Lange levertijd

28 september een besteding gedaan. Alleen een melding gehad 4 dagen later dat pakket niet bezorgd kon worden en naar een afhaalpunt gebracht zou worden. Niks meer vernomen nadien.

snelle levering en ik ben dol op mijn nieuwe truien! mooi en warm

Leider ein Loch nach einer Woche

Der Stoff fühlt sich fantastisch an!! :-) Die Größe ist super! Im großen und ganzen ein Fan... Aber.... Aber leider lösen sich die Nähte nach einer Waschung auf...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie kleuren, goede prijzen

Ik had o.a. een kussen besteld. Mooie kleur, staat leuk in de woonkamer. Jammer dat er een scherpe vouw in de kussensloop zit. Die zie je zitten en dat is jammer. Hoop dat de vouw na spoelen in de wasmachine eruit is.

Mooie kwaliteit!

Sjaal katoen besteld; mooie kwaliteit, dun gebreide stof. Goede kleur. Snelle levering van product in verzorgde verpakking.

Alles naar wens

Niets op aan te merken

Prachtige keukendoeken, mooie warme kleuren! Weet uit ervaring dat ze ook lang mee gaan en mooi blijven.

Hele mooie en betaalbare producten,en een geweldig snelle levering.

Top producten

Laatst voor het eerst hier een sjaal gekocht em wat is het een fijn product. Ik ben heel kieskeurig betreffende materialen en vind iets al snel kriebelen of niet lekker zitten. Deze zat vanaf het eerst ogenblik top en ik draag hem met plezier. Super zacht, geen gekriebel en geen statisch geknetter. Gelijk mijn moeder er ook blij gemaakt met een dus wij zitten er warmpjes bij deze winter en gelijk wat extra producten op mijn verlanglijstje gezet.

Te duur

Ik vond de kwaliteit tegenvallen. Heb alles teruggestuurd, maar nog geen geld terug ontvangen… ook geen bericht dat retour is ontvangen.

Tolles Material, angenehm zu tragen!

Versand dauerte einen Tag länger als angegeben, war für mich aber unproblematisch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ich kaufte meine zweite Jacke, da ich mit der ersten sehr zufrieden war

Ich war mit meiner ersten Jacke sehr zufrieden.Also kaufte ich die zweite.

Everything Perfect!

All went perfectly fine - smooth, fast and super nice quality and look! Love it! Thank you!

Tolles Design und super Qualität

Die Verarbeitung des Materials ist sehr hochwertig und sieht super schön aus. Tolle Farben, dezent aber edel. Habe mir bereits den 4. Schal gekauft, für den Winter 2 und 2 für Herbst/Frühling. Bin mehrfach auf die schönen Schals angesprochen worden und konnte auch schon weitere Käufe durch Freundinnen initiieren.

Superleuke dingen

Prachtig!!

Wat een mooie bolero. Prachtige kleur en valt mooi. Ideaal voor als het wat frisser wordt. Ik ben er heel blij mij!

Mooie spullen

Prachtig dekbed overtrek gekocht Snelle bezorging Ik ga snel meer bestellen

Super-schön

Habe nun zwei total schöne Pullover, und es waren bestimmt nicht die letzten zwei von Knit Factory! Ich freue mich, dass ich die Seite entdeckt habe!

Snel geleverd en goede kwaliteit kleding

Snel geleverd en goede kwaliteit kleding

Einfach solide verarbeitete, schöne Produkte

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung.

jederzeit wieder

tolles Material

Schnell und sehr hilfreich bei Problemen mit der Versandfirma

Sehr unkomplizierter E-Mail-Kontakt, da das Päckchen nicht - wie angegeben vom Paketboten - persönlich angenommen wurde und nicht auffindbar war. Vielen Dank dafür. Inzwischen wurde ein neues Päckchen geliefert mit 2 sehr schönen Schals. die genau so weich und kuschelig sind wie beschrieben und erwartet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Soft snugly triangular scarfs with interesting vibrant colours.

Knit Factory provides modern knitwear of a high quality. If I can, I would buy every piece :o)

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit , op tijd geleverd

Herrlich ...

Schöner Poncho, tolle Mütze und Handschuhe in beige !!! Angenehm und gemütlich zu tragen, tolle weiche Qualität !!! Sieht sehr schön aus, sehr wertig....hätte ich gerne noch mal in jeansblau ....mal sehen : )) Kann ich nur empfehlen !!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.