Mijn bestelling werd snel geleverd, maar helaas was er iets niet in orde met het bestelde product. Dat kan natuurlijk gebeuren en na contact gehad te hebben met de klantenservice werd dit heel snel en boven verwachting opgelost! Echt super :) Kan deze webshop zeker aanbevelen en staat nu in de bookmarks voor toekomstige aankopen.

Mooie kwaliteit

Handdoeken en theedoeken zijn mooi van kleur en kwaliteit.

Fijne webwinkel

Op zoek naar leuke keukendoeken kwam ik bij Textieltopper terecht. Veel keus en prima geslaagd. Verzending verliep goed

Goed verlopen

Goede ervaringen mee

Snelle levering en keurig verpakt.

Het product komt precies overeen met wat op de website staat.

Het was bestellen betalen en ontvangen.

uitzoeken, bestellen en betalen ging gemakkelijk. de aflevering was correct. TOP.

Uitmuntende verzorging van het pakketje.

De bestelling met goede en mooie handdoeken en echte ouderwetse kwaliteit! Onze net samenwonende kleindochter was enorm in haar nopjes . Zeker voor herhaling vatbaar. Bravo.!!

Fijne webshop

Fijne webshop. Makkelijk te bestellen. Onduidelijk of de winkel extra gesloten was na de Feestdagen. Daardoor duurde het wel langer voor de bestelling werd verzonden. Bestelling werd wel. Keurig verpakt geleverd! Kleuren waren ook zoals op de website.

Prachtige gastendoekjes

Mooie,goede gastendoekjes die snel je handen drogen

Frisse kleur gastendoekje

Prima handdoeken, stevig lusje.

Ze zien er goed uit

Mooie badlakens netjes geleverd door B post

Goede kwaliteit washandjes

alles goed

Trage bezorging foutieve bestelling

Duurde lang, bestelling is laat verstuurd en vervolgens fout. Oplossing is er nog niet

goed product aan beste prijs

snel geleverd, goede productbeschrijving, aantrekkelijke prijs

Goede servicepunt

Hgoede service snelle levering

Hele goede kwaliteit gastendoekjes

Ik had gastendoekjes en washandjes van Walra besteld, super goede kwaliteit

Goed product en snel geleverd

Wij zochten een stapel kleine (30x30) toilet handdoekjes. Textieltopper bleek voor ons de enige die die maat kon leveren. En kwalitatief prima.

Goed geregeld

Duidelijk, netjes, bestelling redelijk snel

Goede, nette en snelle service.

De poster op A1 formaat zag er perfect uit.

Vlotte aflevering van het artikel dat volledig naar wens is!

Vlotte aflevering van het artikel dat volledig naar wens is!

Alles helemaal naar wens. Bedankt!

Alles helemaal naar wens. Bedankt!

Snel geleverd en de producten naar wens

Ik had de handdoeken al eerder besteld. Dus wist dat ze goed waren. Ze werden snel geleverd. Even schrikken toen ik op de doos een andere kleur zag staan. Maar gelukkig bleek het toch de juiste kleur zijn welke ik besteld had.

De website werkt gemakkelijk, de theedoeken en vaatdoekjes zien er goed uit en de verzending is snel.

kwaliteit

Goede website. Mooi product. Snelle aflevering.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493350

Over Textieltopper

Welkom bij Textieltopper.eu! U vindt bij ons een groot assortiment A-merken badtextiel voor het hele gezin! We bieden textiel van hoogwaardige kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen, van populaire merken, zoals Walra, Byrklund, Cinderella en The One Towelling.