Op dit moment moeilijk te beoordelen omdat er nog een aantal veranderingen aangepast moeten worden.

Ik wil later een eerlijke beoordeling geven. Moet ja of neen invullen wat dus moeilijk is als u mijn opmerking leest.

Goed en duidelijk gecommuniceerd En voor nette prijs.

Hartstikke goed

Alles top geregeld

Snelle levering volgens afspraak

T

Vakkundig geinstalleerd

-mooie kleine krachtige cv -snel geinstalleerd -werkt goed

Goede service en goed ketel

Zeer prettig contact met de verkoper. De ketel voldoet volledig aan de eisen

alles prima verzord

Ik heb een remeha verwarmingketel bevalt me prima voldoende warm water voor de verwarming weet ik nog niet. snelle monteurs en netjes werken

Snel geregeld

Ik ben heel goed geholpen door een zeer vriendelijke jongeman. (Nathan) Ik had erg haast met een nieuwe cv omdat mijn oude was stuk gegaan en hij heeft er voor gezorgd dat dit ook heel snel geplaatst kon worden. Hij heeft voor mij rond gebeld met de monteurs en waar kon de planning weten om te zetten zodat ik gelijk geholpen kon worden. 10 punten voor Nathan dus.

Prima ketel professioneel en netjes geinstalleerd

Goede en duidelijke keuzehulp. Professioneel personeel. Duidelijke uitleg. Nette installatie en alles keurig opgeruimd.

Kwalitatief goede ketel

De ketel bevalt prima en de dienstverlening was goed.

Prima geregeld en vlotte installatie

Oude ketel toch onverwacht stuk. Gelukkig alleen tapwater, anders hadden we het toch nog koud gekregen dit voorjaar. Via EigenHuis een ketel uitgezocht en die is vlot geleverd en geïnstalleerd. Alleen jammer dat wij er niet op gewezen zijn dat de Remeha ketel behoorlijk luidruchtig is. Veel meer dan onze oude Vaillant.

Positieve ervaring

Vanaf het begin werd ik op de hoogte gehouden van het proces, dat uiteindelijk leidde tot de levering en installatie van mijn cv ketel.

Mooie kleine ketel die goed werkt!

De ketel werkt goed. We hebben snel warm water en het huis is binnen een paar minuten verwarmd. Het is een mooie kleine ketel met een kleine thermostaat. We zijn erg tevreden!

Niet warm genoeg

Het water dat uit de kraan komt blijkt maar 65 graden te zijn, wij zijn minstens 75 graden gewend dus als U er wat aan kunt doen dan graag.

helemaal goed

snel en correct geinstalleerd tegen de afgesproken kosten. prima

Prima ketel, goede installatie.

Prima ketel, goede installatie.

Professioneel

Bestellen en plaatsen van de ketel gebeurde op een correcte snelle manier. Oude ketel en resten van leidingen netjes afgevoerd en de installateur was een aardige man.

Goede ervaring

Goede monteur Verder kan ik er nog weinig over zeggen

Keurig geplaatst

De ketel hangt er pas en het is sindsdien niet koud geweest, maar om te douchen gaat het prima. Een flinke waterstraal. Heel netjes en snel geplaatst.

Ik ben zeer tevreden over warmtethuis

Netjes geplaatst, geen rommel en alles werkt zoals het moet

Adequate monteurs, vriendelijk en met respect voor ons huis nieuwe ketel geplaatst. Oude ketel afgevoerd en ketelhuis netjes achtergelaten.

Snel gekozen en geplaatst

Een nette monteur uit de buurt kwam de CV-ketel plaatsen. Was keurig op tijd en de klus was snel geklaard.

Positief

Alles snel en professional geïnstalleerd. Zeer beleefd en bekwam personeel. Geen verborgen kosten. Het apparaat doet het prima.

Netjes, snel, werkt goed.

Er werd op tijd gewerkt, het ging snel, het is best veel werk. Aanpassingen werden meteen geregeld.

komen gemaakte afspraken goed na

Was nog wat lekkage op het dak. Werd direct en goed verholpen.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen