Prima afhandeling

Ben erg te vreden. Communicatie was uitstekend en installatie door echte vakman welke de ketel in halve dag plaatste. Werking ketel is prima heb hem nu 2 maand. Conclusie erg tevreden

Goede en snelle service

Ik was toe aan een nieuwe cv-ketel, via het cv-ketel collectief van de consumentenbond kwam ik bij WarmteThuis terecht. Communicatie en installatie was snel en correct.

net en goed werk afgeleverd

net en goed werk afgeleverd

Super eerlijk en goedkoop!!

Super vriendelijke mensen, eerlijk en netjes, snelle plaatsing en scherpe prijzen. Als deze cvketel ooit kapot gaat bestel ik zeker bij dit bedrijf weer een nieuwe. Absoluut een aanrader!

werkt prima

Snel geinstalleerd. Goed uitgelegd. Doet het prima

Warmtethuis is een fijn bedrijf, er wordt snel gereageerd op vragen en de offerte hadden we ook vlot binnen. De ketel kon snel geplaatst worden en is ook netjes gedaan door de monteurs. En dit alles voor een mooie prijs. De ketel Tzerraza 39C is ook een goede keuze geweest, je hoort hem bijna niet.

geen nazorg bij gebreken na installatie

Zonder overleg had installateur een thermostartknop verwijderd en een radiator als bypass gebruikt. Na 3 maanden bellen en mailen met Warmtethuis nog steeds geen reactie van de installateur en dus geen oplossing. Badkamer wordt bloedheet bij inschakelen verwarming en de verwarming kan daardoor niet normaal ingesteld worden. Laatste telefoongesprek was zeer onaangenaam. Medewerker wil alleen zijn eigen verhaal kwijt en luistert niet. Verder onbeschofte taal gebruikt (U lult er steeds doorheen....)

Ik ben ontevreden over de ketel. Hij maakt veel te veel lawaai.

Ik ben ontevreden over de ketel. Hij maakt veel te veel lawaai. Ik heb hier 2 weken geleden over gebeld en zou nog worden teruggebeld, echter is dit niet gebeurd.

Goed snellle levering en plaatsing

uitstekend geholpen

uitstekend geholpen ; cv was kapot en ze hebben er alles aan gedaan om deze zsm te plaatsen , duidelijke offerte , goede communicatie , en plaatsing cv geweldig en snel gedaan .

Goed geinstalleerd

Mijn gas rekening is gedaald en de c.v. ketel netjes geinstalleerd

Prima ketel, prima montage.

De cv-ketel voldoet helemaal aan onze verwachting. Ook het bedrijf die het heeft aangelegd, NRG Totaal, heeft prima werk afgeleverd. Alles heel netjes, zeker ook het leidingenwerk. Ook de planning klopte exact.

Warm water duurt erg lang

Voordat het water in de keuken en badkamer op temperatuur is zijn er luttele seconden verstreken. Verder zal de tijd moeten uitwijzen hoe energiezuinig de ketel werkelijk is.

Het duurde even maar de kwaliteit is perfect

Door wat miscommunicatie werd de plaatsingsdatum wat verschoven. Maar altijd netjes te woord gestaan en ook de uiteindelijke installatiemonteur heeft goed werk geleverd.

uitstekende ervaring!

De website is duidelijk. Maar vooral de bereikbaarheid en het meedenken met mij was een verademing na teleurstelling bij een ander bedrijf. Zeer transparant in de communicatie met mij en (via cc tjes) naar hun installateur. De uiteindelijke installatie, waarbij de monteur in Rotterdam op diverse onverwachte moeilijkheden stuitte, werd zeer vakkundig uitgevoerd! Heel, heel tevreden dus ook over de installatie door warmte4u! Super tevreden!

Correct uitgevoerd, volgens afspraak, tevreden!

Correct uitgevoerd volgens afspraak, netjes gewerkt, goede toelichting

zeer tevreden met uitgevoerde werk

na het ontvangen van een zeer duidelijke offerte met een mooie aanbieding is het plaatsen van een nieuwe Cv-ketel naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Uitstekende CV-ketel, voldoet aan alle verwachtingen.

Hij geef lekker veel water. Als CV doet de ketel ook prima zijn werk. Hij maakt veel minder lawaai dan mijn vorige Remeha (Calenta) ketel.

Installatie ging goed, wel 2 storingen

De installatie van de CV ketel (Remeha) gong voorspoedig, echter na 3 dagen viel de ketel uit en moest er een component vervangen worden. Daarna werkte de ketel weer naar behoren. Ong 4 weken later hield de eTwist ermee op en bleek defect te zijn en is ondertussen vervangen.

Prima geregeld!

Alles ging prima ! Ketel gehuurd, afspraak gemaakt en geïnstalleerd en zitten er nu lekker warm bij

Alles werkt naar behoren

Vooral met de geleverde thermostaat is de gewenste temperatuur eenvoudig in te stellen. Het oude onderhoudscontract bij Kemkens opzeggen geeft de nodige problemen.

Probleemloos een nieuwe ketel geplaatst

Preventief de oude Remeha ketel van 15 jaar oud vervangen. Via CV-ketel collectief via de consumentenbond, bij Warmte-Thuis terecht gekomen. Honderden euro's goedkoper voor dezelfde ketel, dan bij de installateur van de oude ketel. Een lokale installateur heeft binnen een halve dag alles keurig netjes geïnstalleerd en alles werk prima. Ik ben zeer tevreden.

Deskundig, snel, vriendelijke en scherp in prijs

Product sluit zeer goed aan op onze wensen. Werkt perfect en is bovendien ook nog scherp in prijs

Alles is snel en goed gegaan !!

Na de bestelling is de nieuwe verwarmingsketel vlot geplaatst door een zeer deskundige installateur. Hij is zelfs nog een keer op zaterdag teruggekomen om een kleinigheidje te veranderen. Ook de financiele afhandeling is uitstekend verlopen. Doordat een onderdeel niet aangepast hoefde te worden was de rekening zelfs lager dan de offerte. De ketel doet het uitstekend en wij zijn dik tevreden.

Komen hun afspraken na.

Monteur was exact op tijd, heeft de CV ketel netjes gemonteerd en de oude CV ketel meegenomen. De ketel werkt tot heden prima heb geen klachten, daarom heb ik (gelukkig) tot heden geen contact op hoeven te nemen met warmtethuis, maar tijdens het bestellen ben ik door Tim netjes geholpen en komt zijn afspraken na.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen