goede kwaliteit

Mijn ervaring met de gebreide sierkussen, waarvan ik er drie heb en twee plaids, dat de kwaliteit en de fantasie van de kussens mooi en tijdloos zijn. Ook de omslagdoek, bevalt mij goed. De gebreide is lekker warm en de linnenuitvoering leuk.

Pasvorm is goed

Deze polswarmers zitten perfect. Maat valt normaal uit.

prachtige kwaliteit en snelle levering

Ik heb al eerder een keukenhanddoeken van Knit Factory gekocht. Dat was 5 jaar geleden en ze lijken als nieuw, terwijl ze dagelijks gebruikt worden.

Prima kwaliteit

Fijne omslagdoeken en goede service

Twee verschillende kleuren gehaakte omslagdoeken besteld en ze zijn prachtig! Precies wat ik al heel lang zocht. Ben er super blij mee!

Prachtig omslagvest

Zoals altijd zeer goede kwaliteit en heerlijke zachte materialen. Super blij mee .

Schnell und unkompliziert

Schnelle Lieferung. Ich liebe die Jacken und Tücher.

Passt wunderbar, sieht wunderschön aus, fühlt sich toll an.

Erste Bestellung bei Knit Factory. Aber bestimmt nicht die letzte.

Tolle Ware, die mir sehr gut gefällt!

Meine Bestellung wurde schnell abgefertigt und zuverlässig und zügig geliefert.

Sehr schöner schal

Ich finde eure Schals und Mützen Mega

Kwaliteit

Ik vind de Knitfactory een leuk bedrijf. Zij hebben een prachtig assortiment, de producten hebben een mooie kwaliteit, levering is zorgvuldig en netjes/stevig verpakt. Kortom ik ben fan!

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Artikel wie abgebildet, große Auswahl, sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Hele fijne sjaal

De sjaal is warm en kan op veel verschillende manieren gedragen worden. De stof kriebelt niet en is heel zacht. Ben er heel blij mee!

Geweldig kwaliteit

Altijd mooie spullen

Geweldige spullen en snelle service!

De pannenlappen van de Knit Factory... die zijn niet te overtreffen! Op een avond de oude vervangen voor nieuwe frisse kleuren en meteen de volgende dag in huis. Top!

Mooi product voor een goede prijs.

Ik heb twee sjaals besteld en ik ben er erg tevreden over. Ze zien er mooi uit, kriebelen niet. Vlot geleverd ook!

Snelle levering, goede kwaliteit

Prikt niet en is heel mooi. Krijg veel complimenten

Zufriedene Produkte sind wie auf dem Foto, angenehmes Material, schnelle Liegerung.

Insgesamt große Zufriedenheit mit den Produkten

Sehr zufrieden

Super tolle Ware, schneller Service

Coco & Coco.. 2x genot.!

Na jaren genot van mijn rode Coco vond ik dat ik wel een nieuwe kleur verdiende. Nu een Coco Tobacco.. Opnieuw een fijne warme omslagdoek, mooie kleur proma materiaal en snelle bezorging. Fijn weer genieten..

Goede kwaliteit - uitstekende service

Vest besteld en meteen de volgende dag in huis. Was helaas iets te ruim. Retour aangemaakt en verzonden en de juiste maat besteld. Volgende dag al meteen de juiste maat afgeleverd. En na de retour ontvangst stond het retour bedrag al meteen op mijn rekening. Dat is service ! Verder reuze blij met vest, perfecte pasvorm en mooie kwaliteit .

Super Ware schnelle Bearbeitung

Qualität der gekauften Jacke ist sehr schön. Rückabwicklung nicht passender Ware ging schnell und unkompliziert.

Super, precies wat ik ook verwacht!

Ik zocht al weken naar een okergele sjaal en hoofdband en voila daar heeft Knit de juiste Snit!

mooie plaid

fijne en mooie plaid . Snel geleverd

Déjà commandé plusieurs fois

Très bon site , produit de qualité et livraison rapide

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.