Van advies tot bestellen en installeren helemaal top!
Via een serie foto's van de oude CV installatie en rookgasafvoeren, werd een scherpe offerte opgesteld die concurrerend was met het aanbod van onze oude CV-ketel leverancier en hebben we de overstap gemaakt naar Warmte thuis. Voor de installatie kon via de website een voorkeur voor een datum worden opgegeven, waarna al snel een definitieve afspraak wordt gemaakt. Warmte thuis maakt gebruik van verschillende CV installatie bedrijven en bij ons is netjes volgens afspraak, de oude CV ketel weggehaald, nieuwe geplaatst en rookgasafvoeren t/m dak doorvoer vervangen. Alles super netjes gemonteerd en gebeugeld. Installateur had wat meerwerk met weghalen van oude afvoeren en is daardoor wat langer bezig geweest. Hierdoor wat minder tijd voor het doorlopen in detail van alle CV ketel instellingen maar in goed overleg aangegeven dit ik zelf de installateur instelling verder zal optimaliseren voor onze situatie.
Eindafrekening is binnen 3 weken na plaatsen gemaild, had geen verassingen en was conform offerte.
Pluspunten:
Bestellen via website gebruiksvriendelijk en geeft voldoende informatie.
Goede en vlotte communicatie waardoor je weet waar je aan toe bent.
Afspraken worden nagekomen.
Vriendelijke installateur die keurig werk heeft afgeleverd
Nieuwe ketel en aansluitingen worden getest en werkend opgeleverd
Verbeterpunten:
installateur had meerdere afspraken op deze dag in het land en moest (te) hard doorwerken om alles nog op tijd af te krijgen, geen tijd voor pauzes. Incidenteel geen probleem maar raad toch aan om voortaan iets meer ruimte in te plannen. Geen probleem om hier ook iets hogere installatie kosten voor te moeten betalen.