Geen zaken mee doen voor onderhoud ketel!
Half december een serviceabonnement afgesloten, eind januari werd de eerste ketelinspectie uitgevoerd. Hierbij werd een gaslek geconstateerd en heeft de monteur de inspectie niet afgerond. Een gaslek werd door de installateur niet waargenomen. Half februari kwam er opnieuw een monteur voor een inspectie, waarbij hij wederom een gaslek constateerde. Diezelfde avond een lokaal bedrijf laten komen om de geconstateerde lekkage te herstellen: bleek er geen gaslek te zijn, net zoals de installateur twee weken eerder bevestigde. Tevens is tijdens de inspectie een kabeltje losgekomen in de ketel, waardoor we de rest van de dag geen warm water meer hadden. Bij telefonisch contact kon er pas een dag later een monteur komen, terwijl het vroor en onze peuter in de kou lag. Van enige tegemoetkoming of vergoeding van de door WarmteThuis ontstane gebreken, blijkt geen sprake te zijn: ze nemen de klacht niet serieus en beroepen zich op algemene voorwaarden. Conclusie: per direct contract ontbonden en zo'n 100 euro armer door een nodeloze reparatie na een 'inspectie' door WarmteThuis.