Goede service en begeleiding bij bestellen top

Gebeld hoe en wat te bestellen duidelijk antwoord en snel in huis

Prima en duidelijke website! Direct contact mogelijk via chatfunctie waar snel op wordt gereageerd. PU verf besteld voor mijn voordeur welke prima voldoet. Na 1 dag al geleverd. Hier ga ik vaker mijn verf kopen!

Top product

Als niet-professional ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de aangekochte verf. Goed dekkend, fijn om mee te werken en geeft een prachtig resultaat voor onze kozijnen (buiten). Daarnaast snelle levering en prettig contact met Anker Stuy medewerkers

Goede follow-up missend pakketje

Mijn bestelling was geleverd op een onbekend adres zonder briefje in de brievenbus waar het pakket op te halen. Met één belletje was het probleem opgelost. Er was binnen enkele dagen een nieuwe bestelling geleverd zodat ik gauw aan het schilderen kon gaan.

Uitstekende verf van een uitnemend bedrijf.

Bestelde verf in 1 liter verpakking was even niet leverbaar. Kreeg 2 1/2 liter verf , na een correcte e-mail, zonder bijbetaling vlot thuis bezorgd! Ik houd niet van schilderklussen, maar na deze sublieme service was ik een blije schilder!

Snel geleverd voor een nette prijs

Goed product voor een nette prijs. Geleverd via een nette koerier

Fijne goed vloeiende verf die snel dekt.

Al vanaf 1987 gebruik ik dezelfde systeemverf en dat betekent dat ik maar eens in de 6 a 7 jaar hoef te verven. En dan zit het allemaal nog goed in de verf, licht schuren, nieuwe laag en klaar. Tussendoor jaarlijks schoonmaken, dan is het net of je dan ook opnieuw geverfd hebt.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Nog niets ontvangen

Ik zit er al vanaf woensdag op te wachten. Wilde de voordeur schilderen in het droge weer. Ik vind dit erg vervelend Na contact met Anker stuy heb ik de volgende dag de verf ontvangen. Inmiddels is de voordeur geschilderd en ziet het er pico bello uit. Complimenten

Top verf, goede service!

Zoals altijd, goede telefonische ondersteuning, snelle levering en uiteraard super verf. Ik ben weer klaar voor de volgende klus. Deze keer is het een keuken die geschilderd wordt.

Goede kwaliteit!

Verf is makkelijk te verwerken en geeft een prachtig resultaat. Kwasten zijn en blijven mooi en de verf wordt goed verdeelt. Wij gebruiken al jaren de spullen van Anker Stuy en willen niet anders meer.

Zeer mooie glans

Als schilder probeer ik af en toe wat uit. Destijds ook met Anker Stuy gedaan. Bevalt uitstekend..

Fijne verf

Fijne verf om mee te schilderen en dekt goed

Topproduct

Binnen 24 uur geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

De bestelling was binnen enkele dagen binnen. Goede service

Perfecte dekking en mooi vloeiende verf

De verf vloeit heel mooi en dekt erg goed

prima verf en beits en zeer klantvriendelijke behandeling

Kwaliteitsverf en klantvriendelijke behandeling zijn we bij Anker Stuy wel gewend. Mooie is dat ze het iedere keer weer opnieuw bevestigen!

Goed contact, duidelijke informatie, beits makkelijk verwerkbaar.

De beste lak

Oud huis met Amerikaans grenen en de lak van anker stuy blijk de beste keuze optie , waarvan Acte.

Snelle levering en super kwaliteit verf .

Ik heb onlangs via de chat om advies gevraagd wat lekker vlot en spontaan ging , gelijk besteld volgende dag in huis . Over het product kan ik nog weinig zeggen omdat ik het nog niet heb gebruikt , maar naar aanleiding van eerder bestelde producten in het verleden twijfel ik daar absoluut niet aan , echt super kwaliteit!

Goed verpakt met juiste bestelling en snel geleverd

G

super verf

Als vak-schilder al eerder met de Waarborg verf gewerkt. Smeert goed, zelfs de grondverf heeft een glans, bij andere gerenommeerde merken moet ik ver terug in het verleden...Hoogglanslak zeer mooie glans, perfecte volle laag afwerking.

een heel fijn bedrijf!

Telefonisch werd ik zeer vriendelijk doorgeleid naar de website en in een mum van tijd had ik het gewenste product gevonden en besteld. twee dagen later werd het bezorgd. Niet onbelangrijk: prima verf!

Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Meedenken en klantvriendelijk !

Hellingwal 1

8407 EM Terwispel