leuk detail is het kleine kruintje van de haren in de nek die deels verder lopen over de rug waar ze in elkaar vallen zoals bij het hondenras de Ridgeback. Aan de zijkanten zitten ook enkele kruinen de alles bij elkaar een natuurlijk en speels effect geven. Kortom ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe Koelap en over de uitstekende klantenservice! Ik beveel Koelap dan ook zeker aan want als je op zoek bent naar goede en mooie kwaliteit dan ben je bij Koelap op het juiste adres!

Mooie lap en snelle levering

Alles was OK. Goede verpakking. Mooi product en snel geleverd.

Snel geleverd, prachtig koeievel, kleuren komen goed overeen met de foto op de site

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Erg mooie huid - zowel qua vorm, strictuur als kleur

Eerlijke producten voor een redelijke prijs

Mooi product, uniek en eerlijk. Snelle levering

Erg tevreden

Het product is precies hoe het op de foto is dus erg blij mee !!

Heel mooi en snel geleverd!

Vriendelijk geholpen, ruime keuze en zeer goeie kwaliteit.

Zeer mooi!

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Ok

Ok 👌🏻

Ik ben in de wolken met mijn tricolore gevlekte Koelap koeienhuid, wordt een eyecatcher in mijn nieuwe woning.

Snelle levering in kleine doos

Ik bestelde en de dag erna was de koeienhuid al onderweg. De levering kwam snel en netjes in een passende doos aan.

Super fijn product

Het koevel is geleverd in een winkel zonder vermelding van mijn naam. Er ontbrak een bestel of leverbon. Ik ben heel content over de vacht. Dank je

Vriendelijk , flexibel en klantgerichte service

Positief

Ondanks de feestdagen super snel geleverd.

Top kwaliteit koelap!

Niets op aan te merken!

Prachtige koeienhuid besteld en de volgende dag keurig binnen gekregen!

Vlotte levering, mooi product.

Prijs kwaliteit dik on orde. Vlotte levering. Mooi product.

Goed.!

Wat je op de foto ziet, is inderdaad datgene wat je krijgt. Ieder kleed is "uniek". Foto's op de site zijn goed en duidelijk, ook op de telefoon. Prijs is in mijn beleving ook goed, de kwaliteit weet ik nog niet, want het kleed ligt nog maar een paar dagen. Je hebt in ieder geval volledige garantie. Het kleed ligt inderdaad goed en mooi vlak, geen rare hobbels en bobbels. Ook nog geen losse haren kunnen ontdekken. Tot nu toe helemaal tevreden.

Mooi product, supersnelle levering!

Reëel beeldmateriaal, product was precies als op de foto. Supersnelle levering.

Geweldig bedankt verassing voor de dochter onder de kerstoom

Het is inderdaad de lap die je besteld dank u wel heel tevreden over

15 Grote Looierstraat F

Maastricht 6211 JH