CV ketel prima geinstalleerd

Vriendelijke monteurs, informatief, netjes

Afgesproken datum werd niet nagekomen en enkele aanvullende werkzaamheden nog steeds niet gedaan.

Wel kwaliteit, maar duurde lang en was lastig om een definitieve afspraak te maken. Het was voor Warmte Thuis lastig om een regionale monteur te vinden, die zijn natuurlijk hartstikke druk.

Boven verwachting

Toen mijn cv installatie het tussen kerst en oud en nieuw begaf, ben ik uitstekend door Nima geholpen. Ondanks de drukke periode en de feestdagen slaagde dit bedrijf er in om nog voor de jaarwisseling de ketel te vervangen. De monteur was netjes en correct. Hij heeft alles keurig afgewerkt en opgeruimd. De oude ketel en onderdelen afgevoerd en uitleg gegeven over de nieuwe ketel. Kortom top!

PRIMA

ik ben heel goed en vriendelijk en adequaat geholpen. toen mijn ketel eerder dan de bedoeling was het begaf, heeft men alles in het werk gesteld om mij nog op zaterdag voor het weekend van warmte te voorzien.

De ketel voldoet prima.

De afspraak om de ketel te plaatsen werd niet nagekomen. Ik was tijdig opgestaan en daarna zitten wachten, dus voor niets en dit op mijn vrije dag. Daarna wederom een afspraak gemaakt en toen is alles goed en snel verlopen.

bestelling en plaatsing zonder problemen verlopen, ketel werkt goed

vlotte en riendelijke installeurs

Installatie keurig volgens de afgesproken tijd en datum Vriendelijke en kundige installeurs

Goede en snelle service

Mijn ketel moest plotseling op korte termijn vervangen worden en veel installateurs hadden een te lange wachttijd. Warmtethuis heeft me snel en goed kunnen helpen en het contact was heel prettig. Vond het een beetje spannend omdat het voor mij een nog onbekende partij was. Ketel is 2 maanden geleden vervangen, doet het uitstekend en de service is tot nu toe uitstekend. Heel tevreden.

Perfect geregeld.

Goede kachel en prima service.

Alles goed gegaan, ketel erg tevreden over

Alles is perfect gegaan, nette monteur die het binnen 2 uur had gefixt. Remeha cv bevalt goed. Snel warm en meer warm water.

Vakkundig geplaatst

Komen afspraken na, zijn vakkundig en snel ‼️

zeer goed

Maandag gebeld en besteld, donderdag geplaatst. Vaklui!!!!!!

Prima Geregeld

De communicatie in het begin niet meedenkend en stroef maar op het einde zijn we prima geholpen.

Online mijn order geplaatst. We hadden geen werkende ketel (wel nig warm water) en lange tijd onduidelijk wanneer de ketel kon worden geïnstalleerd. Na een aantal mailtjes en telefoontjes uiteindelijk prima geholpen. Installatiewerk heeft een volledige dag geduurd en tevreden met de geleverde service.

na mijn opdracht is het allemaal goed geregeld.

Een bedrijf welke zijn afspraken na komt.

Slecht, kan het met één woord samenvatten

Na aflevering en installatie van mijn Remeha verwarmingsketel kreeg de monteur het systeem niet werkend. Na telefoontjes met de zaak werd mij doodleuk gemeld dat ik maar een nieuwe thermostaat à 250,- euro moet aanschaffen terwijl de huidige nog geen jaar oud was. De monteur heeft mij letterlijk in de kou laten zitten. Omdat de focus die dag op de werking lag heb ik later eens bij de ketel zelf gekeken. Deze hangt niet correct en onder spanning scheef. Helaas na melding hiervan geeft Warmte NIET THUIS.

Best

Was binnen no time gemonteerd

Oke

snel geleverd, netjes geplaatst

De ketel werd snel geleverd. Ondanks wat problemen i.v.m. voorzetwand op zolder is de ketel goed geplaatst. Vriendelijke monteur.

Top geregeld en zeer snel

Binnen 5 dagen alles geregeld en geplaatst. Super gedaan.

Deskundige en vlotte plaatsing.

Alles prima en volgens afspraak verlopen. Alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Oude ketel en onderdelen opgeruimd. Nieuwe ketel prima uitgelegd. Kortom top!

Gewoon goed

Prima afspraak, monteur was op tijd. Werkte hard, nam rommel en oude ketel mee. En legde het een en ander uit over de ketel.

Goede prijs en snelle installatie

Na totstandkoming van de offerte via de telefoon is de installatie snel uitgevoerd. Plaatsing is netjes gedaan. Uitleg en installatie slimme thermostaat mag wat uitgebreider. Ketel warmt huis snel op maar is minder stil dan de oude Nefit. Warm water (in de eco stand) duurt langer dan gewend.

Redelijk

Aangezien wij bijna tegelijkertijd een warmtepomp door uw bedrijf hebben laten plaatsen en we een aantal problemen hebben kan ik niet goed beoordelen hoe de nieuwe ketel werkt. Bovendien is ons niet goed uitgelegd hoe de werking is van beide apparaten.

Geweldig goede service, vakmanschap, vriendelijke monteur en medewerkers van de planning.

Warmtethuis is een aanrader. Klantvriendelijk. M.vr.gr. Ellen Timp

Weesperstraat 118