Duidelijke website en snelle levering!

De website is duidelijk en overzichtelijk. De bestelling en levering zijn allebei erg vlot verlopen. Aanrader!

Zeer tevreden. Snelle levering

Nadat ik online betseld had kwam ik erachter dat ik iets fout besteld had werd netjes en snel geregeld en uiteindelijk het juiste artikel gekregen. Kreeg ook antwoord buiten kantoortijden om. Kortom zeer tevreden.

Goede service en snelle afhandeling

Goed advies en snelle levering

Erg tevreden over mijn bestelling. Snelle levering, prima handleiding. Tevens prettige telefonische support. 1 onderdeel was defect uit de doos van mijn bestelling, werd spoedig een vervangend exemplaar voor nageleverd. Alles werkt nu naar behoren.

Klantandienst onbereikbaar

Meermaals gebeld zonder iemand aan de lijn te krijgen. 2 x voicemail achtergelaten let de vraag terug te bellen zonder verder contact. E-mail onbeantwoord. Bestelling was op voorraad maar meer dan een week later nog geen verzendbevestiging nog materiaal toe gekomen.

Goede onder

Op tijd geleverd nav het juiste advies!

Scherp geprijsd, Snel en betrouwbaar

Scherp geprijsd, Snel en betrouwqbaar

Super goede service

Fijne webshop met snelle service.

Fijne webshop met duidelijke informatie over het product en de levertijd. Je ontvangt e-mails over de status van je bestelling en de levertijd vermeld op de website klopt. Het product is geleverd zoals vermeld en geen schermpjes met informatie dat de levertijden i.v.m. drukte bij de bezorgers kan afwijken. Wat fijn, geen excuses maar doen wat je belooft.

Ruim aanbod, goede prijzen en snel geleverd.

Ruim aanbod, goede prijzen en snel geleverd.

Snelle en professionele levering

Snelle levering, goed verpakt! Weer tevreden mee!

Snelle service en verzending

Juiste prijs, duidelijke website

top

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke uitleg

Ik was het huisnummer vergeten in te vullen tijdens het bestellen. Kreeg ik gelijk een mailtje dat ik dit vergeten was, en of ik dat snel nog even door kon geven dan kon mijn bestelling vandaag nog op de post. Goede service en snelle levering!

Goeden service, snel verzonden

Product precies als beschreven, goeden prijs en volgende dag in huis. Hier ga ik zeker vaker iets bestellen

Snelle verzending en reactie

Tijdens bestellen op zondag toch nog enkele vragen… dez werden direct beantwoord op de mail… Top gewoon!!

Top! Geholpen heel vriendelijk

Goede uitleg heel vriendelijk Fijn dat wij het op konden halen Heel mooi bedrijf

Fantastisch!

Goede service en denken prettig mee, met jou probleem.

Goed contact en snelle levering!

Het contact is goed en snel, ook hulp via de app. Levering is ook zeer snel! Na contact was het de volgende dag geleverd.

Top! Geen vergelijkbaar alternatief in België!

Heel correcte prijzen, snelle hulp via whatsapp en vlotte levering, hier bestel ik zeker opnieuw!

Makkelijk bestellen, de voordeligste, top en snel geregeld.

Hikvision recorder, camera en -houder gekocht en alles in voorraad en prima snel geleverd. De installatie kon ik zelf en alles werkt weer perfect.

Vlotte levering,concurrent!

Goede en snelle service

Snel mijn bestelde goederen geleverd. En indien iets niet leverbaar wordt gekeken hoe ze wel kunnen helpen. Goede technische ondersteuning

Profesesioneel ogend bedrijf

Goede en snelle reacties op gedane bestelling. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levering van het bestelde product.

Zeer goed geholpen en goed bereikbaak

Zeer netjes geholpen. Na keus onze van camera's werd aangegeven dat we beter andere camera's konden kiezen wat uiteindelijk zelfs goedkoper was.perfect beeld nu en zeer tevreden ermee.

Gradus van den Hengelstraat 27

3832LC Leusden

Over Pro-alarm

Goed advies om uw object te beveiligen hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een passend beveiligingssysteem. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels? ook dat is geen probleem bij Pro-alarm.nl. Betrouwbaar en naadloos werkend op basis van nieuw of bestaande infrastructuur. Zo doen we gratis de configuratie van uw toekomstig alarmsysteem. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl