super

geweldige ketel , stuk kleiner dan de vorige , na een week geplaatst , stuk zuiniger en sneller heet water

Duidelijke offerte en geplaatst volgens afspraak

Ik heb dit bedrijf gevonden omdat mijn ouders een nieuwe ketel zochten. Mijn ouders waren binnen 2 weken geholpen aan een nieuwe goed functionerende ketel. Dus toen onze ketel ermee ophield ook maar via deze firma een nieuwe besteld en laten plaatsen. Alleen hebben mijn ouders hun bonus nooit ontvangen €50,00 omdat ze een nieuwe klant aanmelden…. Dat is een klein minpuntje….

Prima installatie van mijn nieuwe ketel.

Zowel de aankoop als de installatie van de ketel verliep goed. Een kleine administratieve fout ten aanzien van de rekening werd tot volle tevredenheid recht gezet. Al met al een prima bedrijf om zaken mee te doen.

Binnen korte tijd afspraak gemaakt die keurig op tijd werd uitgevoerd. Nette mensen die de rommel netjes hebben opgeruimd. Ben zeer tevreden over de ketel

Hoef niet lang op warm water tewachten

Snel warm water.en vriendelijke service

cv nog niet gebruikt

na de winter kan ik meer zeggen

Snel en vakkundig

Zeer snel en vakkundig de nieuwe remeha geplaatst. Monteur werkte erg netjes(samen met zijn zoon) , we zijn erg tevreden.

alles volledig naar wens

de monteur heeft voor het plaatsen van de ketel + vuilscheider wat kleine aanpassingen gedaan waardoor de ketel net voldoende hoger kon worden geplaatst en alles te installeren was. Ook na afloop werd alles keurig opgeruimd en zag het er zo uit alsof er niets was gebeurd. Zoals vooraf duidelijk was gemaakt hadden wij alleen nog het verpakkingsmateriaal af te voeren. De ketel werkt prima. Daar hebben we eigenlijk geen omkijken naar.

Keurig op tijd en net gewerkt

De monteur was ruim op tijd, werkte snel en vooral netjes. Nog voor de uitleg, was al het bijkomende afval opgeruimd, de oude ketel afgevoerd. Heldere uitleg.

Vakkundige installatie

Het was een snelle en vakkundige installatie. Alles zeer strak geinstalleerd.

Aardige monteurs en goede service

De monteurs waren aardig en deden hun werk goed en professioneel. Problemen waren goed en snel opgelost.

Goede planning, vriendelijke monteur. Moet er alleen aan wennen dat het iets langer duurt voordat het water helemaal op temperatuur is.

snel geplaatst

met veel interesse en genoegen kennis genomen van de plaatsing van de ketel door een vakkundige relatie uit Barneveld.

Snelle installatie!

Snel online geregeld en snelle installatie! Helemaal prima!!

Uitmuntend

Gewoon een goeie ketel voor een mooie prijs .bij warmte thuis.

Alles netjes afgewerkt en voldoende warmwater

Installatie en levering is goed en correct afgehandeld.

Installateur is deskundig handig en neemt goed eigen initiatief. Wij moeten een langere ladder laten komen omdat er op het dak gewerkt moest worden. Er was geen contact gezocht met de installateur dus dat was een probleem. Hetgeen de installateur snel heeft opgelost.

ik woon er nog niet

woon er nog niet

Scherpe prijs en uitstekend geplaatst.

Geweldig ketel, niet alleen zuinig maar ook geluidsarm. Heel fijn via Warmte thuis.

Geen problemen gehad, dus tevreden

Klein en licht. Zuinig weet ik niet.

Conform afspraak geleverd en gemonteerd.

Tijdens de voorbereidingen en planning kreeg ik een meerprijs van € 100 voor het demonteren van de bestaande ketel omdat dit een ketel was met een buffervat van 10 liter. Dit werd gezien als 2 apparaten. Ik vond dit niet terecht. Het was een apparaat. De bestelling was reeds geplaatst, dus ik had geen mogelijkheid dan de meerprijs te accepteren.

Geinstalleerd zoals afgesproken.

Geen poespas, gewoon goed en vakkundig gedaan.

Zeer Prettig

Duidelijke communicatie heel fijn.

Tevreden

Zie boven Alleen hoe kan ikde waterdruk aflezen

Weesperstraat 118

1112AP Diemen