Tevreden over aanschaf en installatie

Goede ervaring, communicatie duidelijk. Uitleg goed door vriendelijke installateur.

slechte service na onvakkundige installatie

Er is veel misgegaan met de installatie door een onvakkundige installateur. Na anderhalve maand en twee ingebrekestellingen, veegt WarmteThuis haar neus af aan de onkundige installateur. De installateur zwijgt nadat hij eerder fantastische , geen concrete , en alleen mondelinge herstelbeloften deed. Er wordt dus nog niets hersteld en het wordt mij zelfs verboden om zelf herstel te laten uitvoeren. Mag dat of wordt er misbruik gemaakt van mijn gebrekkige juridische kennis? Ik vrees het laatste. Aan de opgewekte jongens van WarmteThuis heb ik helemaal niks. Aan Remeha evenmin. Er zitten teveel kinderziekte in dit bedrijf . Die ziektes moeten er eerst uit. Nu heb ik er alleen last van. Dit bedrijf is nu dus geen aanrader .

Zeer tevreden over de ketel en de installatie

Na snel en vriendelijk te zijn geholpen via de mail, werd de de ketel op de afgesproken tijd geplaatst. De monteur werkte hard, was deskundig en zeer vriendelijk. De thermostaat (e-twist) werkte niet, maar 2 dagen later werd een nieuwe geïnstalleerd. Tot nu toe erg tevreden over dit bedrijf.

Vakkundig, behulpzaam, vertrouwen

Ik werd vlot geholpen en de cv geïnstalleerd. De eTwist was kapot, enkele dagen later werd een nieuwe gebracht en geïnstalleerd. Bij telefonisch contact en vragen word ik steeds zeer netjes en goed geholpen. Ik heb vertrouwen in dit bedrijf..

Tevreden met aankoop

Mooi klein, weinig geluidshinder Alleen dat de kraanwater temp. maar 65gr is vind ik wat aan de lage kant, maar dat is puur persoonlijk.

Prima service en begeleiding tot aanschaf cv ketel

Na contact te hebben opgenomen met warmtethuis ben ik goed geadviseerd over de aanschaf van de ketel. comunicatie verliep prima. Helaas heeft het installatiebedrijf een verroeste leiding van ongeveer 15 cm niet vervangen, waardoor ik als totaal geen 5 sterren kon geven. Dat stukje pijp lekt niet maar het was mooier geweest om dat ook te vervangen

Very satisfied with the boiler and installation

Consumentenbond had a special offer from WarmteThuis, with good reductions on the boiler price and installation. It was easy to order online, and choose a delivery date. The only problem that arose during the installation was that our old room thermostat didn't work with the new boiler. WarmteThuis delivered a new one to us straight away: an eTwist, which not only looks good but also has a well designed interface. The boiler is a Remeha Tzerra Ace 24c, which is quiet and compact.

Gewoon goed.

De monteur was vriendelijk en deskundig. En de ketel functioneert goed.

Goede voorbereiding en afwerking

Goede monteur die luisterde naar wensen en vervolgens binnen de mogelijkheden zijn werk verrichtte.

Prettig contact

Leuk contact met de binnendienst en monteur. Die alles goed en snel heeft aangesloten en netjes achter gelaten.

Goed en persoonlijk advies

Prettig telefonisch te woord gestaan en eerlijk en open persoonlijk advies gekregen zonder zich op te dringen. De installateur woonde kompleet bij mij om de hoek en was een prettig persoon die goed werk heeft afgeleverd. Heel tevreden met deze aankoop en afhandeling.

Ik zit er weer warmpjes bij !

Er is uitgevoerd wat is afgesproken: op tijd, juiste cv ketel en een vakkundige montage. Voor mij mochten ze het dak op (voor de nieuwe dakdoorvoer, die hoort bij een veilig afleveringspakket).

prima gegaan

via Consumentenbond aan een actie meegedaan voor een nieuwe CV-ketel incl thermostaat, is een Remeha geworden, berichtgeving via email en telefoon verliep vlot, nette prijs, de monteur heeft de ketel netjes geplaatst, oude ketel afgevoerd en de ketel werkt prima.

Tot nu toe perfecte ervaring met Warmte Thuis

Ik en mijn buurman hebben tegelijk een nieuw cv ketel gekocht via Warmte Thuis. het betreft de Remeha tzerra Ace 28c. De correspondentie met Warmte Thuis liep perfect, netjes geholpen. Ook de installatie van de ketels werd precies op de dag zoals afgesproken uitgevoerd. De monteur was een vakman en heeft alles zeer netjes gedaan en ook alles weer opgeruimd en meegenomen. Compliment voor Falize installatietechniek. Ook wordt Warmte Thuis door de consumentenbond aanbevolen. De voorwaarden voldoen aan de eisen van de consumentenbond.

Snelle en goede plaatsing van de cv

WarmteThuis heeft mij bijzonder verrast door de snelle en juiste gegevens en afspraken na te komen De monteurs die de cv hebben geplaatst hebben keurig gewerkt, het zijn mensen die hart voor zaak hebben. PERFECT

goed en netjes geregeld!

de afspraken goed nagekomen en keurig aangesloten we zijn tevreden! En doet het goed.

prima ketel

doet wat die moet doen

Zeer tevreden.

Keuze via Consumentenbond collectief was makkelijk. Bestellen ook. Order verwerking prima. Installatie en ingebruikname vlekkeloos. Ketel werkt perfect.

Duidelijk,vlot,en een goede service en netjes geïnstalleerd

Installatie uitstekend maar uitleg over werking CV kan beter

Bij de installatie bleek de pijp naar buiten niet helemaal te passen. Installateur was daarover eerlijk en maakte een afspraak om dit binnen twee dagen te verhelpen. Zo hoort het. Prima Uitleg na installatie was erg kort: succes er mee. Achteraf bleek dat de eco-toets niet aanstond en dat de temperatuur van de verwarming op 80 graden was ingesteld. Ik vind dat aan de klant moet worden voorgelegd welke instelling hij wil. Overigens was de telefonische toelichting (door Tim) dik in orde. Stap voor stap loodste hij mij door het menu heen om de door mij gewenste instellingen in te stellen.

gewoon zoals het hoort

alles goed gemonteerd en afgewerkt

Zeer goed geholpen (ivm lekkende ketel) zeer snelle levering/ plaatsing

Hulpvaardige medewerkers hebben gezorgd dat de lekkende ketel zeer snel vervangen kon worden, en de waterschade beperkt bleef.

Keurig en goed werk!

...

Alles is heel goed verlopen, heel erg tevreden. En nogmaals bedankt.

Snelle installatie. Dakdoorvoer plaatsen in de regen....chapeau

Vriendelijke installateur die er niet voor terugdeinsde om het schuine dak op te gaan in de regen om de dakdoorvoer te plaatsen.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen