geweldige service

Ik heb bij mijn zus een Cv ketel laten plaatsen, Dat is heel goed, snel en vooral netjes gedaan. De uitleg over het gebruik was super. Ik kan niets anders zeggen dan dat het allemaal heel goed geregeld is.

Klantvriendelijk en snel geleverd

Aardige monteurs en een snelle montage

direct en goed geholpen en ook nog bemiddeld bij remeha

Ben duidelijk en goed ingelicht over de werking van de kachel die ik had en de verbeterde versie Dat is dus de reden dat ik bij remeha bleef en de opvolger kon aanschaffen met een coulance op de nieuwprijs.

Snelle en adequate service. Nette monteur goed werk geleverd

Snelle service nette en beleefde monteur

Snel en keurige service

Bestellen gaat makkelijk. Service en contact zijn goed. Installatie volgens afspraak en er wordt rekening gehouden met onze wensen. Zeker aan te bevelen, en scheelt duidelijk in de prijs.

Werkt als een zonnetje!

Na installatie van de nieuwe CV-ketel, begon die meteen haast geruisloos het huis heerlijk te verwarmen. Tot nu toe hele goede service van Warmte Thuis mogen ontvangen.

ik ben zeer tevreden over de snelle levering en vlotte, keurige montage

verder niks aan toe te voegen

Very satisfied.

Very fast installation offer and appointment to install the next day. Prices and services were excellent. Attila Almere

Snelle en vakbekwame service

De twee monteurs werkten snel en deskundig. Zeer vriendelijke uitleg van het apparaat.

Goede ketel Remeha Tzerra Ace 39C/ CW5

Na afspraak is ketel binnen 2 weken geplaatst. De monteur was erg vriendelijk en had de klus binnen 2,5 uur geklaard. Nu de ketel een maand in gebruik en vergeleken met mijn oude Nefit Hr cw4 ketel is het een topper! Het bad is binnen 7 minuten vol en uit mijn douche komt me toch een partij water , super !!!

Duidelijke uitleg van deskundige medewerker

Deskundige plaatsing van de cv. Duidelijke uitleg van de ketel en de app. Alles functioneert prima.

Prima service tegen een prima prijs!

Bestellen via internet ging makkelijk en de telefonische afstemming ging soepel en vriendelijk. De installatie door AA Loodgieters verdient één groot compliment.

Goed, vlot en duidelijk.

Vanaf de keuze tot en met de installatie is alles vlot en helder verlopen. Er wordt snel bevestigd op welke datum en tijdstip de installateur aanwezig zal zijn en er wordt vlot gereageerd op e-mail. De installatie was in 2,5 uur klaar en de installateur zelf was vriendelijk, netjes en nam tijd voor wat vragen. Goede keuze geweest. De gekozen Remeha Tzerra 39C icm de eTwist blijken voor ons een uitstekende keuze te zijn geweest.

Prima geregeld

Goede service Fijn contact Snel En de ketel doet het nog dus top!

Duidelijk, snel, goede kwaliteit

Prima ervaring! Snel schakelen en vlotte installatie. Onze Toon ENECO sensor was ook kapot en na vervanging via Eneco werkt de Remeha Calenta 40L prima ook modulerend open therm zonder problemen.

Vakkundige installatie, nieuwe CV voldoet heel goed.

De oude ketel was 21 jaar oud en zo langzaamaan wel aan vervanging toe. Na diverse offertes opgevraagd te hebben heb ik gekozen voor WarmteThuis vanwege de scherpe prijs en de goede storings- onderhoudsvoorwaarden. De installatie duurde wat langer doordat de CV-ketel bij ons in een inbouwkast hangt en de ruimte hierdoor soms krap was. Maar de installateur heeft het rookgaskanaal, CV ketel en toebehoren zeer netjes geinstallerd. T.o.v. de oude ketel is de nieuwe een wereld van verschil. Het bad is supersnel vol en je kunt tegelijkertijd de afwas doen. Dit hadden we eerder moeten doen. Een minpuntje is dat de CV-ketel niet fluisterstil is. Als die aanslaat dan hoor je hem wel.

Was top

Was super

Fijne Ketel Remeha Tzerra Ace 28 c CW4

Kleine ketel voldoet prima doet wat hij moet doen het huis heerlijk verwarmen.

Goed geregeld en prima afgehandeld

Goed contact om een afspraak te maken, waarbij alle moeite gedaan werd om dit netjes te regelen. Afspraken worden goed nagekomen en de plaatsing is netjes en correct uitgevoerd

Perfect!

Vriendelijke monteur met kennis van zaken, sneller geplaatst dan verwacht.. goede prijs

Niets op aan merken.

Alles volgens afspraak uitgevoerd,monteurs hebben alle afval meegenomen , alle lof!! Fred H.

Zeer positief, snel geregeld en snel geplaatst

Zeer positief, alles was snel geregeld, zelfs rond de feestdagen.

Klantgericht!

Goede communicatie vooraf. Prima service. De monteur gaat pas weg als alles werkt.

Er waren weliswaar een paar problemen, maar een klacht is en buitenkans. Warmte Thuis heeft die kans benut en de problemen perfect opgelost. Bovendien ging de oude ketel onherstelbaar kapot op de zaterdagavond voor de Kerst. Op kerstavond brandde nieuwe ketel al. Daar waren wij erg blij mee.

goed tot zeer goed

Alles ervaar ik als goed, snel geleverd en gemonteerd geen problemen. Behalve mijn plafon is kapot gegaan bij het plaatsen van de pijp. Heb ik zelf maar weer verholpen maar is geen melding van gemaakt daarom ben ik hier wel in teleurgesteld en de kosten waren voor me elf jammer. Misschien kom er een te goed in de kosten.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen