Goede ervaring

Makkelijke site, besteld en snelle levering. We zullen uw bedrijf zeker aanraden bij anderen. In de toekomst zullen wij ook zeker nog producten bij u bestellen.

vlugge bediening

Mijn product was niet beschikbaar maar zoals afgesproken het kleinere model wel het is vrijwel onmiddellijk geleverd, spijtig de bevestigingen ontbreken.na een mail te hebben verstuurd nog geen antwoord gekregen dat is spijtig.

Goede service, correcte levering

Producten werden keurig verpakt geleverd. Netjes aangegeven dat de bestelling vertraagd werd vanwege een item dat nog niet leverbaar was. Prima geregeld zonder de klant in het ongewisse te laten.

Prima op tijd.

Nu hopen dat het werkt.

Snel en een prima service

Halfgelaatsmasker besteld waarbij ten gevolge van de foto ik een ander beeld had bij wat er geleverd zou worden tov wat er geleverd werd. Ondanks de drukke periode werd er uitgebreid de tijd genomen om mij te woord te staan en een oplossing te bieden. Geweldige service.

Wel kunnen bestellen maar geen levering.

Helaas is mijn eerste ervaring met BATS geen goede. Nadat ik fasinex besteld had, wat ik met spoed nodig had, ik het direct betaald had en dus kón bestellen. Kreeg ik later de melding dat ik het toch niet kon bestellen omdat het op recept van de dierenarts besteld moest worden. Erg vervelend want waarom kan ik het dan kopen? Daarna heb ik uiteraard een recept van de dierenarts geregeld en opgestuurd, gebeld geen reactie, ik ontving een mail dat het recept nog niet goed was omdat er geen stempel van de praktijk op stond. Dit direct weer geregeld en gestuurd. Weer geen reactie dat het nu akkoord bevonden was maar een algemeen mailtje dat het verstuurd is. Ik heb 3 keer gebeld zonder succes, vm ingesproken, niet terug gebeld. Na meerdere mails gestuurd te hebben. Wel een reactie maar geen excuses voor de slechte service. Ik ga op deze site nooit meer bestellen.

Product niet leverbaar, daarna snel mijn geld terug gehad

Had liever een snellere reactie gehad dat mijn product niet leverbaar was

Binnen 24 uur in huis

Keurig geleverd kwaliteit

Losse onderdelen voor onze defecte Fly-In Dazenval besteld. Supersnelle levering en artikelen passen. Wij gaan een vliegvrije zomer tegemoet dankzij jullie!

Na dat bleek dat de bestelde spullen niet meer leverbaar waren (lange levertijd) is er een goed alternatief geboden

Bestelling goed aangekomen

Bestelling snel en goed aangekomen

Geweldig!

Ik was in eerste instantie even niet zo tevreden maar nav beoordeling hebben zij zich in het uiteindelijk leveren van het juiste product super gerevancheerd!

Klantgericht

Handschoentjes besteld, waren voorlopig niet leverbaar, krijg gelijk een alternatief voorstel. De nu geleverde handschoentjes zijn ook prima.

Prettig dat je onderdelen kan bestellen

Duidelijke website, prima producten en onderdelen. Na bestelling heb ik geen bevestiging ontvangen, dat is het enige min puntje.

Snelle verzending

Duidelijke site en snelle verzending

Goede communicatie

Toch aardig snel verzonden, en goede communicatie ondanks grote post achterstanden bij de leveranciers ed.. !

Alles ok

Uitstekend; webshop zoals het hoort!

Goed gesorteerde en overzichtelijke webshop met prima prijsstelling. Communicatie omtrent levering aan actuele situatie (Corona) aangepast. Desondanks vlotte levering met leuke attentie voor de paasdagen. Houden zo!

Zeer snel geleverd en goed verpakt. Zeer scherp geprijsd. Helaas zijn de verzendkosten iets hoger dan concurrentie.

snelle levering en duidelijke website

Uitstekend 👍

Gezien de drukte overal, snel geleverd.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Super, wat een top bedrijf!

Ik moest een thermometer hebben en die hebben ze keurig netjes op tijd geleverd.

Goede services.

Er wordt met de klant meegedacht, redelijke prijs!

Helaas was mijn bestelling niet meer voorradig maar prima opgelost.