Snel lekker warm water. Toppy

Heb een keuze gemaakt waar ik achteraf erg tevreden mee ben. Goed telefonisch advies. Erg tevreden over de vervanging. Duidelijk iemand met ervaring Net werk geleverd. Nu er naar gevraagd word avonds hoor je de unit via de muur. Betonnen wand geluid tril demping zou het verbeteren, weet niet of dat beschikbaar is.

gewoon goed

netjes en goede monteurs

Goed geinstalleerd en prima ketel

Goede professionele installatie en vriendelijke monteur. Alles netjes aangesloten!

Supersnelle installatie en heel netjes gewerkt en afgeleverd.

Erg snel, vakkundige montage en een geweldig apparaat

Binnen 2 weken nadat ik de afspraak gemaakt heb, wat ook zeer eenvoudig ging, hangt het nieuwe apparaat aan de wand en functioneert erg goed. Installatie door een ervaren monteur, die erg vriendelijk was en correct. Aanbeveling voor een ieder.

tot nu toe prima

top

Afspraken worden goed nagekomen. Beleefde monteur die de ketel geplaatst heeft. Ketel is heel stil en werkt goed. Ik moet alleen de thermostaat bijna op 22 zetten voor de ketel aanslaat.

Goede communicatie en top installatie

Duidelijk antwoord op alle vragen die ik vooraf had en een perfecte installatie. Erg tevreden met de cv ketel en thermostaat!

Fijne en goede service.

Na overleg een nieuwe cv ketel geplaatst. Deze is top! Monteur was vriendelijk en zeer vakbekwaam.

Service uitstekend, maar........

De communicatie en service waren en zijn uitstekend. De installateurs net en zeer vakbekwaam. Toch verbaast het mij nog steeds dat een installateur uit de omgeving van Rotterdam bij mij in de buurt van Vlissingen de CV-ketel kwam installeren. Een voor mij onlogisch gegeven omdat er bij mij in de buurt ook installateurs zijn die bij WarmteThuis zijn aangesloten. Vandaar 4 sterren. Desalniettemin ben ik zeer tevreden.

Goede snelle levering, geen gedoe

Cv ketel snel geïnstalleerd en geen verborgen of extra kosten.

Duidelijk en goede service van offerte t/'m installatie.

Tevreden hoe alles, vanaf de aanvraag tot plaatsing was goed

Zie boven

Snel

Snel en behulpzaam

Prima dienstverlener en installatiebedrijf voor warmte in huis

Prima online dienstverlener met een netwerk van goede installatiebedrijven om de juiste warmte in huis te regelen. Online administratief kunnen er nog wat puntjes verbeterd worden, maar de afspraken werden keurig nagekomen en de installatie door een lokaal installatiebedrijf prima verzorgd

Warmte Thuis ok!

De dienstverlening via Warmte Thuis was werkelijk uitstekend ! Hoe de Remeha cv ketel het doet weet ik nog niet, want moet daar eerst het verbruik van afgelopen maand voor zien, in verhouding tot mijn vorige ketel.

Prima en ook snelle service

Kleine opmerking, ik had wel graag iets van een contract/overeenkomst aangaande het onderhoud gehad met wat info wat er onder valt ingangsdatum prijs en voorwaarden enz

hij doet het prima na eerste reparatie

Lekker warm en ruim voldoende water

De CV was snel geïnstalleerd en de eerste ervaringen zijn zeer positief. De CV levert voldoende water om en de douch aan te hebben en vervolgens ook de kraan bij de wastafel aan te hebben zonder dat de douch koud wordt.

Vriendelijk, professioneel, nauwkeurig

Nieuwe CV snel en vakkundig geplaatst, inclusief goede controle plaatsing en netjes opleveren.Top.

Deskundig, meedenkend en oplossingsgericht!

We zijn steeds prima aan de telefoon geholpen om de juiste keuze te maken. No nonsens, deskundig en opgewekt.

snelle service, gelijk af

De afspraak is snel gemaakt, de plaatsing vond vakkundig en snel plaats, de aansluiting was meteen in orde.

Alles volgens afspraak.

Het installatiebedrijf die bij ons de nieuwe CV - ketel heeft geplaatst, heeft alles volgens afspraak gemonteerd en de oude CV - ketel en onderdelen meegenomen. Het enige wat beter zou kunnen, is de uitleg over het "all-in" onderhoud contract bij Warmte Thuis hoe dit verder gaat enz. Verder zijn wij blij met de nieuwe cv - ketel.

Vlotte montage

In 2 uur is de hele zaak vervangen. Ik had gehoopt dat ik vanaf 6 februari per dag 3-4 m3 gas minder zou gebruiken. Dat was niet zo. Eerder meer. Maar misschien ging vanaf dat moment de temperatuur wel dalen.

prima en goede service en contact

Installatie man Marcel van Everdingen krijgt van ons een 10 en een dikke PLUIM ! !

Weesperstraat 118

1112AP Diemen