goede service en klantvriendelijk

Goed voorgelicht, snelle beantwoording van vragen en installatie gedaan door uiterst vriendelijke en bekwame installateur.

Professionele en snelle service

De cv was zo besteld. Daarna telefonisch contact gehad dat een ander type eerder leverbaar was. Installatie ging ook goed. En toen later m’n cv’s niet warm werden heeft Rémy mij heel rustig telefonisch geholpen.

Super goed geregeld met regionale bedrijven

Netjes geregeld , goede prijsafspraken en regionale montage en onderhoudsbedrijven .

een goede ketel!

Ik ben tevreden. Alleen is er geen controle geweest op mijn radiatoren, zodat er nu lucht in de leiding zit!

Goede service!

Goede service!

Zoals het hoort.

Goede prijs. Snelle plaatsing. Alles volgens afspraak en naar volle tevredenheid.

Na een waterdruk probleem uitstekend telefonisch geholpen!

Remy heeft mij professioneel en goed (telefonisch) geholpen!

snel, vakkundig en een scherpe prijs

Offertetraject verliep snel en was gemakkelijk te volgen. De installatiedatum kon op korte termijn. Het Team van Warmte Thuis heeft bij ons en onze 2 onderburen een nieuwe CV ketel geïnstalleerd. De werkzaamheden waren goed afgestemd om overlast voor de buren tot een minimum te beperken. De CV is netjes conform onze wensen opgehangen en de installatie is veilig en met oog voor detail uitgevoerd. Ook is de rommel keurig opgeruimd. We zijn zeer tevreden.

Alles prima geregeld

Vanaf het begin alles duidelijk gemaakt ook achteraf alles goed en prima geregeld

Goede service,komt afspraken na en voldoende feedback,zeer tevreden en blij met mijn nieuwe ketel

Goede service bij een administratief probleem

De opdracht voor het plaatsen was in eerste instantie niet goed uitgevoerd Maar het rechtzetten daarvan en ook het contact met warmte thuis verliep zeer snel en netjes

Heldere informatie en goede hulp bij het maken van een juiste keuze. heet maken van een afspraak en

zie boven

super en precies zoals afgesproken

De ketel geplaats door monteur(Atilla) super netjes en keurig gedaan. En zeer goede prijs.

Nog beter dan verwacht

In eerste instantie was ik erg op mijn hoede. Volkomen onterecht bleek later. Men denkt prima mee en geeft alle ruimte voor de eigen wensen . Installatie verliep erg vlot en stipt op tijd. Installateur vriendelijk en professioneel.

Vriendelijke monteur, prima ketel

Mooi snel cv ketel geplaats en schoon achter gelaten

Fijn voor installatie, let op voorwaarden

Fijne installatie van CV ketel gehad. Jammer dat installateur schade had veroorzaakt, maar dat werd netjes opgelost. We gingen verhuizen (nieuw huis gekocht) en hadden contact met WarmteThuis, blijkt dat je dan of je hele contract moet afkopen (alle resterende maanden) of het moet overdragen aan nieuwe bewoners van je huis. Als de nieuwe bewoners dat dus niet willen mag je een flink bedrag ophoesten. Na een gesprek met Tim bleek WarmteThuis toch een coulance te willen bieden voor deze situatie. Uiteindelijk is het dus erg netjes opgelost en zijn we blij met de geboden oplossen.

Vlotte plaatsing - gebruik gas valt wat tegen

Installatie vlot - ketel reageert vlot op verandering warmtevraag - verbruik valt tegen - warmwater beneden duurt even. (Ik had een Nefit met boiler)

Installatie naar wens. Zeer tevreden Vr grt Theo v Eeuwijk

Prima offerte en installatie

Goede offerte en de installateurs keurig op tijd en keurig werk afgeleverd.

Prima services en een geweldige installatie.

Na een positieve eerste contact was het tweede contact stroef om te komen tot een installatieafspraak. Dat is daarna zeker weer goed gemaakt. Ook was er daarna goed overleg op vragen van de installateur. WarmteThuis gaf een duidelijk advies over wat wel en niet nodig was, zodat er niet onnodig extra kosten worden gemaakt. De door hun uitgekozen installateur heeft uiteindelijk top werk geleverd en nam de tijd om alles netjes af te werken.

Klus nog niet afgerond

Installatie nieuwe apparaat prima, maar de oude apparatuur moet nog gedemonteerd en afgevoerd worden. De monteur zou hier nog voor terugkomen. Tot op heden heeft hij zich nog niet gemeld. Ook op mijn email nog geen respons.

Prima ketel en nette plaatsing

De vervanging van de ketel vond vlot en vakkundig plaats. Veel ( te) heet water. Ketel moet zich in de winter nog gaan bewijzen dus te vroeg om een zeer goed te geven. Behuizing buitenkant oogt wat plastic.

Zeer snel en goede klanten contact

Alles is zeer snel geregeld. En ook bij vragen snel reactie.

Prima bedrijf en een super vriendelijke installateur

Deskundig snel en netjes geïnstalleerd.

Geen ervaring zomer tijd!!!

Huh zomertijd, vraag het in december

Weesperstraat 118

1112AP Diemen