Goedkoop en snelle levering

Levering en contact met bedrijf oké. Installatie werkt, maar niet alles netjes uitgevoerd. Beetje slordige afwerking door installateur. Weinig uitleg over ketel en gebruik.

Goede vakkundig service

Goed geregeld

Snelle levering en afspraak is afspraak.

Top product en top plaatsing!

Het hele proces van bestellen tot plaatsing was heel transparant en top. Plaatsing was ook snel vakkundig en er werd heel netjes en gezellig gewerkt. Was dus goede keuze zowel qua product als plaatsingsbedrijf.

snel en goed

Tim is een interessante man, werkt uitstekend

Netjes en goede prijs

Krappe ruimte maar de monteur heeft alles netjes gedaan en nam zijn tijd ervoor

Efficiënte en prijsgunstige organisatie

Prettig bedrijf dat nuttige adviezen geeft m.b.t. de aan te schaffen ketel en die adviezen ook kan onderbouwen. Na de opdracht tot levering werd na ca. 2 weken de oude ketel verwijderd en de nieuwe geplaatst. Er werd netjes gewerkt en de omgeving werd keurig opgeruimd achtergelaten.

Snel geleverd en geplaatst!

Supersnel geplaatst, en misschien iets te vlot. Communicatie over sloopwerkzaamheden kan beter. CV is top en overal in huis warm

Prima, geheel naar verwachting.

Een Remeha tzerra ace 28 met eTwist thermostaat gekocht. Werkt prima en netjes geplaatst door technicomp uit Zwolle. E twist thermostaat is een aanrader, werkt mooi samen met ketel, apart dat je ver van huis de temperatuur in je huis kunt regelen en programma’s instellen. Samen met service contract denk ik fijn geregeld.

Het werkt en dat is geruststellend

De oude CV was er oud. Ik was niet rustig over. In iedere moment zou het stoppen.

geweldig

fijne rustige/stille cv ketel. een rustige vak bekwaamde instalatiemonteur.

tot nu toe nog geen klachten

het loopt allemaal goed en zijn ook blij met de thermostaat

Klantenservice werkt zeer goed

De ketel is uiteindelijk vakkundig geplaatst. Nu twee maanden in gebruik en zijn vooralsnog zeer tevreden. Ook de betaling verliep zoals afgesproken.

Goede service en warm aanbevolen.

Zie regel hierboven

De installatie ging soepel. Alleen weinig tijd om uitleg te geven over de thermostaat. Ook niet goed geeikt. Boekje ontbreekt met nadere uitleg.

Perfect service

They informed me all about the installation such as how long the installation will take, what will be replaced or stay, and how much it will cost. Installer come with a helper which reduce the time of installation. They cleaned up everywhere befor they leave.

Na aanvraag snel een offerte ontvangen. Plaatsing netjes en snel.

Prima verwarmingsketel en zeer zuinig i.v.t. mijn oude ketel

Los van een perfecte en snelle installatie, is deze Remeha cv ketel een prima werkende verwarmingsapparaat. Reageert snel en accuraat op de thermostaat. Warm tap water is met deze ketel wel even wennen. Voorheen had ik een combi met boiler. Die geeft wel sneller warm water en op constantere temperatuur bij het douchen. Maar met een boiler gebruik je wel meer gas. Dus het is het is het een of het ander.

Prima uitgevoerd.

Perfect en correct.

alles was snel en simpel online geregeld

Via het consumentenbond collectief een ketel gekozen en online aangevraagd. Deze bleek na het bestuderen van meegestuurde foto's niet te passen en ik werd doorverwezen naar een collega (warmtethuis) die een ketel kon leveren die wel zou passen. Binnen een uur was alles geregeld. Alle lof ook voor de firma die de ketel na 3 weken kwam plaatsen (Neerbos uit Blaricum).

Niet te vrede installateur

Niet te vrede installateur. Niet voldoende ontlucht zelf ontlucht en bij gevuld Exstra werkt niet goed uitgevoerd. Reageert niet op mail en telefoon.

Goede ervaring

Mijn cv ketel werd mooi op tijd geleverd en werkt uitstekend. Wij zitten er warmpjes bij.

Snelle, goede info, keurige installatie cv-ketel

Via mail snel antwoord op vragen van het installatiebedrijf. Na acceptatie offerte binnen 2 weken de ketel geplaatst. Zeer tevreden over het installeren van de ketel. Via de Consumentenbond een prima prijsafspraak!

vakkundig geplaatst door aardige installateur

Onze Remeha avanta is vlot en (volens mij) vakkundig geplaatst door de installateur, draaid nu zo`n 2 maanden naar tevredenheid dus wij zijn blij met WarmteThuis. Om toch één puntje van kritiek te noemen; ik had iets meer uitleg verwacht na de installatie over de bediening.

Vlot en deskundig

Installatie liep zonder problemen. Deskundige en beleefde installateur

Weesperstraat 118

1112AP Diemen