Super snelle levering

De prijs/kwaliteit verhouding is top en de levering snel! Tot een volgende keer!

Meine neuen Lieblingstücher

Ich bin so froh, dass ich die KnitFactory entdeckt habe! Meine Riese Tücher aus Biobsumwolle sind ein Genuss! Danke, danke, danke. Ich werde Mützen und Co. als Geschenke bestellen. Tausend mal besser, als irgendwelches Plastik zu shoppen.

Prachtig vest, mooie kwaliteit, snelle levering.

Mooi lang vest gekocht voor mijn dochter. Heel snel geleverd en het vest viel goed in de smaak.

Mooie producten in veel verschillende kleuren

Fijne spullen in hele diverse kleuren

Ware ist qualitativ sehr gut.

Sehr schöne Decke. Qualität, Lieferung perfekt.

Super Ware, schnelle Lieferung!

Ich habe insgesamt drei Kleider und drei Tücher bestellt, in zwei Bestellungen. Ich war verblüfft wie schnell die Lieferung kam, Niederlande nach Deutschland. Super! Die Qualität der Kleidung/Tücher ist spitze.

tolle Qualität

die Kleider sind total angenehm zu tragen und haben einen bequemen Schnitt. Das einzige was ich jedoch vermisse, sind seitliche Eingrifftaschen.

Wunderschöne Musselin-Tücher

Ich liebe die Musselintücher von Knit Factory in allen Größen von Schal, Dreiecktuch bis XXL Pareo. Im Winter als großer wärmender Schal, im Sommer schwitz man nicht darunter. Pareo ideal als Umhang an kühler werdenden Abenden oder als dünne Bettdecke, als klassisches Pareo als Kleid oder Rock gebunden, sogar als Handtuch und Strandtuch sehr gut. Ich bin begeistert!

Mooie creatieve kledingstukken

Sinds kort ontdekte ik Knit Factory. Ik ben werkelijk verrast door de mooie artikelen, die ook nog prettig geprijst zijn en van goede kwaliteit. Bedankt Knit Factory!

Prachtige katoenen stof

Fijne en betaalbare sjaaltjes.

Fijne producten en snelle levering!

Niks meer aan toe te voegen.

Ich habe ein Kleid bestellt- super Qualität zum reduzierten Preis

Super schnelle Versendung ! Leider hat der Zusteller das Päckchen bei dem Nachbarn vor die Tür gelegt. Leider fand ich es erst am 2.Tag dort

Prima producten

Fijne producten, snelle levering.

Lang gezocht en gevonden!

Ik heb nu twee vesten gekocht en ik ben er heel blij mee. Prachtige kwaliteit en staan heel sportief. En uit de nieuwe collectie ga ik ook nog wat aanschaffen.

Katoen satijn hoort zachter

Mooie set, maar stof is niet zo zacht en prettig als gehoopt.

Tolle Kleidung

Die Shirts tragen sich wunderbar, luftig und doch sehr angezogen. Lieferung war sehr schnell. Gern wieder!

Wirklich schöne und nachhaltige Mode zu fairen Preisen.

Die Farben, die Qualität und die Schnitte der Modelle sind wirklich hervorragend. Das Ganze zu einem fairen Preis.

Fast, very good service and lovely items...

I like the company, lovely items and fast sending

Tolle Produkte

Sehr guter Kundenservice

Sehr gute Qualität

Egal welcher Stoff und ob Sommer oder Winterkleidung bin voll begeistert

Zo mooi.

Heb zo'n keukendoek al jaren in de wc hangen. Blijft nog altijd netjes. Geef er nu een aan mijn dochter

Dit maakt mijn dag!

Ieder jaar trakteer ik men zelf op 2 nieuwe (Lotte) sjaals! Op mijn werk in de bloemen zaak draag ik ze iedere dag en match ze met men kleren! Het is warm en fashionable!! Mega fijne stof ook na het wassen blijven ze mooi! Fleurige groetjes Anna

Goede levering, snelle levering. Geweldige omslagdoek. Goede kwaliteit. Voelt wel iets zwaarder aan, maar wel goed tegen de koude.

Sehr Gut

Auf meine Email wurde schnell und freundlich geantwortet und ein entgegen kommen , wegen einem kleinen Fehler , der Ware war möglich! Vielen Dank

Schnelle Lieferung, super feines Material, wie gewohnt

Alles super

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.