Snel geplaatst,een echte vakman gedaan.goede uitleg . En na 6 maanden weer eindelijk een warm huis. Nog bedankt. Gr Gerard

Alles keurig volgens afspraak geleverd

Alles werd volgens de gemaakte afspraak geleverd en geplaatst door de installateur. Alles werkt perfect en ben dan ook zeer tevreden over deze ketel. T.o.v. de vorige ketel is het wel een stuk moeilijker om alles naar eigen inzicht in te stellen, cq te wijzigen. De oorzaak ligt aan het feit omdat deze ketel helemaal digitaal bedient moet worden. Maar dit is een kwestie van de handleiding goed lezen. Deze Remeha die voorbereid is om er eventueel in de toekomst een warmtepomp op aan te sluiten is er dus helemaal klaar voor

Goed gedaan

Goede en snelle installatie conform afspraak.

Prima geregeld volgens afspraak.

Alles geleverd en geregeld volgens afspraak. Prima.

Goed en snel!

Goed en snel!

Ervaring met service/2 jaarlijkse controle.

Wij hebben 2 jaar terug een nieuwe ketel gekocht. Nu moet de ketel gecontroleerd worden. Hiervoor is nu 3 keer een afspraak gemaakt waarvan de 1e zonder bericht de monteur niet kwam opdagen. 2e keer afspraak gemaakt tussen 15.00 en 17.00 u. Monteur belt of hij om 11.00 u. kan komen. Prima, maar monteur komt niet opdagen ook geen bericht gegeven. Vervolgens worden we om 15.00 u. gebeld dat hij voor de deur staat??? 3e keer monteur tussen 9.00 en 11.00 u. Het onderhoud is nu wel keurig uitgevoerd door de monteur. Kortom: voor de service, hele slechte planning en communicatie. Ben benieuwd als er echt een probleem met de ketel is hoelang het duurt voor er iemand komt.

complete wijziging afspraken

na 2 maanden mailcontact, alle informatie af gegeven te hebben zodat er iemand langs komt voor een offerte op maat, veranderen ze de afspraken. ik moet eerst een bestelling plaatsen en een aanbetaling doen voordat er iemand langs komt. dus iets kopen zonder dat ik weet of het überhaupt kan en past in mijn huishouden. en na telefonisch contact word er gewoon gezegd, jammer joh.

Nette installatie en prima communicatie

Na goed overleg vooraf een goede installatie uitgevoerd door twee net werkende monteurs. Duidelijke uitleg na installatie en nieuwe ketel werkt prima vanaf de eerste dag.

snelle levering en vakkundige installatie

Snelle levering en deskundig advies. Installatie via lokale instellateur zeer deskundig klant is hier nog klant

Goede afspraken, op tjjd en zonder noemenswaardige problemen is de nieuwe ketel geïnstalleerd.

Geen verdere opmerkingen

Geweldig en snel!

Vader en zoon leverden fantastisch werk, oog voor detail en een perfecte klus uitgevoerd.

Goede installatie

Goede vriendelijke installatiemonteur Alleen na 2 dagen de ethermostaat ontregeld via de telefoon en duidelijke instructie weer hersteld. Klein minpuntje daarom 4 ipv 5 sterren.

Remeha heeft goed werk geleverd.

De plaatsing van de nieuwe cv ketel was binnen 3 uur geregeld inclusief het plaatsen van een nieuwe dak doorvoer. Monteur kwam op de afgesproken tijd. Prima geregeld.

alles is naar wens verlopen.

Ketel doet wat ie doen moet. Behalve de Etwist app vind ik waardeloos. Om de haverklap geen verbinding en kun je dus niets met je app. Had ik dit geweten dan had ik een andere thermostaat gekocht.

Afspraak is afspraak

Alles keurig volgens afspraak geïnstalleerd. Top!

Goed geregeld

Snel geregeld via prettige installateur

Cv ketel goed opgehangen lekkage en schoorsteen na 5 weken nognietopgelost

Meerdere malen afspraken gemaakt om lekkage op te lossen en schoorsteen te vervangen. Wacht na 5 weken nog steeds op de oplossing. Mensen vriendelijk aan de telefoon, installateur kundig maar de nasleep had ik niet zo verwacht, erg jammer

Prima ketel en probleemloos gemonteerd.

Had al eerder de keuze voor deze ketel gemaakt en vond het nu na 28 jaar met dezelfde verbetert rendement ketel een mooi moment om van het aanbod van de consumentenbond gebruik te maken.

Top geregeld van eerste aanvraag tot installatie

Eerst netjes offerte gekregen. Daarna duidelijke communicatie mbt planning en installatie. Monteur kundig en vriendelijk.

Voortreffelijk niets op aan te merken.

Snelle en zeer kundige monteur die goed wist waar die mee bezig was. Ben tot nog toe zeer tevreden ook met de cv ketel. Vr. Gr. Johan Morsink.

De monteur wist precies wat te doen Alleen het communiceren kon beter. Hij was heel snel weer weg.

prima service, uitermate tevreden

prima service, uitermate tevreden

Heel netjes, alles geïnstalleerd.

Zeer tevreden, goede en duidelijke communicatie.

Prima voor elkaar!

Prima ketel, prima prijs en vriendelijke instructeur.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen