Goed en snel persoonlijk advies.

Over diverse zaken snel contact via mail en whatsapp gehad.

Goede adviezen, goede prijzen en goede service

Goede adviezen, goede prijzen en goede service.

Goede prijs en snelle levering

Via google kwam ik bij Pro-Alarm terecht. Site komt betrouwbaar over en besteld. Ook lijkt me de support goed geregeld, maar die heb ik (nog) niet nodig gehad.

Pakket werd niet geleverd door de post, maar na hulp van pro alarm is alles uiteindelijk toch nog netjes bezorgd!!

Goede Service

Na wat start problemen toch door een goede conversatie een oplossing gevonden.

Alles netjes verpakt en geleverd. Goed telefonisch geadviseerd. Het zou prettig zijn als de voorraad status wordt gedeeld bij bestellingen, dan weet je waar je aan toe bent. Nu was een deel van de bestelling niet voorradig en duurde de verzending langer

De afhandeling van vragen door Pro-alarm is uitstekend

De afhandeling van vragen is voor mij belangrijk en dat is uitstekend bij Pro-alarm. Verder is de product prijsverhouding ook ok m.a.w. tot nu toe een prima leverancier.

goede ervaringen, goed geholpen

top producten, goed advies en snel verstuurd

Geen advies mogelijk, niets anders dan een ordinaire dozenschuiver!

Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken voor advies. Een ingehuurde beantwoordservice noteerde mijn nummer en verzekerde mij dat ik snel terug gebeld zou worden. Heb dit nu 3 maal aan deze dame gevraagd te doen maar zonder resultaat. Advies kan je hier niet krijgen, ze kunnen alleen dozen schuiven. Gelukkig zijn er nog genoeg andere beveiligswinkels die de klant nog wel van een juist advies kunnen voorzien. Een ontevreden klant.

Bestelling ontvangen zoals afgesproken

Recorder netjes thuis afgeleverd.

Snelle en correcte levering.

Ook een vraag was zo beantwoord.

Al een tijdje aan het twijfelen over de juiste keuze Hikvision camera. Na een telefoontje met pro-alarm overtuigd van de gemaakte keuze. Heldere uitleg en onderbouwing!

Snel en keurig verzonden

Na wat zoeken kwam ik op deze site uit en heb daar een camerasysteem gevonden van Hikvision. Perfecte beelden, eenvoudige installatie. Ook toen ik nog wat vragen had werd ik netjes telefonisch geholpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima en snelle beantwoording van de gestelde vragen. Echt Top!!

Prima en snelle beantwoording van de gestelde vragen..Echt Top.!!

Goede producten en een snelle service!

Mijn bestelling de volgende dag al in huis en echt goede kwaliteit en service! Een echte aanrader!

snelle service

goed en netjes verpakt.

Hikvision DS-KIS702, prima support maar ook wel nodig voor dit product

Deze set gekocht voor mijn schoonmoeder. Installeren was een fluitje van een cent (vorige set was ook 2-draads) maar configureren zoals ik wilde (extra bel, oproeptoon buiten uit/zacht) heeft me een week gekost. Handleiding is onbegrijpbaar (vol met telecommunicatie jargon), mogelijkheden zijn eindeloos (waardoor je de bomen door het bos niet meer ziet) en uiteindelijk blijkt dat je extra software nodig hebt (ivms4200) nodig hebt om de gewenste instellingen te kunnen maken. Toen ik er niet meer uit kwam heb ik de set teruggestuurd naar pro-alarm die de configuratie voor me herhaald hebben. Helaas hebben ze niet gedaan wat ik gevraagd heb maar ze zijn wel snel met het beantwoorden van vragen en via een telefonische sessie ben ik er wel uitgekomen. Kortom verkeerd product maar een prima bedrijf

Duidelijke uitleg met mogelijkheden op locatie. Snelle reactie op vragen. Goede offerte, scherpe prijzen en snelle levering. Alarm al voorgeïnstalleerd.

Losse camera besteld voor uitbreiding bestaand camerasysteem. Goedkoopste van Nederland. Uitstekend en prettig telefonisch contact voor advies en snelle levering. Uitstekend bedrijf.

Heel fijn bedrijf met een prima service

Offerte bij Pro Alarm aangevraagd welke heel scherp was. De materialen keurig netjes geleverd. Na montage een afspraak gemaakt om inbedrijf te stellen wat heel vakkundig gedaan is

Goede persoonlijke service

Voor al je vragen kun je makkelijk contact opnemen en ze helpen je echt goed op weg. Bij een bestelling is het meeste al ingesteld en voorgeprogrammeerd.

Alles klopt!

Bij aankoop van een smart deurbel ben ik goed geïnformeerd. Bij problemen met de installatie goed en geduldig geholpen. Kan niet anders zeggen een goed voorbeeld voor zoals t altijd zou moeten! Ga zo door

Super winkel en goede prijzen

Doe zo verder jullie zijn super. Altijd scherpe prijzen en hele goede producten. Alleen 1 klein min puntje soms lang wachten op antwoordt.

Goeie service

De medewerkers nemen echt de tijd om dingen uit te leggen als je belt.

Goede ervaring en goede ondersteuning over diverse producten en klantvriendelijk Kom je er niet uit geen probleem je kan ze bellen WatssAppen en mailen Ga vooral zo door Voor mij een dikke 10

Gradus van den Hengelstraat 27

3832LC Leusden

Over Pro-alarm

Goed advies om uw object te beveiligen hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een passend beveiligingssysteem. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels? ook dat is geen probleem bij Pro-alarm.nl. Betrouwbaar en naadloos werkend op basis van nieuw of bestaande infrastructuur. Zo doen we gratis de configuratie van uw toekomstig alarmsysteem. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl