De cv ketel van Remeha doet het als een zonnetje en de monteurs waren met een a twee uur klaar. Klasse

Eerlijke voorlichting en afspraken kloppen

We hebben telefonisch een duidelijke en eerlijke voorlichting gehad en antwoord op onze vragen. Diezelfde dag besteld en 's avonds hadden we al een afspraak voor de montage. Ook deze is vlekkeloos verlopen en de cv (nu een maand in huis) bevalt prima

geen enkele klacht

snel en vakkundig ketel genstalleerd

Prima geregeld

Alles volgens afspraak, snel & efficient.

Super snel geregeld en geïnstalleerd

Super snel geregeld en geïnstalleerd

Alles is na wens

Perfecte service.

Kwalitatief ruim voldoende!!!!

Goed werk geleverd

Misschien zou er na de installatie wat meer uitleg over werking e.d. gegeven kunnen worden.

Prima ketel en netjes geplaatst

Netjes geplaatst door Daniel Schook. We zijn tevreden.

Prima kwaliteit en prijs van installatie

Het is nu nog te kort dag om de cv-ketel te waarderen maar de installatie en prijs van e.e.a. is prima. Nu afwachten wat de winter(s) gaan brengen en of de installatie ook dan voldoet. Voor warmwater is de installatie prima in orde.

Slechte communicatie

Wat betreft de monteurs! Even na de installatie ontdekte ik dat er een knelkoppeling lekte. Warmte Thuis opgebeld. “de monteur neemt contact met u op”. Op vrijdag belde de monteur op. “ik kom volgende week woensdag langs om de lekkage te herstellen”. Ik heb op die woensdag geen monteur gezien. Donderdagmorgen heb ik hem opgebeld. Het antwoord was “ik heb donderdag in mijn agenda staan.” In geval van een storing aan de ketel hoop ik op correcte communicatie.

Prima bedrijf

Prima overzichtelijke site met een ruim assortiment en ‘gaslos’ garantie, betwijfel echter of de overheid/gemeentes daarmee zo snel mee zijn om daar voor in aanmerking te komen. Mede door diverse testen gelezen te hebben en de mogelijkheid voor aansluiten op een hybride system is de Remeha Tzerra 28c cw4 de vervanger van onze good old AWB hr ketel(bijna 25 dienstjaren) geworden. Vragen via de mail worden snel en vakkundig beantwoord mede door de ruime openingstijden doordeweeks en zelfs in het weekend. Uiteindelijk is het nog een heel pakket geworden: rookgasafvoerkanaal, e-twist thermostaat, MB3 vuilafscheider. Inplannen montage verloopt ook prima, installateur Martin ruim op tijd, nette vakkundige werker. Normaal gesproken schrijf ik zelden een beoordeling maar door ook de beoordelingen van anderen lezen gaf mij toch wel het vertrouwen dat WamteThuis een fijn bedrijf is. Via ‘youtube’ nog wat Instellingen aan de ketel aangepast zoals cv temp, eco stand, temp verlaging inschakelen bij lang douchende pubers. Over het verbruik kan ik nu nog niet veel zeggen, vergelijken met een hr ketel kan natuurlijk ook niet. Ga zo door!

Stille ketel

Ketel hoor je bijna niet en warm water is ok Qua verwarming momenteel nog geen ervaring

Alles volgens afspraak, alleen de nieuwe dakdoorvoer was extra.

Keurig en snel

Snel geholpen aan een nieuwe cv ketel toen onze oude defect raakte. Klantenservice top! Oude ketel netjes meegenomen, nieuwe ook netjes geplaatst. Hele sympathieke monteur. Alles voor de laagste prijs op de markt. Super tevreden!

goede, snelle communicatie. prima monteur. goede prijs!

Over warmwatertoevoer heel tevreden en van verwarming nog geen gebruik van gemaakt.

Installatiebedrijf heeft alles naar behoren uitgevoerd. Tot nu toe positief over Warmtethuis en onze CV ketel.

Keurig geplaatst

Snel en keurig geplaatst. Ben zeer tevreden.

Goed. Netjes geleverd

Zie hierboven

Snel en makkelijk

Ging bijna in een keer goed

Tot nu toe tevreden. Alleen heet water gebruikt. Verwarming is nog niet nodig geweest.

zie boven.

Goede service en goede kwaliteit!

Heel duidelijk in de communicatie en altijd snel een reactie op mailtjes of een telefoontje. Werkzaamheden vakkundig uitgevoerd door het geselecteerde bedrijf.

Goed advies, komen afspraken na en deskundige installatie.

Goed advies, komen afspraken na en deskundige installatie tegen een concurrerende prijs.

Goede uitleg, voorbereiding. Goede installateur, netjes. Prima prijs.

Duidelijke reclame Geen extra kosten Telefonisch contact, erg netjes en duidelijk. Goed mailverkeer Snel geleverd. Goede installateur, netjes, op tijd.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen