Zum 2. mal die Lieblingsmütze bestellt. Tolle Qualität!!

toller Shop, vielen Dank!

Lekker zacht wol

Wat een fijn cadeau voor mezelf! Een mooie zachte sjaal en een bijpassende muts met goede pasvorm! Heel blij met mijn aankoop.

Alles top

Tolle Ware, schnelle Lieferung

Poncho beige

Nicht nur schön, sondern auch sehr weich, angenehm und schick ;)

Einfach bestrickend...

Bin eine Wiederholungstäterin - schätze, das spricht für sich ;0)

Beautifully crafted!

I found one of the kitchen towels by chance in a charity shop and was so taken with it that I searched on line in order to buy more. I am using them as head rests on our very pale sofa! They are beautifully made and a joy to see. Thank you.

Tevreden over de vesten en de bezorging

Kan niet beter

Prima kwaliteit producten

Heel tevreden

Vest Jaida beige maat 42

Ik ben heel blij met mijn vest. Warm en toch niet te dik. Goed op maat en mooi van kleur en lengte. Een musthave voor de winter

Schöne Ware; schnell geliefert.Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gute Qualität und zuverlässige, schnelle Lieferung!

Ich habe mehrere Schals, Loopschals und Strickjacken bestellt. Die Bestellungen kamen immer einwandfrei und schnell bei mir an. Ich bin mit den Sachen wirklich sehr zufrieden.

Tolle Produkte für guten Preis

Ich bestelle schon lange bei Knit Factory und bin bis jetzt immer happy gewesen. Die Artikel sind außergewöhnlich und hatten sehr lange. Vor allem aber halten Schals und Jacken warm. Dir Verarbeitung ist top und die Strickmuster zeitlos. Kann daher Knit Factory nur empfehlen und das tue ich auch immer wieder, wenn ich zu meiner Kleidung angesprochen werde.

Al een paar jaar fan!

Ik zag een collega met een heerlijke sjaal van Knit Factory en sindsdien bestel ik nu ook heerlijke sjaals in verschillende maten en diktes, mutsen en nu ook handschoenen. De kwaliteit is super en blijft ook mooi!

Fantastische kleding

Heel erg tevreden met de kwaliteit van deze kleding. Mooi bedrijf en alles super snel geleverd. Heel erg tevreden.

Warm, goed materiaal, functioneel

Ik kan in de winter geen dikke jas aan met mijn werk en ook geen grote sjaal om. De bolero Marron en haze sjaal zijn voor mij daarom zeer praktisch.

Gute Produkte, gute Abwicklung

Sehr schöne Produkte

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wie immer eine sehr schöne Jacke

Ich mag die Jacken von Knit Factory. Schlicht aber schön

Snelle en correcte aflevering

Toller unkomplizierter Service und schönes Produkt!

Problemlose, schnelle Bearbeitung und Lieferung.

Schnelle Lieferung und super Qualität

Von der Bestellung bis zur Lieferung läuft alles perfekt. Ich liebe die Schals und Tücher von knit Factory. Ich liebäugel schon mit den Handstulpen, da muss ich halt noch etwas sparen. Doch die tollen Sachen sind jeden cent wert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

sehr schön, vielen Dank :)

Alles Bestens

Freundlich und schnell

Sehr netter Kontakt und schnelle Abwicklung, danke

Snel en duidelijk

Altijd en keuze en altijd voorradig !!!

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooie poncho

Mooi product. Snelle levering

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.