Er werd snel en effectief gehandeld, alles naar tevredenheid.

Het vervangen van mijn verouderde ketel is zorgvuldig geplaatst, het ziet er netjes uit. De nieuwe ketel werkt prima.

Deskundig en snel

Na de aanvraag en over een weer wat vragen die snel en correct werden behandeld ben ik met warmte thuis is zee gegaan na 30 jaar Feenstra. De ketel is snel en deskundig geïnstalleerd en ongeveer 25% goedkoper voor exact dezelfde ketel en bovendien is hetzelfde abonnement eveneens 25% goedkoper.

uitstekend

het loopt volgens plan. Snel, goede prijs, uitstekende ketel, goed begeleiding.

Goede service, duidelijke afspraken

Mooie ketel, werkend afgeleverd. Servicedienst geeft telefonisch adviezen, tevreden hierover.

Hele snelle service

In mijn zoektocht naar een nieuwe CV kwam ik bij jullie terecht. Goed advies gekregen zodat de keuze makkelijk werd. De installatie was ook heel snel geregeld. De betaling achteraf was ook heel prettig. Kortom hele fijne ervaring opgedaan bij het bedrijf.

O.K.!

Zowel warmtethuis als ik als klant deden wat er verwacht mocht worden. Warmtethuis, .. goede offerte/ heldere afspraken/ die na gekomen werden/ net personeel enz. Klant,…op tijd alles “ vrij” gemaakt/ monteur goed verzorgd, en op tijd betaald. Zo hoort het toch om zaken met elkaar te doen?

werkt prima snel warm water

vriendelijke en ervaren installateur en we hebben weer snel warm water en een warm huis

Top geregeld

Is allemaal naar tevredenheid gelopen. Nette monteur die hem geplaatst heeft. Prima prijs kwaliteits verhouding. W vd kamp

prima bedrijf dat kwaliteit levert en afspraken nakomt.

Geen enkele kritiek. Wat gedaan moet worden wordt gedaan. Heldere info en afspraken. Ook de onderhoudsservice is prima

snel en professioneel

een zeer prettige ervaring met dit bedrijf, eerlijke prijs, snelle installatie en professionaliteit

Top service - vriendelijk - vlotte afhandeling

Top service Aanrader Dankuwel

Heel erg blij en tevreden

Mijn ketel was stuk gegaan in het weekend en na het invullen via een online site ketel besteld. Na wat email verkeer en 1 telefoon gesprek wat goed en snel verliep is de ketel Woensdag geplaatst.

Op tijd, snel en conform de voorwaarden geinstalleerd

De uitvoerende monteur was op het afgesproken tijdstip aanwezig en heeft op een correcte manier de werkzaamheden uitgevoerd. Na een korte uitleg van het scherm is hij vertrokken met medeneming van al het afval. Petje af.

Snelle plaatsing voor een uiterst scherpe prijs

De prijs van de Remeha ketel inclusief plaatsing was zeer scherp. Plaatsing ging inclusief afvoer oude ketel en het verplicht vervangen rookgaskanaal, met een nieuw expansivat. De verplichte CO2 meting werd bijna vergeten, de ingehuurde monteur die weer voor een onderaannemer werkte was snel.

Goede prijs, snelle plaatsing

Goede prijs, snelle en vakkundige plaatsing.

Snelle, professionele levering en montage

Op tijd. Goede en snelle montage.

Verwarmt het huis niet naar verwachting

De verwarmingen worden niet eens heet.

Buitengewoon goed.

Na eerst een beetje sceptisch te zijn om via internet een ketel inclusief installatie te kopen kan ik alleen maar zeggen prima geleverd en geinstalleerd, een dubbele dank aan de installatie monteur Bilal Habach.

Snelle communicatie en snelle levering nieuwe cv ketel. Vriendelijke monteur.

Geen zaken mee doen voor onderhoud ketel!

Half december een serviceabonnement afgesloten, eind januari werd de eerste ketelinspectie uitgevoerd. Hierbij werd een gaslek geconstateerd en heeft de monteur de inspectie niet afgerond. Een gaslek werd door de installateur niet waargenomen. Half februari kwam er opnieuw een monteur voor een inspectie, waarbij hij wederom een gaslek constateerde. Diezelfde avond een lokaal bedrijf laten komen om de geconstateerde lekkage te herstellen: bleek er geen gaslek te zijn, net zoals de installateur twee weken eerder bevestigde. Tevens is tijdens de inspectie een kabeltje losgekomen in de ketel, waardoor we de rest van de dag geen warm water meer hadden. Bij telefonisch contact kon er pas een dag later een monteur komen, terwijl het vroor en onze peuter in de kou lag. Van enige tegemoetkoming of vergoeding van de door WarmteThuis ontstane gebreken, blijkt geen sprake te zijn: ze nemen de klacht niet serieus en beroepen zich op algemene voorwaarden. Conclusie: per direct contract ontbonden en zo'n 100 euro armer door een nodeloze reparatie na een 'inspectie' door WarmteThuis.

Goed en snel

Dik tevreden over het geleverde. Prima communicatie, Ook buiten kantooruren. De installateur (de mannen van OGU10 uit Waalwijk) hebben voortreffelijk werk geleverd. Niet te beroerd om een tandje bij te zetten en om een creatieve oplossing te bedenken voor onverwachte problemen. Keep up the good work, OGU10. Helaas ook een minpuntje. Ik snap nu waarom ik de Etwist thermostaat gratis kreeg. Software problemen waardoor je dat ding niet aan het internet kunt hangen. Geen idee wanneer dat wordt opgelost. Uiteraard is wél een automatisch weekprogramma ingesteld door de mannen van OGU10. De CV brandt, lekker stil, maar ja..... dat minpuntje..... Daarom geen vijf maar vier sterren.

Correct afgehandeld.

Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Nette installateur.

Gewoon goed

Alles volgens afspraak we zijn heel tevreden en alles keurig gemonteerd

Warmte thuis prima, Remeha warmtepomp minder minder

Het gebruik van de hybride warmtepomp van Remeha vergt geduld en begrip van de werking. Wij hebben niets veranderd aan de radiatoren en merken nu dat het opwarmen van het huis veel tijd kost. We zijn niet tevreden over de thermostaat, die we nog moesten ijken en waarop je veel maar niet alles aan de instelling van de warmtepomp kan instellen. Sommige dingen moeten dan toch weer aan de warmtepomp zelf.

Goede communicatie en deskundige installatie

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. De communicatie verliep vlot. Alle afspraken zijn nagekomen. Uiteindelijk een deskundige installateur die de ketel heeft geplaatst. Tevreden!

Weesperstraat 118

1112AP Diemen