Zachte kwaliteit en mooi

Ik heb meerdere items en ben met ze allemaal tevreden. Ze worden ook gewoon gewassen en zoals ze erin gaan zo komen ze er ook uit. Alles van goede kwaliyeit en passende prijzen.

Mooie producten !

Vlotte levering, gelukkig in brievenbusverpakking in mijn geval

Goede ervaring.

Vlotte levering. Mooi product.

Super Ware,gut verpackt schnelle Lieferung

Sonst nich keine Erfahrung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Had graag een seintje gehad

Product heeft een mooie kleur en draagt heerlijk soepel. Kwalitatief uitstekend. Vlotte levering. Ik ben alleen niet enthousiast over bezorgdienst DPD. De poncho had ik al lang op mijn wensenlijstje staan, was tijdelijk uitverkocht. Een seintje dat het product weer leverbaar was heb ik helaas niet gehad (wel aangegeven). Gelukkig wel regelmatig zelf gekeken. Ik ben blij met het product!!

Heel goede service

Ik wilde graag iets ruilen en had daarover telefonisch contact met een medewerkster. Dit contact en de ruiling verliep bijzonder klantvriendelijk!

Wie immer alles super

Meine Erwartungen werden immer erfüllt. Die Qualität ist sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

natuurlijke materialen mooi verwerkt in draagbare dingen

mooie kleuren, mooie materialen

fantastic price quality and delivery

I bought a scarf several tears ago whilst bin Delph. I love it and looked to order more recently for myself and friends. Delighted with everything. Such beautiful quality using natural materials in most items. Hope to order again.

Een verdiende 10 !

Zeer mooie collectie. Bestelde pareo , prijs kwaliteit super , vlugge en correcte levering !

Schon mein 2.ter Poncho ...erst beige, jetzt jeansfarben, herrlich !!

Sehr gute Abwicklung, Kauf auf Rechnung möglich, Ware kam pünktlich, keine Beanstandungen !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes op tijd geleverd, mooie producten

W pełni udany zakup - absolutnie godny polecenia! Ko

Zamówiłam poncho, czapkę i rękawiczki – wszystkie produkty są przepiękne, starannie wykonane i dokładnie takie, jak na zdjęciach. Przesyłka dotarła szybko, wszystko przebiegło sprawnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z pewnością jeszcze tu wrócę!

Prachtige kussens. Mooie kwaliteit. Snelle levering

Prachtige kussens. Mooie kwaliteit. Snelle levering

Schöne Produkte

Die Produkte gefallen mir gut. Hatte zuerst einen Loop-Schal gekauft und anschließend die Beanie Mütze in der passenden Farbe. Ich liebe die beiden Produkte. Jetzt habe ich mir noch das Stirnband und das Dreieck-Tuch gekauft.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb een vest besteld , is zoals op de foto mooie kwaliteit en snel geleverd.

Tolle Ware, schnelle Lieferung

Alles bestens, ging schnell und die Ware ist, wie immer, total toll und hochwertig!!

super mooie mutsen

Heel mooie mutsen en snel en verzorgd geleverd.

Colsjaal is leuk, alleen de bezorging door DPD is zwaar onder de maat

Zoals gezegd vind ik de gekochte colsjaal leuk en fijn om te dragen. De bezorging door het vervoersbedrijf DPD is zwaar onder de maat en bruut eerlijk is het dieptriest geweest. De logistiek en de communicatie van DPD is abominabel slecht. Ik heb op hun site mijn pakketje van jullie kunnen volgen. Het pakketje heeft dagenlang in een depot te Veenendaal gelegen, toen is het zo traag als een slak vervoerd naar een ander depot in Rijssen. Daar heeft het pakketje ook weer dagenlang gelegen. Met het weekeinde ertussen heeft het pakketje er 7 dagen over gedaan om bij mij te worden afgeleverd. Mijn dringende advies aan u is om de klant te laten kiezen tussen de vervoersbedrijven Post.nl of DHL Deze werken tenminste snel. Ik ben bereid om dan meer porto te betalen. Voor de € 3,50 portokosten van de DPD krijg ik absoluut niet de service die ik verdien en waard ben. Mocht u dit niet veranderen op uw site dan zal ik tot mijn spijt niets meer bij uw firma bestellen.

Sehr schöne Kleidung, gute Qualität und schnelle Lieferung.

Immer wieder gerne. Sehr schöne Kleidung, gute Qualität und schnelle Lieferung.

Prima kwaliteit! Blij!

Snel geleverd en goed verpakt!

Snelle goede service

Zoals omschreven en mooi uitgevoerd!

Nette bezorging, mooi materiaal en kleur zoals ik had gehoopt. Erg blij mee!

Mooie producten. Snel geleverd.

Snel en correct geleverd. Product voldoet aan verwachting.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.