tevreden vanaf het begin tot plaatsing ketel en hopelijk tot het eind

begon met goede communicatie en afspraken door urgentie kon ketel snel worden geplaatst door een vriendelijke monteur die goed werk heeft afgeleverd en ik zit er weer warmpjes bij

Werkt gewoon goed, maar wel een beetje luidruchtig

Een CV-ketel koop je niet vaak in je leven, dus ik heb weinig vergelijkingsmateriaal. Maar de ketel doet gewoon goed zijn werk: Snel op temperatuur, gemakkelijk in te stellen (en eigenlijk hoef je dat niet eens te gebruiken), en de behuizing wordt helemaal niet warm (dat was wel het geval met de oude ketel). Een minpuntje: de ingebouwde ventilator maakt soort hoog huilend geluid, wat ook in andere ruimtes best wel hoorbaar is.

Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Tot op heden goed geïnformeerd en geholpen en bijzonder vriendelijk te woord gestaan.

Prima in orde

Installatie van de Remeha Advance HR-ketel verliep heel vlotjes. Binnen no-time was deze geinstalleerd. Installatiebedrijf die deze klus uitvoerde was vriendelijk en correct. HR-ketel voldoet zeker, hoewel ik deze slechts 1 maand in huis heb.

Goed geregeld Komen afspraken na Werken netjes Goed product

Prima apparaat, adequaat geïnstalleerd en uitstekende service

Wanneer ik in de verre toekomst weer een nieuwe ketel behoef, klop ik uiteraard bij WarmteThuis aan!

Alles goed geregeld

Zeer prettig contact en een goede service en installatie

Hele goede service. Duidelijk en goede prijs kwaliteit

De installateur kent zijn vak Top!!!!

goed geregeld; snel, efficiënt en prima geïnstalleerd

Zie bovenstaande zin

Snelle afspraak en montage, zeer tevreden met monteur ontzettend klant vrindilijk en bekwaam.

De kachel doet het prima niks mis mee, alleen is het net of de temperatuur van 19 naar 20 graden te groot is. Heb het met 2 losse thermostaten ook gemeten en die genen 19 .3 of 19.5 aan en voelt soms ook of het maar 19 graden is .Groet Geert

Geweldig goed!

Eerdere ervaring was al zeer goed, vandaar dat ik weer een cv ketel kocht bij warmtethuis en door hen liet installeren. Zeer vakkundige installateur en zeer deskundig en snel advies door warmtethuis. Echt perfect!

Op afgesproken dag en tijdstip nieuwe CV geïnstalleerd. Deze voldoet prima met uitzondering van warm water, het duurt lang voordat er in de keuken warm water is. Dat komt omdat deze Remeha Tzerra Ace geen voorraadvat heeft zoals onze vorige Remeha Quinta 28C die veel sneller warm water gaf. Ook als je warm water hebt en een paar minuten later weer warm water wil, moet je weer zeker 3 liter water laten weglopen voordat het enigszins warm is. Niet echt milieu vriendelijk zo’n water verspilling.

zeer goed

ik ben tevreden. De cv is op tijd, afgesproken dag geinstalleerd. Er zijn geen problemen , doet het goed.

Perfecte, complete service

Na een zeer eenvoudige en klantvriendelijke aanmelding werd bij ons op de afgesproken datum onze nieuwe Remeha CV ketel geplaatst. Dankzij zeer nette en vakkundige monteurs was de complete installatie zo geïnstalleerd. De monteurs bestonden uit vader en zoon die precies wisten hoe de installatie op een zeer professionele wijze opgeleverd diende te worden. Onze grootste complimenten gaan daarom ook uit naar deze heren. Wij kunnen na deze fijne ervaring iedereen aanraden om voor aanschaf van een nieuwe ketel contact op te nemen met WarmteThuis . U word door dit fijne bedrijf van A tot Z vakkundig geholpen. Complimenten WarmteThuis.

Boeven en Dieven van Warmte Thuis

Slechte service met dure contract. Na 1,5 jaar betalen voor het eerst gebeld. Iemand na 1 week voor 5 minuten langs geweest en daarvoor gelijk een factuur van 100eur gekregen. Gelijk daarna bedreigde zij met de Incasso. Zeer brutale medewerkers van klanten service.

Superservice

Dank je wel Warmtethuis en voornamelijk Remy dat je zo servicegericht, menselijk en deskundig te werk gaat. Ik ben heel blij met mijn nieuwe ketel die door een hele professionele installateur (EY installatie) is geplaatst. Dank zij jullie klantgerichtheid zit ons gezin niet nog weken in de kou vanwege een kapotte cv ketel. Ben jullie zeer dankbaar hiervoor en de ketel hangt er keurig bij! Claudia

Erg slecht

Waardeloos bedrijf. Communicatie zeer slecht. Eerder nooit problemen gehad wbt lekkages. En sinds warmtehuis hier is geweest het ene na het andere probleem. Dit is de 1e negatieve reactie van me leven maar moet dit kwijt. Nadat de ketel was opgehangen lek in waterleiding. Is gemaakt. Vervolgens rook ik gas. Bleek dus gewoon een gaatje in de de gasleiding te zitten. En geloof me alles wat krom is proberen ze recht te praten. Koude medewerkers die gelijk aangeven dat wanneer het buiten het door je strot gedrukte service contact valt de kosten voor eigen rekening zijn. Garantie kennen ze niet ook al hangt de ketel net 2 dagen. Wij hebben ook nog de afvoer netjes laten maken waar we 150 euro extra voor hebben betaald. Wat blijkt, het is zo raar gemaakt dat iedere keer wanneer de wasmachine af pompt alles blank staat. Ook dit probleem hebben wij nog nooit eerder gehad. Bel je ze hiervoor weer een koude discussie over service contract? Komen ze en je gelooft je ogen niet maar blijkbaar hebben ze de wasmachine slang er te diep in gedaan. Zou je denken opgelost maar nee hoor omdat die buis zo kort is en het water er met geweld uit komt. Komt t er weer aan alle kanten uit. Is volgens hun elders verstopping in huis. Zou wel toevallig zijn als we dat nooit eerder hebben gehad en nu ineens wel. Tevens zien ze dan ook dat de wasmachine kraan die ze zelf gemonteerd hebben lekt. Ze halen m eraf en doen er wat nieuwe teflon tape op en wat denk je krijg er ook nog eens een rekening van €206.00 bij. Ze zouden 3 u zijn geweest maar zijn nog geen 30 min geweest. Oplichters

Ben zeer tevreden over de levering en installatie

De monteur was alleen en heeft de klus goed geklaard, Zelfs een fout gemaakt bij de fabricage heeft hij- na lang zoeken- kunnen herstellen. Ik hoop dat jullie de servicebeurten ook door hetzelfde bedrijf uit Oldenzaal laten verzorgen.

Super, snel, correct vakwerk

Fijn geholpen met keuE en juiste daarvoor, snelngeleverd en vakkundig gemonteerd en alles tegen een faire vergoeding

Super goed!

Snel geregeld, nog geen 2 uurtjes bezig geweest en de nieuwe ketel hing al. Betere waterdruk dus we besparen water. En de winter is nog niet echt begonnen, maar met de warmte zit het ook wel goed. Verwarming staat veel lager dan voorheen. Al met al goed geregeld.

Prima werk geleverd

Top werk, aardige mensen, snel en netjes gewerkt.

Top werk, aardige mensen, snel en netjes gewerkt.

Prima geregeld met een zeer vlotte installateur.

Heb contact als goed ervaren. ook het contact met de installateur was prima. Goed geregeld.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen