Onlangs een Satel Integra systeem aangeschaft. Erg fijn was dat deze al geconfigureerd was en een aantal componenten als voorbeeld waren aangesloten. Bij de installatie had ik nog verschillende vragen die snel beantwoord werden. Ook de levering was prima!

Tevreden van de service, beloftes volbracht..

Integra 64 plus, bediendelen en detectoren besteld. Alles reeds voor geconfigureerd en config via mail gekregen. Voor een iets wat technisch onderlegd iemand is dit perfect zelf te installeren. Wel wat fine tunning nodig om alles naar wens in te stellen. Thx Steve.

Ik voel me gewaardeerde klant

Mijn bestelde spullen waren snel binnen. Toen ik vervolgens hier vragen over had ben ik uitgebreid en deskundig te woord gestaan. Er werd echt met mij mee gedacht en een gerichte oplossing geboden.

Top goede service

Goede telefonische support bij zelf installatie

Snelle bezorging en goed bereikbare klanten service

Heb zelf een aantal rookmelders gekocht, korting vergeten in te vullen. Het was geen probleem om de korting alsnog verwerkt te krijgen.

Erg tevreden

Top firma, met snelle levering en uitstekende service, die zover gaan dat ze ook op zondag nog met raad en daad bereikbaar zijn.

In 1 woord uitstekend!

Overzichtelijke site, tijdige levering en prima service.

bedankt.

Bedankt voor de snelle levering.

Goede prijs, kwaliteit en service. Helemaal TOP!

Duidelijke webshop met goed advies indien gewenst. Na installatie in eigen beheer zeer goede ondersteuning voor de fijne afstemming. Ik zal Pro-alarm zeker adviseren!

Goede service, en de goedkoopste die ik gevondeen heb

De goedkoopste die ik gevonden heb echt top Ook de service is uitstekend!!!!

Reageren snel en adequaat en doen wat ze zeggen

Iets was niet op voorraad en er werd direct naar een oplossing gezocht ook na werktijd! Goede zaak zeer tevreden bestel regelmatig wat

Helemaal tevreden!

Camera besteld, levering duurde iets langer dan ik verwacht had aangezien de camera niet op voorraad was. Ik heb gebeld en ben hiervan op de hoogte gebracht. Camera uiteindelijk keurig verpakt ontvangen. Een klein puntje te verbetering is misschien om automatisch een update per mail te geven als het iets langer duurt.

Super snelle levering

Super snelle levering

Betrouwbaar bedrijf, goede service

Prettig bedrijf om bij te kopen, duidelijke website. Ondanks de drukte rond 5 december werd mijn bestelling snel geleverd. Eigenaar van de website is zeer behulpzaam bij het proces rondom de bezorging van het bestelde camerasysteem.

Goed, duidelijke en vlotte communicatie

Deurbel aangekocht met firmware die een foutje bevatte. Pro-alarm.nl kon me binnen de 2 dagen een uodste bezorgen. Top!

Snel, makkelijk en goed

Gewoon een betrouwbare site snelle levering, vragen worden snel beantwoord.

Top bedrijf met uitstekende service!

2 bestellingen geplaatst en beide naar volle tevredenheid afgehandeld. Retour sturen en omruilen voor andere artikelen geen probleem bij dit bedrijf en tevens goed meedenken met de klant! Ga zo door!

Complete Alarm set

Voor onze nieuwe woning een alarm set aangekocht, geheel compleet en heel tevreden. Goeie prijs en snelle communicatie.

Snel, kundig en behulpzaam

Geweldige ervaring, ik had zelf al een alarm centrale (Satel) maar geen ervaring en had deze ook niet bij Pro-alarm gekocht. Toch goed geholpen, Later heb ik toch op advies wat materiaal gekocht tegen goede prijzen!! Aftersale is ook prima nog steeds goed toegankelijk.

Prima Service en advies.

Je kan met al je vragen over camera bewaking terecht. Ze nemen gerust de tijd om je te helpen of te adviseren. Kortom prima webshop!!!

Redelijke prijs, goede service en aftercare

Tobias weet waar hij het over heeft, en helpt je ook uit de brand als het allemaal niet gelijk lukt.

Ondanks een verkeerd geleverd product een neet afhanding

Hikvision camera besteld maar ik kreeg een niet passende wandbeugel. Meteen contact met pro-alarm opgenomen en de volgende dag was de juiste beugel in huis. Dus vlotte service en een nette afhandeling

Vlot

Na meerdere keren poging tot inbraak toch maar is rondgekeken naar goede camera's. contact met Pro-Alarm opgenomen en afgesteld welke de meeste geschikte was. Bestellen en het leveren ging snel, zoals het hoort.

Snelle levering,scherpe prijsstelling en goed advies

Reageert snel op vragen en komt afspraken na.

Gradus van den Hengelstraat 27

3832LC Leusden

Over Pro-alarm

Goed advies om uw object te beveiligen hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een passend beveiligingssysteem. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels? ook dat is geen probleem bij Pro-alarm.nl. Betrouwbaar en naadloos werkend op basis van nieuw of bestaande infrastructuur. Zo doen we gratis de configuratie van uw toekomstig alarmsysteem. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl